inzerce, prodej, prodám, bazar

Zánovní bílé piano, pianino, klavír

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám zánovní černé piano, pianino, klavír . Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Zánovní bílé piano, pianino, klavír
Podobné inzeráty
Bílé piano, pianino, klavír
Prodám zánovní bílé piano, pianino, klavír Samick. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Bílé piano, pianino, klavír Petrof
Prodám zánovní Bílé piano, pianino, klavír Petrof- Forster. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Bílé piano, pianino, klavír Petrof- Forster
Prodám zánovní Bílé piano, pianino, klavír Petrof- Forster. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Bílé piano, pianino, klavír
Prodám bílé celopancéřové piano, pianino, klavír. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Zánovní piano, pianino, klavír Samick  r.v.2004
Prodám zánovní černé piano, pianino, klavír Samick. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.
Prodám bílé celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof
Prodám celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof-Rosler. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.