inzerce, prodej, prodám, bazar

Zařízení využívající podtlaku,nebo přetlaku

Kategorie: Tiskařské stroje

Prodám toto zařízení,které bylo používáno na na transport silikonu. Je to myslím velice dobrý základ na výrobu 3D tisku betonu,nebo jako centrální maznice atd. Nikde nic není poškozené,vydřené,atd. Materiál je celkové antikoro,vše je po demontáži promázáno a zapouzdřeno ,pro další využití.
Zařízení využívající podtlaku,nebo přetlaku
Podobné inzeráty
Laserová gravírka 200x300mm OMTech 40W
Dobrý den, nabízím k prodeji úplně novou laserovou gravírku, která je originálně zabalená. Bohužel zařízení nelze poslat s dopravcem. Není to proto, že by to nepřevzal, ale aby se po cestě nerozbila CO2 bomba. VŠESTRANNÉ A PŘENOSNÉ: Kompaktní, ale výkonný, tento 22 kg 71x50x27 cm gravírovací stroj se vejde všude tam, kde je potřeba, ať už je to studovna nebo dílna, zahradní kůlna nebo firemní kancelář; Edice LaserDRW pro Windows nasměrují 40W laserovou trubici, 3 zrcadla, 2 osové motory, 12mm zaostřovací čočku a ukazovátko s červeným bodem, což umožňuje složité označování a designové práce v téměř jakémkoli běžném obrazovém formátu od .jpg přes .gif, .svg po .pdf ; a odnímatelná kolečka umožňují snadné přemisťování a nastavování Laserová rytina OMTech 40W CO2 se vyznačuje gravírovacím povrchem 12” x 8” (300 x 200 mm) a výkonnými vnitřními součástmi, které vám umožňují gravírovat různé nekovové materiály. Pracovní plocha s dvojitým zatížením je vybavena stabilizační svorkou pro nepravidelné předměty a nivelační deskou, která zajistí, že vaše laserové návrhy budou bezchybné. Připraveni, když jste Váš vylepšený 40W laserový gravírovací stroj bude připraven k práci ihned po vybalení. Plně kompatibilní s CorelLaser & CorelDraw; Kompatibilní s většinou tiskáren, skenovacích strojů a s TIF, BMP, JPG, JPEG, WMF, EMF, PLT. Zahrnuli jsme také integrovaný ventilátor pro zvýšení výkonu, snížení hladiny hluku a zlepšení ventilace! Gravírujte množství materiálů Vhodné pro práci se dřevem, bambusem, akrylem, látkou, sklem, keramikou, delrinem, látkou, kůží, mramorem, matnou deskou, melaminem, papírem, mylarem, lisovanou lepenkou, gumou, sklolaminátem, eloxovaným hliníkem, dlaždicemi, plasty, korkem a dalšími nekovové materiály. 40W CO2 LASEROVÁ TRUBKA Přijímá pokročilou třetí generaci CO2 laserové trubice s vysokým výkonem a vysokými provozními rychlostmi Životnost této CO2 laserové trubice je až 1000-1300 hodin. o laseru se dá hodně počíst zde: je to kvalitní zařízení, ne jak ty bílo-modré mrchy z aliexpressu
Zlatici zarizeni OPUS
Nabizim k prodeji zarizeni na zlaceni desek na diplomky. spoustu fontu, raznic, ramecku a i materialu. zlaticky jsou 2, v jedne nahrivame a druhou nahrivame a zlatime, je to vse vycentrovane pro pohodlnou a rychlou praci. spoustu folii a kanalku k deskam classic. K dispozici od Zari 2023.
Termolis 8 v 1 30 x 38 cm
Dobrý den, nabízím termolis 30 x 38 cm + Sublimační lis na hrnky + nástavec na čepice. Tento model je vhodný pro malé a střední firmy, které se zabývají potiskem na trička, na puzzle, na podložky pod myši, na hrnky, na talíře, na čepice a na různé reklamní předměty. Multifunkční termolis 8 v 1 můžete po zakoupení dalšího příslušenství jednoduše rozšířit o další připínatelná zařízení je to tento model Obsah balení: termolis 30 × 38 cm, nástavec na hrnky, presso topná objímka na hrnky, tří veliksotí, pracovní deska na čepice, topné těleso na talíře dvou veliksotí, topná objímka na malé a