inzerce, prodej, prodám, bazar

Zateplená kapsa outdoorkids

Kategorie: Nosítka

Prodám zateplenou softshellovou kapsu 3v1 outdoorkids. Nošená minimálně. Cena dohodou. Máme 2 kusy.
Zateplená kapsa outdoorkids
Podobné inzeráty
Manduca se softshellovou kapsu Outdoorkids 3v1
Prodám nosítko Manducu po dvou dětech s ochrannou softshellovou kapsou Outdoorkids. Nosítko používané hodně, vyšisované, ale plně funkční, v původním obalu. Ochranná kapsa s fleecem uvnitř, dá se nosit jen jako softshell bez fleecu nebo fleece bez softshellu, popis viz
Ochranná kapsa na nosítko zn. Outdoorkids
Prodám ochrannou kapsu na nosítko ze softshellu od firmy Outdoorkids. Je vyteplená vrstvou flísu, je nepromokavá a zakryje i větší dítě (> 1 rok). Zapínácí pásy jsou pružné, lze zapnout i přes Vaši zimní bundu. Vepředu je kapsa na ruce a reflexní prvky. Barva: petrolejová. Přidávám i návleky na nožičky, také v petrolejové barvě, jsou vyteplené flísem. Lze poslat přes Balíkovnu nebo Zásilkovnu.
Softshellová kapsa na nosítko Outdoorkids
Softshellová ochranná kapsa na nosítko nebo šátek 3v1 XXL - ochrání vaše dítě před nepříznivým počasím po celý rok. Kapsa je vyrobena ze dvou odepínacích částí - softshellové a fleecové. Díky tomu lze kapsu jednoduše přizpůsobit počasí a použití. Na zimu softshell s fleecem, na teplejší počasí a déšť pouze softshell, případně lze použít pouze fleecovou část. Ve velmi dobrém stavu, málo používaná.
Nosítko Manduca + zateplovací kapsa Outdoorkids
Kapsa top stav, flís se dá odepnout Nosítko má vybledlejší barvu, jinak v pořádku
Zateplená kapsa na nošení Angel wings
Kapsa je vhodná přes nosítko nebo uvázaný šátek s dítětem. Použitá celkem 3x, naše dítě se moc nechtělo nosit :) původní cena 1790,- barva tmavě šedá Kapsa se přes tělo připevňuje pomocí popruhů, které lze křížit přes záda i v pase a tak nevytváří nevzhledný pytel. Nožičky dítěte jsou navíc v teple, protože zespod kapsy je fleecová vrstva. Kapsa je ušita ze softshellu, jehož vnitřní vrstva je velmi příjemná. Dovnitř se na patenty dá připnout dečka ze 2 vrstev wellsoftu - jako opravdu zimní varianta (dečka je součástí). Spodek kapsy se dá pomocí patentů nastavit do 2 délek, podle velikosti (délky nohou) dítěte. Pod límcem je po celé šířce stahování a uvnitř je schovaná lehounká, ovšem nepromokavá kapucka pro dítě. Údržba: - Praní do 30 oC - Žehlení do 110 oC - Nesušit v sušičce - Nebělit - Chemické čištění ANO - Nepoužívat aviváž Vhodné používat prací prostředky určené k praní funkčních textilií Vodní sloupec (W/P): 10000 mm Prodyšnost (MVP): 5000 g/m2/24hod Složení materiálu: Vrchní tkanina - 94% polyester, 6% spandex membrána - 100% polyuretan uvnitř microfleece - 100% polyester (antipilling) Výrobce: Angel wings, ČR prohlédněte si i mé další inzeráty (rozklikněte mé jméno pod inzerátem)
Nosítko (kapsa, šátek) pro miminka značky Amazonas
Nabízím k prodeji kapsu-šátek pro miminka značky Amazonas. Je pořád zachovalé a bez poškození a vad. Vypadá hezky. Je šedé barvy s oranžovým zipem. Kapsa Carry Baby umožňuje velmi snadné nošení dítěte bez nutnosti vázání. Stačí ji pouze obléci křížem přes ramena. Díky zipem nastavitelným popruhům na zádech lze kapsu přizpůsobit rostoucímu dítěti a postavám maminky či tatínka. Kapsa je vyrobená ze 100% bavlny, velmi příjemné, dostatečně pružné a pevné pro pohodlné a zároveň bezpečné sezení dítěte. Kapsa je tak dobrým kompromisem mezi nosítkem a šátkem na dítě. Díky nastavitelným popruhům podle věku a hmotnosti dítěte, kapsa "roste" spolu s dítětem. Rozměry: 70 x 36 cm (2 ks) Doporučený věk: 4 měsíce - 3 roky Nosnost: 15 kg Materiál: 100% bavlna Gramáž: 280 g/m