inzerce, prodej, prodám, bazar

Zatavovací stroj na krabičky + matrice zdarma

Kategorie: Potravinářské stroje

Prodám nové, originál zabalené zatavovací stroje na krabičky + 1 ks matrice zdarma
Balení tácků do velikosti 230x185
Plynulá a přesná regulace teploty svařování
Informace o připravenosti pracovat
Výměnné rámy z eloxovaného hliníku
Teflonová svařovací deska
Rozměry cca 565x260x220mm
Topný výkon 655W
Doba svařování asi 3 sekundy
Doba ohřevu přibližně 10 minut
Automatické stříhání fólie z role po její délce
Konstrukce zařízení z vysoce kvalitní nerezové oceli
Možnost dokoupit příslušenství (vše skladem)
Matrice 2 000,- bez DPH
Folie 800,- bez DPH
Dvoudílná krabička (bal 320 ks) - 1 000,- bez DPH
Jednodílná krabička (bal 320 ks) - 1 000,- bez DPH
Cena zatavovacího stroje 14 900,- bez DPH
Zatavovací stroj na krabičky + matrice zdarma
Podobné inzeráty
Balicí stroj Jpack TSS 125 BG
Poloautomaticky balicí stroj Jpack TSS 125 BG umožňuje balit 2 misky MENU během jednoho cyklu v ochranné atmosféře ( MAP- s plynem ) s přesným ořezem okolo misky. Zatavování : zatavovací hlava + ořez Matrice 2 x miska Menu 227 x 178 mm K Řešení ořezu : PŘESNÝ OŘEZ OKOLO MISKY Rozměry: 578x750x1485 mm Max rozměry misky : 420x280 h 100 mm Vakuová pumpa: 25 m3/h nebo 40 m3/h Příkon : Min. 2,5 kW - Max. 3,5 kW Přívod elektřiny : 230 V Hmotnost : 170 kg Přítlak zatavovací desky : elektrický Ořez : přesný okolo misky
Zatavovací stroj MP150 Prodej-výměna
Dobrý den Nabízím k prodeji zatavovací stroj na plastové misky MP150 včetně dvou matrice. Málo používaný. Případně za něco vyměním, nabídněte.
Zatavovací stroj na uzavírání kelímků do gastro provozu
Prodám tento nepoužitý stroj na zatavování kelímků vaši vlastní fólií. Vhodný na čerstvé džusy, smoothie a podobně. Provoz klasicky na 220 V, doporučený průměr kelímku 90-95 mm, výška nastavitelná do 180 mm. Stroj je manuální, tedy je potřebná asistence člověka při provozu, ale uzpůsoben k rychlému provozu, výrobce udává až 500 kelímků za hodinu. Osobní předání v Ostravě nebo mohu zaslat přes DPD. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, odpovím, děkuji.
Automatický výrobník těstovin Italgi
Prodám Použítý automatický stroj na výrobu těstovin Matrice viz. pouze viz. foto Doporučujeme shlédnout video zobrazující funkce stroje : popis výrobce: Combimax je kombinovaný stroj na těstoviny navržený Italgi pro jakýkoli podnik související s těstovinami, který hledá jediný stroj schopný vyrobit několik druhů těstovin s vysokou produkcí v omezené velikosti. Combimax může vyrábět: tagliatelle, maccheroni, fusilli, penne a další tvary těstovin... list na lasagne;s vhodnou matricí; ravioli s různými tvary díky vyměnitelným formám a možnosti připravit válečky plechu pro skupinu raviol s automatickým válečkem na těsto. Stroj je vyroben z nerezové oceli AISI 304 a je namontován na vozíku, aby byl uložen v rohu, když se nepoužívá. Skupina raviol s dvojitým plátem vyrábí širokou škálu různých tvarů a velikostí raviol, buď čtvercových, kulatých, trojúhelníkových nebo půlměsíců.Ravioli vycházejí již oddělené strojem. Inovativní designová řešení a pečlivost při konstrukci zajišťují maximální snadnost použití, čištění, bezpečnost a dlouhou životnost v souladu s tradicí Italgi ve strojích na těstoviny. Cena + DPH. Telefonická domluva od 8-16 hodin, po-pá, děkuji. Po domluvě možnost zaslat. K. G4805
Zmrzlinový stroj Gel Matic
Prodám zmrzlinový stroj rok výroby 2019. Stroj pravidelně servisovan . Momentálně připravený na sezónu. Stroj prodávám z důvodu ukončení prodeje točené zmrzliny. Ke stroji dám zdarma skladové zásoby směsí a kornoutů. Detailní popis produktu GEL-MATIC Zmrzlinový stroj BV 250 PM BV je velmi spolehlivý stroj nejvyšší kvality technologického provedení s extrémně flexibilní produktivitou a přitom nízkými provozními náklady. Tento podlahový model na dvě příchutě + mix je velmi oblíbený, praktický a přizpůsobivý i v nejnáročnějších provozních podmínkách. Stroj je mimo jiné vybaven kvalitními kolečky s brzdou, které umožňují jeho pohodlné přemísťování a bezpečné ustavení na prodejní ploše. Vzhledem k tomu, že v mnoha zemích není prodej dvou různých příchutí vyvážený, vznikla potřeba nezávislého a samostatného ovládaného přívodu a zamražování zmrzliny v každém ze dvou válců. Výroba těchto modelů proto přichází v odpovědi na tuto potřebu. Jedná se ostroj vybavený jedním kompresorem, který řídí 2 na sobě nezávislé chladící okruhy pro 2 válce a 2 samostatné motory (každý pro jeden válec). Tento systém umožňuje snadnou a pohodlnou výrobu i dvou, zcela typově odlišných druhů zmrzliny. Model BV 250 PM je vybaven dvěmi nášlehovými čerpadly z nerezové oceli, což mu umožňuje ještě lepší profesionální využití. Nášlehové čerpadla přivádí pod tlakem směs do hnětacího válce a umožňují tak výrobu ještě více hebké a našlehané zmrzliny. To vše při nezanedbatelné úspoře vstupní suroviny. Nášlehové čerpadlo je jednoduše demontovatelné pro čištění a běžnou údržbu a součastně zaručuje maximální jistotu pro obsluhu stroje. Díky své výrobní kapacitě je tento model vhodný pro zákazníky, kteří mají vysoké nároky na počet vydaných porcí a to i při větším množství v krátkém časovém rozpětí. Tyto modely mají interaktivní dotykový display se systémem In.Co.Di.S., který je vysoce přesný. In.Co.Di.S. Vás vede každou fází procesu prostřednictvím dotykové obrazovky. Display obsahuje intuitivní ikony a symboly.  Systém umožňuje dálkové zobrazení provozních parametrů, např. počet porcí zmrzlin nebo hlášení poruch.
Stroj na vyrobu testovin - Vicenta M90
Prodavam stroj na vyrobu testovin, Vicenta M90, pouzivany mene nez rok v obcasnem provozu. Stroj je velmi schopny a bytelny, ma jeden stupen rychlosti kterym vyroby 15kg/hod. Dalsi specifikace naleznete zde: Matrice/koncovky se daji vybrat dle vyberu finalniho tvaru testovin, bohuzel neni soucasti stroje ktery prodavam. Pro dalsi info prosim piste email.