inzerce, prodej, prodám, bazar

Zánovní zvlhčovač vzduchu TrueLife AIR Humidifier H3 bílý

Kategorie: Zvlhčovače vzduchu

Prodám zánovní zvlhčovač vzduchu TrueLife AIR Humidifier H3 v bílé barvě, který byl zhruba před půl rokem zakoupen v Mironetu a věnován jako dárek. Bohužel to nebyl zrovna vhodný dárek a byl využit zhruba 2x zhruba na krátkou chvíli. Poté nebyl využíván, pouze ležel na stole a po krátké době byl uschován v krabici do skříně. Je tedy zcela v pořádku a jako nový.

Pořizovací cena 1099 Kč. Preferuji osobní předání v Brně.

"Pokud vás doma trápí suchý vzduch, jednoduchým řešením je zvlhčovač TrueLife AIR Humidifier H3. Zvlhčovač vzduchu oceníte hlavně v topné sezoně, svoje uplatnění ale najde i v létě. Díky hornímu plnění je obsluha zvlhčovače velmi jednoduchá, nádrž nemusíte nikam přenášet, neřešíte rozlitou vodu při každém použití. Funguje na principu ultrazvuku, vodu v nádrži mění na jemnou páru, která se mísí se vzduchem a okamžitě jej zvlhčuje. Výhodou ultrazvukové technologie je kromě nízké spotřeby energie i nízká hlučnost, dosahující maximálně 35 dB. Zvlhčovač funguje i jako difuzér. Stačí naplnit zásobník esenciálním olejem a zvlhčovač provoní díky technologii OilFlow místnost vaší oblíbenou vůní."
Zánovní zvlhčovač vzduchu TrueLife AIR Humidifier H3 bílý
Podobné inzeráty
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier
Zvlhčovač vzduchu Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier s nádržkou na vodu o objemu 4,5 l UV-C světlo spolehlivě ničí bakterie Praktická mobilní aplikace Mi Home pro jednoduché ovládání Zvlhčovač vzduchu Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier se 3 nastavitelnými úrovněmi páry Podpora hlasových asistentů Atmosférické světlo spolehlivě informuje o úrovni vody uvnitř nádržky Nepřetržitý provoz zvlhčovače vzduchu vzduchu Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier 12-15 h
Ochlazovač vzduchu AEG VL 5689 3v1 s ventilátorem
Prodám tento velmi krátce používaný ochlazovač vzduchu, který jsme nakonec téměř nevyužili vzhledem ke změně bydliště. Od té doby je v originálním balení uložen ve vytápěném sklepě. Vše je funkční. Možnost zaslat poštou/zásilkovna atd...dle domluvy. Popis výrobce: Tento užitečný kamarád do horkých dnů v sobě ukrývá ochlazovač vzduchu s ventilátorem, zvlhčovač vzduchu a čističku vzduchu. Dále disponuje dálkovým ovládáním, časovačem a oscilací. Díky kolečkům si ho můžete snadno přemístit do každé místnosti. 3 v 1 – ochlazovač vzduchu, zvlhčovač, čistič vzduchu 3 rychlosti časovač – 8 hodin včetně dálkového ovládání 4 pojízdná kolečka „funkce swing“ – oscilace v úhlu 120 ° včetně vnější rysky (ukazatel hladiny vody) včetně navíjení kabelu ochlazovač vzduchu – příjemná teplota pro váš domov či pracoviště, 4,5 l nádoba na vodu, až 20 hodin chodu bez doplnění zvlhčovač vzduchu – osvěžuje a zvlhčuje vzduch v místnosti (až 20 m²) pro příjemný a zdravý vzduch v místnosti, objem odpařování cca 150 ml/h čistič vzduchu – pro zdraví vzduch (snižuje zatížení alergenů, pylu, roztočů a částic, virů), filtruje prach, částice a pachy ze vzduchu Napájení: 230V, 50 Hz Příkon: 70 W Barva: černá
Zvlhčovač vzduchu Philips
