inzerce, prodej, prodám, bazar

Zateplené kalhoty

Kategorie: Ostatní zimní

Zateplené kalhoty. Vysoké, s kšandama. Velikost XXL. Nebude vám v nich zima.
Zateplené kalhoty
Podobné inzeráty
Dívčí jezdecké kalhoty, Jeggins Horse 150 cm, jako nové
Prodám krásné dětské, dívčí jezdecké kalhoty, rajtky HORZE, vel. 150 cm, zateplené jemným fleecem, používané občasně rok. Jako nové, byly šetrně prané. Barva uváděná tmavě modrá, dle mě téměř černá. Velmi pohodlné, elastický materiál, silikonové aplikace v sedu a u stehen napomáhají bezpečnější a komfortnější jízdě. Jsou velmi podobné těmto: Nákupní cena 1 885 Kč, stále v záruce, paragon k dispozici, koupeno v prosinci 2021. Cena při osobním předání v Příbrami 1 000 Kč, při zasílání poštou 1 080 Kč.
NIKE pánské thermo kalhoty (vel.L)
Nabízím pánské thermo kalhoty NIKE. - velikost.........L - barva.............tmavě modrá - v pase je guma a šnůrka na na stažení - na nohavicích dole jsou zipy - 100 % polyester ( rychleschnoucí material ) - šíře pasu (obvod)....92 - 108cm - délka nohavice (od pasu dolů)..........102cm - délka nohavice (od rozkroku dolů)......74cm Kalhoty jsou nenošené, zateplené.Příjemný a kvalitní material. (Made in Canada) Prodej osobně (jen v Praze) Zásilkovnou (+79kč)
NEBULUS pánské softshell.kalhoty (vel.52)
Nabízím pánské sportovní kalhoty na zimu NEBULUS - velikost............52 (L - XL) (foceno na ženě 175cm) - softshell.material (ochrana před deštěm,chladem) - kalhoty jsou zatepleny fleecem - po stranách jsou kapsy na zip,a vzadu také jedna kapsa na zip - barva černá - šíře pasu (obvod).......94 -104cm - délka nohavice (od pasu dolů na okraj)..111cm - délka nohavice (od rozkroku dolů)...........82cm Kalhoty jsou nenošené,TOP STAV. Prodej osobně (jen v Praze) Zásilkovnou (+79kč)
KALHOTY CCM
PRODÁM NOVÉ ZATEPLENÉ KALHOTY CCM VEL L.CENA 1000KČ
Lyžařské kalhoty
Prodám zateplené lyžařské kalhoty LEWRO vel.152/158, kšandy značky SAM73 INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ
Dámské softshellové kalhoty LOAP
Prodám dámské softshellové kalhoty zn. Loap, vel. XS, zateplené, odepínací kšandy, regulace v pase na suchý zip, dvě kapsy na zip, na nohavicích zip k rozšíření nohavice, vnitřní nohavička na patent, suchý zip a dole do gumy. 100% stav.