inzerce, prodej, prodám, bazar

Zamek nouzoveho odemykani garazovych vrat Hormann NET3

Kategorie: Dveře, vrata

Prodam novy zabaleny set nouzoveho odemykani (pruvlak, matka atd. k montazi + 2 klice) garazovych vrat s elektrickym pohonem.
Zamek nouzoveho odemykani garazovych vrat Hormann NET3
Podobné inzeráty
Vložkový zámek HOBES
Popis • Výrobce: HOBES • Katalogové číslo: 2634 • Vložkový zámek HOBES /B.Zn, PN 9 Doprava • Zajišťuje společnost Toptrans. • Cena dopravy: 108,- Kč Informace • „Prodáváme nepoužívanou dlouho uskladněnou věc (materiál, výrobek, díl apod.), kdy nízká kupní cena na bazaru je stanovena s ohledem na dlouhodobé uskladnění nebo použití. Proto neposkytujeme žádnou záruku a neodpovídáme za vady.“ Vložkový zámek Hobes 2634 PN 9 je vysokokvalitní bezpečnostní zámek určený pro vstupní dveře. Tento zámek je vyroben z kvalitních materiálů a nabízí vysokou úroveň ochrany proti vloupání. Zámek Hobes 2634 PN 9 je vložkový zámek, což znamená, že používá speciální válec, který se vkládá do zámku a obsahuje kombinaci otvorů a drážek pro uzamčení a odemčení zámku. Tento typ zámku poskytuje vysokou úroveň ochrany a je velmi spolehlivý. Zámek Hobes 2634 PN 9 má pět uzamykatelných boulí, které jsou řízeny pomocí kulového mechanismu. Zámek je vybaven eurovým válcem, který je chráněn proti vrtání a manipulaci. Zámek Hobes 2634 PN 9 je také vybaven bezpečnostními protišroubovacími šrouby, které zvyšují odolnost proti vyvrtání. Zámek Hobes 2634 PN 9 je vhodný pro montáž na dveře s tloušťkou od 38 do 50 mm. Zámek je dodáván s montážním kováním a montážními šrouby, což usnadňuje instalaci. Zámek Hobes 2634 PN 9 je také vybaven rotačním kováním, což znamená, že lze ovládat klikou jak zevnitř, tak zvenčí. Rotační kování umožňuje snadné zamykání a odemykání dveří. Celkově lze říci, že vložkový zámek Hobes 2634 PN 9 je vysokokvalitní a spolehlivý bezpečnostní zámek, který poskytuje vysokou úroveň ochrany pro vaše vstupní dveře.
HORMANN SEKCE GARÁŽOVÝCH VRAT, DRÁŽKA M, BARVA TMAVÝ DUB - [
SEKCE GARÁŽOVÝCH VRAT zn.HORMANN, provedení drážka M, Design Decograin, barva tmavý dub, šířka 2750mm, výška 520mm, nákupní cena 9.970,- Kč/ks, nechám za 1.950,- Kč/ks. Tel.
Garážová vrata Hörmann 5000x2250 originál zabalené
Garážové vrata nové originál zabalené. FOTKY ILUSTRAČNÍ ----SKLADEM---- Garážová vrata Hormann 5000 x 2250 Planar CH 7016 mat antracitová šedá s pohonem Garážová sekční vrata Hörmann RenoMatic s drážkou L v provedení Planar matná deluxe CH 7016 antracitová šedá se stropním pohonem SupraMatic E4 popis: Dvoustěnné ocelové lamely s izolací o tloušťce 42 mm pro vysokou tepelnou izolaci, dobrou stabilitu a příjemně tichý chod. Vnější strana s povrchem Planar matná deluxe, vnitřní strana vrat a koncový úhelník jsou stříbrně pozinkované a ošetřené ochranným lakem-povrch Stucco. Optimální dlouhodobá ochrana zárubně díky umělohmotné patce. Bezpečná ochrana proti vypáčení mechanickým zajištěním proti zvednutí. Sada obsahuje: garážová sekční vrata ve zvoleném rozměru kování pohon garážových vrat SupraMatic E4 vodící kolejnice: FS10
HÖRMANN FFL 12 BS Prstový otiskovy skener radiovy
Hormann FFL 12 - Radiový snímač otisků prstů pro ovládání až 2 pohonů přes otisk prstu (pro 12 individuálně uložitelných otisků prstů). K bezpečnému a pohodlnému otevření garážových vrat stačí váš otisk prstu. Druhou funkcí ovládáte například další garážová vrata, vjezdovou bránu nebo domovní dveře. Baterie: 4x AAA Rozměry: 130x80x40 mm + cesky manual k nastaveni, resetu a ovladani pohonu + super stav + zatizeni je vraceno do tovarniho nastaveni a ceka na novou konfiguraci + malo pouzivane, temer vubec, proto posilame dal, mame dalsi 3 moznosti jak si otevrit osobni odber ZAJECI, BRNO (po domluve), BRECLAV (po domluve), nebo Zasilkovna/PPL/GLS po platbe za postovne predem !
Marantec dálkový ovladač digital 313
Popis • Výrobce: Marantec • Katalogové číslo: 64180 • Dálkový ovladač Marantec Digital 313 s frekvencí 868,3 MHz Doprava • Zajišťuje společnost Toptrans. • Cena dopravy: 108,- Kč Informace • „Prodáváme nepoužívanou dlouho uskladněnou věc (materiál, výrobek, díl apod.), kdy nízká kupní cena na bazaru je stanovena s ohledem na dlouhodobé uskladnění nebo použití. Proto neposkytujeme žádnou záruku a neodpovídáme za vady.“ Ovladač Marantec 64180 je bezdrátový dálkový ovladač pro řízení garážových vrat a bran. Tento ovladač používá frekvenci 868,3 MHz a komunikuje pomocí bezpečného kódování rolling code, což zajišťuje spolehlivé a bezpečné ovládání vašich vrat nebo bran. Ovladač Marantec 64180 má dva tlačítka, která umožňují ovládání až dvou různých vrat nebo bran. Ovladač se snadno programuje pomocí speciálního tlačítka a LED indikátorů, které signalizují stav baterie a úspěšnost programování. Ovladač Marantec 64180 má kompaktní design, který umožňuje snadné nošení v kapse nebo na klíčovém řetízku. Ovladač je napájen baterií, která je snadno vyměnitelná. Celkově lze říci, že ovladač Marantec 64180 je spolehlivý a uživatelsky přívětivý ovladač pro ovládání vašich garážových vrat nebo bran.
Hörmann Hormann Hormann RotaMatic Rota Matic řídicí systém
Prodam řídicí systém Rota Matic od Hörmann / Hormann Absolutni funkcni, bez problemy Na dobírku nebo osobní odběr