velké latte hrnky, Vlastnosti termolisu PRIME Black 8 v 1: Jednoduché nastavení přítlaku. Zvuková signalizace při dosažení teploty. Zvuková signalizace při dosažení přednastaveného času. CE certifikace, která dokládá, že termolis splňuje všechny příslušné požadavky na bezpečnost, ochranu zdraví a ochranu životního prostředí. Pro prodloužení životnosti objímky na hrnky důrazně ji doporučujeme zahřívat s vloženou nepotištěnou keramikou. Totéž platí pro chladnutí objímky. buď osobní předání nebo poštovné za 200. na dobírku neposílám (jedině se zálohou 200kč, nemám rád když se mi zboží jen tak vrátí a peníze za poštu jsou vnivač) Po zakoupení Vám mohu klidně poradit kde kupovat fólie, jak je správně používat, výběr vhodnéh ooděvu za dobré ceny i kvality. Jak vydělat na tričkách, textilu a polepení vozů vám rád poradím, není to pouze útrata za zboží, ale příležitost jak si opravdu dobře přividělat, nebo se tím živit.
Skládací stroj OCE 940
Prodám OCE 940: Jedná se o samostatně stojící, poloautomatický skládací stroj určený pro ruční (off-line) zakládání výkresů o šíři max. 917 mm (skládá formáty A3 až A0, včetně prodloužených). Na první průchod zařízení vytvoří podélné sklady v nastavitelné šíři 190 nebo 210 mm bez okraje, resp. 210 mm s nastavitelným okrajem pro založení do šanonu, a to pro dokumenty dlouhé až 2,5 m. Takto složený pás je při druhém vložení do skládacího stroje (s rotací o 90°) přeložen příčně na rozměr 297 nebo 305 mm. obrázek je ilustrační.
Termolis 8 v 1 38 x 38 cm
Dobrý den, nabízím termolis 38 x 38 cm + Sublimační lis na hrnky + nástavec na čepice. Tento model je vhodný pro malé a střední firmy, které se zabývají potiskem na trička, na puzzle, na podložky pod myši, na hrnky, na talíře, na čepice a na různé reklamní předměty. Multifunkční termolis 8 v 1 můžete po zakoupení dalšího příslušenství jednoduše rozšířit o další připínatelná zařízení Obsah balení: termolis 38 × 38 cm, nástavec na hrnky, presso topná objímka na hrnky, tří veliksotí, pracovní deska na čepice, topné těleso na talíře dvou veliksotí, topná objímka na malé a velké latte hrnky, Vlastnosti termolisu PRIME Black 8 v 1: Jednoduché nastavení přítlaku. Zvuková signalizace při dosažení teploty. Zvuková signalizace při dosažení přednastaveného času. CE certifikace, která dokládá, že termolis splňuje všechny příslušné požadavky na bezpečnost, ochranu zdraví a ochranu životního prostředí. Pro prodloužení životnosti objímky na hrnky důrazně ji doporučujeme zahřívat s vloženou nepotištěnou keramikou. Totéž platí pro chladnutí objímky. buď osobní předání nebo poštovné za 200. na dobírku neposílám (jedině se zálohou 200kč, nemám rád když se mi zboží jen tak vrátí a peníze za poštu jsou vnivač) Po zakoupení Vám mohu klidně poradit kde kupovat fólie, jak je správně používat, výběr vhodnéh ooděvu za dobré ceny i kvality. Jak vydělat na tričkách, textilu a polepení vozů vám rád poradím, není to pouze útrata za zboží, ale příležitost jak si opravdu dobře přividělat, nebo se tím živit. Pokud by jste chtěli sublimovat hrnky, mohu nabídnout i pásky na oblepení hrnků, které jsou odolné vůči vysoké teplotě.
Sušák na sítotisk 20 plat
Sušák na sítotisk, 20 plat, možnost sušení 40 triček najednou. Sušák je plně funkční, starší, masivní konstrukce na kolečkách. Nelze demontovat, nutný odvoz na přívěsu nebo větší dodávce. Vyměňujeme zařízení. Umístění Beroun. Prodáváme i další sítotiskové vybavení, při odběru více kusů možnost jednání o ceně.