Zvlhčovač vzduchu Philips HU4803/01 Series 2000 s certifikovanou technologií NanoCloud, díky které zařízení rovnoměrně distribuuje zvlhčený a příjemný vzduch po celé místnosti. V porovnání s ultrasonickými modely se vyznačuje o 99 % nižším šířením bakterií a nezanechává bílý prach ani mokré skvrny.Má noční provoz, který je velice tichý. Zvlhčovač byl zakoupený v roce 2020. Zvlhčovač nabízím i s filtrem za 2400,- (původní cena je 3 320,-) a originální zcela nový, neotevřený filtr původně stál 500,-. Používali jsme zvlhčovač dvě zimy s původním filtrem, letos jsem koupila nový filtr a myslela, že zvlhčovač spolu s neotevřeným filtrem vezmu s sebou až se na podzim budeme stěhovat mimo ČR. Vzhledem k omezené kapacitě stěhování jsme se ale rozhodli ho prodat. Je v naprosto perfektním stavu, jako nový. Používání je jednoduché, provoz tichý a dělá opravdu velmi příjemný vzduch.
Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 Perfect Air
Zvlhčovač vzduchu s možností nastavení studené a teplé páry. Concept ZV2000 Perfect Air disponuje předehřátím vody pro odstranění bakterií a virů při emisi páry, 3 stupni nastavení vlhkosti, 3 stupni rychlosti proudění páry, světlem a japonským filtrem, který zachytí 90 % nečistot z vody. Předehřátí vody pro odstranění bakterií a virů při emisi páry 3 stupně nastavení vlhkosti (45 %, 55 %, 65 %) 3 stupně rychlosti proudění páry (L/M/H) Světlo Japonský filtr, který zachytí 90 % nečistot z vody (vodního kamene) Zajistí celoročně ideální klima První pomoc při nachlazení Možnost nastavení vlhkosti Ultrazvukové zvlhčování vzduchu Nachlazení nedostane šanci Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 Perfect Air je vhodný do místnosti o výměře cca 50 m2. Díky svým kompaktním rozměrům zapadne do každé domácnosti. Navíc je ideální první pomocí při nachlazení nebo akutních respiračních potížích. Zvlhčovač má 2 možnosti nastavení intenzity páry s výkonem 400 ml za hodinu. Funkční a v dobrém stavu. Důvod prodeje: pořídili jsme si nový.
Smart zvlhčovač Xiaomi Smartmi Humidifier
Zvlhčovač Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Air Humidifier. Plně funkční, málo používaný. Jedná se o Smart zvlhčovač, který lze ovládat i přes mobilní telefon (Apple iPhone, Android), lze nastavovat výkon, nastavovat časovač, zapínat na základě hodnot interního vlhkoměru, nebo interní teploměru, případně na základě hodnot dalších Xiaomi smart zařízení. Lze ovládat i přes internet. Lze provozovat i v noci díky nízké hlučnosti.
Zvlhčovač vzduchu s aromaterapií - CLEAN AIR OPTIMA CA-603
Prodám plně funkční cca 3 roky používaný Zvlhčovač vzduchu ve výborném stavu. Vhodný zvláště pro alergiky. Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový • Zvlhčovací výkon 300 ml/h • Nádrž 5 l (cca 10 hodin zvlhčování) • Auto - udržování vlhkosti • Ionizátor (lze vypnout) • Hlučnost: max. 25 dB • Spotřeba max. 30 W • Místnost: do 45 m² • Obnovitelný permanentní filtr 2v1 proti vodnímu kameni a bakteriím • Aromaterapie • Časovač pro odložené vypnutí • Dálkové ovládání součástí balení • Materiál kvalitní tvrdý plast • Dvě polohovatelné mlhové trysky • Pohodlné vymývání nádrže • Podsvícený LED displej • Intuitivní dotyková tlačítka. Více zde: Cena: 780 Kč (poštovné zdarma)