inzerce, prodej, prodám, bazar

Zapletená silniční kola Tricolor 600

Kategorie: Součástky a díly

Prodám silniční zapletená kola Ultegra Tricolor 600 a přední Shimano LX. Vyšší profil ráfku..ráfky skoro nejeté.

Osobně Olomouc nebo pošta.
Zapletená silniční kola Tricolor 600
Podobné inzeráty
Prodám zapletená kola Mavic Cosmic PRO CARBON
Prodám zapletená silniční kola Mavic Cosmic PRO CARBON 50mm. Prodám zapletená kola Mavic Cosmic PRO CARBON 50mm na kotoučové brzdy a pevné osy. Systém Centrolock. Prodej je možný i s novým obutím pláště Continental GRANDSPORT RACE 25mm, případně i s kotouči a kazetou. Stav jako nové viz. foto. Vše je možné nakonfigurovat na základě osobní dohody a potřeby budoucího majitele. Možná je i výměna za kola v podobné kvalitě a perfektním stavu, pouze s nižším profilem. Cena za samostatná zapletená kola: 19 800,-Kč.
Silniční zapletená kola
Prodám zapletená silniční kola. Rafky AMBROSIO SUPER elite,rovne a nepoškozené. Pneu Vittoria compettion 19-622, stav vid. foto. Kazeta 6kolečko REGINA. Náboje bez označení ale také v dobrém stavu. Kola můžu zaslat i poštou.
Silniční zapletená kola ALEXRIMS RS500+obutí+zaslání ZDARMA
Prodám silniční zapletená kola ALEXRIMS RS500 s obutím Vittoria a Schwalbe, ořech Shimano 8/9/10. Kola mají hladký chod a žádnou vůli. Brzdná plocha není probržděná. Včetně RÚ. Při platbě na účet zaslání kurýrem ZDARMA!
Silniční zapletená kola
Prodám silniční zapletená kola přední novější ráfek Remerx Aero. Pláště Maxxis jsou v pořádku.
Gravel / silniční zapletená kola 622x19c
Prodám gravel - silniční zapletená kola výplety 28" na kotoučové brzdy. Ráfky Rodi 622x19C, náboje Shimano 100/142, obute jak je vidite na fotkach.
Zapletená kola DT SWISS XMC 1200 Spline 29" Boost CL carbon
Sada zapletených kol Zapletená kola DT SWISS XRC/XMC 1200 Spline 29" Boost CL 30mm Ultralehký karbonový ráfek, lehké ploché dráty Nejkvalitnější a nejlehčí keramické náboje DT SWISS 120 Cena za sadu (přední a zadní kolo), ořech Sram XD a Shimano Microspline. DT SWISS 1200: