inzerce, prodej, prodám, bazar

Zastřihávač vlasů Sencor - na náhradní díly

Kategorie: Holící strojky

Na náhradní díly zastřihávač vlasů zn. Sencor typu SHP 6201RD. Strojek minimálně používán. Poškozeno je uchopení nástavců ve strojku. Zakoupeno před rokem.
Zastřihávač vlasů Sencor - na náhradní díly
Podobné inzeráty
BabylissMen
Zakoupený 20.08.20 v Německu. Účtenku mám. Zaruka je. Zastřihovač Babyliss. Ideální stav! Rozbaleno! Chcete správně pečovat o svůj vzhled? Zastřihovač vlasů a vousů BABYLISS zajistí perfektní úpravu vousů a výborný střih vlasů, tak si zajistíte bezchybný vzhled u vlasů i vousů. Je vhodný pro běžné využití doma či na cestách. Díky zabudovanému akumulátoru se dá používat kdekoliv, třeba i na cestách. V balení se nachází 5 nástavců. Po stoprocentním nabití se doba chodu zastřihovače BABYLISS dostává na 120 min. Takže zvládne i více, než jedno oholení. Plné nabití baterie trvá 120 min. Zastřihovací hlavice s minimální výškou střihu 1 mm se spolehlivě postará o přesné zastřižení vašich vlasů. Maximální délka střihu odpovídá 14 mm. BABYLISS MT890E je vybaven tlačítky pro snadné ovládání. Zastřihovač BABYLISS se nejvíce hodí pro muže. Nejdůležitější přednosti zastřihovače vlasů a vousů BABYLISS MT890E Zastřihovač vlasů a vousů BABYLISS zajistí bezchybnou úpravu vlasů a střih vousů Odstraní chloupky na jakékoliv části těla Využití pro něj najdete doma i na cestách Energii získává z akumulátoru Ovládání zastřihovače přes tlačítka Počet nástavců v balení: 5 BABYLISS MT890E zvládne minimální délku střihu 1 mm Zvládne maximální délku střihu 14 mm Při maximálním nabití zvládne fungovat 120 min Do maximální kapacity se nabije za 120 min Určení: pánské Další užitečné funkce zastřihovače BABYLISS MT890E Nástavce můžete snadno očistit vodou či mokrým hadříkem. Jelikož má voděodolnou konstrukci, tak jej s čistým svědomím můžete použít i ve vodě. BABYLISS MT890E je uzpůsoben pro omytí vodou.
Kvalitni Xiaomi ENCHEN strojek na strihani vlasu
Prodám zcela nový kvalitní Xiaomi ENCHEN strojek na stříhání vlasů ◾️ kvalitně stříhá ◾️ výdrž baterie 120 min ◾️ nabíjení přes USB-C ◾️ 2 rychlosti, nezadrháva se ◾️ v černé barvě ⚙ Funkce: ◾️ 2 rezimy stříhání normal a turbo (Normální režim: 4 500 ot./min., Stříhání normálních vlasů. Turbo režim: 5800 ot./min., Ořezávání hustých vlasů) ◾️ usb C konektor ◾️ nabije se za cca 1,5 hod a výdrž je 90min! ◾️ stříhá i připojen ke kabelu, nebo i bez něj bezdrátově. ◾️ Je vybaven posouvacím polohovacím hřebenem, který zajišťuje délku střihu od 3 do 21 mm a podporuje nastavení jedním tlačítkem pro snadnou obsluhu ◾️ Nano keramická řezná hlava / Tvrdost nano-keramiky je 1,6-násobná oproti běžné nerezavějící oceli. Když strojek na vlasy pracuje vysokou rychlostí, bude hluk generovaný keramickou střihací hlavou nižší ◾️ Přijímá technologii frekvenční přeměny a se silným motorem poskytuje dvourychlostní flexibilní přepínání napájení, které vyhovuje potřebám různých typů vlasů ◾️ Inteligence ESM zabrání uváznutí vlasů ◾️ Má dva velké moduly správy energie a ovládání motoru, které zaručují vysokorychlostní chod a při nízkém stavu baterie žádné zaseknuté vlasy. ◾️ Části, které se dotýkají pokožky nůžky a polohovacího hřebene, jsou zaoblené, aby byla zajištěna bezpečnost a pohodlí při stříhání. ✉ Cena dopravy: ▪️ Zásilkovna - osobni odběr ve vasem městě - dobírka - 120,-kč ▪️ Zásilkovna - na adresu - 180kč ▪️ Strojek můžete mít doma už do 3 dnů ➔ (zboží zasíláme ze Slovenska) ➔ Inzerat je platný do smazání
Elektrický zastřihovač vlasů SHINON
Elektrický zastřihovač vlasů SHINON SH-7627 nabíjecí LCD zastřihovač ZTT HINON SH-7627 3 režimy Pánský LED displej Elektrický zastřihovač vlasů Dvojitý způsob nabíjení Zastřihovač vlasů Zastřihovač + nabíjecí základna Specifikace: Číslo modelu: SH-7627 Typ položky: Zastřihovač vlasů Barva: jak ukazuje foto Materiál: ABS Napětí: AC 100V-240V 50/60Hz Výkon: 6W, Vestavěná baterie 2200mAh Doba nabíjení: 4h Doba použití: 60 minut Zástrčka: EU Velikost položky: Přibl. 18,5*5 cm Hmotnost položky: Přibl. 220 g Velikost balení: Přibl. 27,9 * 20,2 * 5,7 cm Hmotnost balení: Přibl. 600 g Balíček obsahuje: 1x zastřihovač vlasů 4x trysky 1x Nabíječka 1 x nabíjecí dok 1 x štětec 1 x Uživatelská příručka
Remington HC5200 zastřihavač vlasů a vousů
Nabízím na prodej 2 roky starý zastrihavač vlasů a vousů Remington, typ HC5200. Je plně funkčný, jen jsem koupil novější typ. Je dobíjetelný, s dvěma nastavitelnými hřebeny s výběrem výšky střihu 3 - 42 mm, má čepele ze zdokonalené ocele, Self-samoostřící čepele, sít/akumulátor - používal jsem jen při zapojení do sítě, čistící kartáček, flaštička s olejem. Použitý byl cca 15x. Kontakt a informace e.mail (formulář dole), poštovné a balné 90kč. Podívej se i na další moje inzeráty..
Zastříhávač vlasů a vousů
Prodám zastříhávač vlasů a vousů Grundig. Nový, nepoužitý. Cena 250,-
Zastřihávač vlasů a vousů
Zastřihávač vlasů a vousů včetně nástavců a USB kabelu, nový