inzerce, prodej, prodám, bazar

Zdrav. sestra - ordinace PL - Poliklinika Černý Most

Kategorie: Zdravotnictví

Praktický lékař hledá slušnou a empatickou zdravotní sestru do ordinace na poliklinice Praha 9 – Černý Most. V ordinaci je využíván magnet INR, QUICK, glyk. Hemoglobin. Zadávání dat do počítače (systém Medicus).
- Pozice je vhodná i pro absolventky či důchodkyně.
- Zkrácená pracovní doba: PO: 8-15,30, ÚT+ČT+PÁ: 8-14,00, ST: 13,00-18,00
- Pracovní smlouva na HPP. Mzda dohodou.
- Nástup IHNED
V případě zájmu prosím volat na uvedené telefonní číslo. Děkuji
Zdrav. sestra - ordinace PL - Poliklinika Černý Most
Podobné inzeráty
Zdravotní sestra
Přijmu do ordinace PL, zkušenou zdravotní sestru na 30 h týdně. Nabízím plat v rozpětí 40 -45.tis. Pracovní doba od po-pá, kdy jako bonus nabízím, 2x do měsíce, placené volné středy, nebo po dohodě může být i pátek. Do budoucna je možné sestře, max. s jedním dítětem, poskytnout bydlení v novostavbě se samostatným vchodem, oddělený byt 1KK s malou zahrádkou. Ordinace se nachází v Neratovicích, 25 min. do Prahy.
Dentální hygienistka - Lomnice u Tišnova
Firma: Zdravyzub s.r.o. (zaměstnavatel) Místo pracoviště: Tišnovská 80, Lomnice, okres Brno-venkov Pracovní poměr: práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva, dohoda o pracovní činnosti (na dobu určitou) Vzdělání: vyšší odborné Benefity: bonusy/prémie, nadstandardní lékařská péče, sleva na firemní výrobky/služby, flexibilní začátek/konec pracovní doby, stravenky/příspěvek na stravování, dovolená 5 týdnů, vzdělávací kurzy, školení, příspěvek na vzdělání, firemní akce, individuální rozvržení pracovní doby, možnost si napracovat hodiny, možnost delšího neplaceného volna, vlastní organizace náplně práce Vhodné i pro: osoby bez praxe, osoby na mateřské/rodičovské Zařazení: zdravotnictví, farmacie a sociální péče Co říká Zdravyzub s.r.o. o pozici Zubní ordinace v Lomnici u Tišnova. Spolupráce se čtyřmi zubními lékaři a zubním technikem. Z důvodu rozšíření našeho týmu hledáme novou kolegyni/kolegu na pozici dentální hygienistky/hygienisty. Práce vhodná i pro absolventy, rádi vše naučíme. Co vás čeká Dentální hygienistku u nás čeká příjemná, plně vybavená, moderní ordinace (intraorální rtg, klimatizace, čistička vzduchu a další), možnost konzultace a zpětná vazba se stomatologem, podpora vzdělávání, přátelský kolektiv, bonusy a další firemní benefity. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít Náš tým Zdravý zub hledá šikovnou dentální hygienistku (absolventku nebo s praxí). Najdete nás v Lomnici u Tišnova, což je 33 km od Brna. Co vám můžeme nabídnout Zkušenosti více jak 12 let v oblasti dentální hygieny. Máme čtyři moderně vybavené ordinace a laboratoř, Více o naší práci zjistíte na stránkách . Nabízíme časově flexibilní pracovní dobu, dle domluvy možná práce i na zkrácený úvazek. Nabízíme kontinuální vzdělávání a práci v přátelském kolektivu.
Nabízíme ordinaci prostory pro lékaře/ku/
Nabízíme prostory-ordinace pro lékaře /ku/ praktického lékaře /ku/, specialisty. Nový lékařský dům ve kterém se nachází ordinace, lékarna. V oblasti Bílých karpat na Valašsku okresu Zlín.Možnost naplnění i dvě ordinace manželská-partnerská dvojce smožností přidělení služebního bytu. Volejte meilem:frantisek.saba@
zdravotní sestra/zubní instrumentářka
Do zavedené ordinace v centru Českých Budějovic přijmeme zdravotní sestru, nebo zubní instrumentářku na HPP - 37,5 hodin týdně. Nabízíme: moderní pracovní prostředí, nekuřácké pracoviště s možností parkování v areálu, nástupní mzda od 32 000Kč měsíčně, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, půlroční prémie, bezplatná odborná školení. Požadujeme: znalost práce na PC, organizační schopnosti, komunikativnost, ochotu učit se novým věcem. Pozice je vhodná i pro absolventy. Nástup od května 2023. V případě zájmu pište na email: ordinaceOrapex@
Zdravotní sestra
Lymfatické centrum přijme na HPP zdravotní sestru,fyzioterapeutku.Kontakt-lymfatickecentrum@
Jsem zdravotní sestra v důchodu a hledám
práci ve zdravotnictví na částečný úvazek v Bílině a okolí. Praxe více jak 43 let na různých postech. Specializace na diabetologii a odběry.