inzerce, prodej, prodám, bazar

Zámečnické kozy

Kategorie: Vybavení provozoven

Prodám zámečnické kozy. Výška 1 metr a 2 metry délka.
Zámečnické kozy
Podobné inzeráty
Staré nářadí , záměčnícké , kovářské ,
Prodám staré nářadí zámečnické , kovářské atp. Cena 30 - 500 Kč , případně dohodou .
Stolařské kozy, dřevo,smrk
Prodám dřevěné kozy, materiál smrk, výška 60,80,90cm.
Elektrický kladkostroj
Elekrický řetězový kladkostroj o nosnosti 125kg/5m s motorem 0,55kW/220V,cena 3000 Kč.Možnost doplnění trubkovou trojnožkou o délce noh 3,4m s vrcholovou deskou vč.háku.Cena 800Kč.Vhodný pro zámečnické dílny,autodílny,sklady,expedice a pod.
Regály
Výroba a montáž vybavení prodejen, kaváren, cukráren. Stolařské a zámečnické práce.
Vozík na kolečkách kovový dílenský manipulační za 499 kč
Prodám tento starý dílenský, manipulační vozík na kolečkách. Tovární výrobek, ještě socialismus. Kolečka zatuhlá, chtějí promazat, rozhýbat. Původní barva slonová kost, počínající koroze ve spojích svárech. Používán v zámečnické dílně na těžší velkou nabíječku a nářadí. Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých na Bazoši.
Trezor trezorový pult ponk dvoudveřový na nářadí za 7999 kč
Prodám REZERVACE POZOR...SLEVA..2.000 kč na 7.999..POHOV tento starý starožitný trezor Bedřich Wiesse Praha, dvoudveřový, trezorový pult, trezorový ponk. Bytelný, bezpečný, těžký, nepoškozený, zaprášený, zvenčí ideálně k nalakování. Ocelové čepy vyjíždějí do tří stran. K hlavnímu - hornímu zámku jsou tři motýlkové klíče, od spodního zámku klíče nejsou. Uvnitř variabilně přestavitelná police. Léta používaný v zámečnické dílně na dražší nářadí, nástroje a přístroje. Uloženo v přízemí na paletě, k dispozici vysokozdvih. Odvezete na běžném přívěsu za autem či v dodávce. Mám na prodej ještě i jiné trezory a trezorové skříně. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši.