inzerce, prodej, prodám, bazar

zdravotní sestra/zubní instrumentářka

Kategorie: Zdravotnictví

Do zavedené ordinace v centru Českých Budějovic přijmeme zdravotní sestru, nebo zubní instrumentářku na HPP - 37,5 hodin týdně. Nabízíme: moderní pracovní prostředí, nekuřácké pracoviště s možností parkování v areálu, nástupní mzda od 32 000Kč měsíčně, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, půlroční prémie, bezplatná odborná školení. Požadujeme: znalost práce na PC, organizační schopnosti, komunikativnost, ochotu učit se novým věcem. Pozice je vhodná i pro absolventy. Nástup od května 2023.
V případě zájmu pište na email: ordinaceOrapex@
zdravotní sestra/zubní instrumentářka
Podobné inzeráty
Zdravotní sestra
Lymfatické centrum přijme na HPP zdravotní sestru,fyzioterapeutku.Kontakt-lymfatickecentrum@
Zdravotní sestra ORL ambulance
Přijmeme zdravotní sestru na plný úvazek do zavedené ORL ambulance v Ostravě Porubě. K atraktivnímu platu nabízíme příspěvek na stravenky, případně příspěvek na penzijní pojištění. Pět týdnů dovolené je samozřejmostí. Audiologický kurz výhodou. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte.
Všeobecná zdravotní sestra
Přijmeme okamžitě všeobecnou zdravotní sestru na plný úvazek. Turnusové směny, cca 15 směn do měsíce. Nepřetržitý provoz. Denní a noční. 12ti hodinové služby. Platové ohodnocení dle tabulek MPSV- podle odpracovaných let+ příplatky so, ne+ osobní ohodnocení. DD u Zlatého kohouta, Hluboká nad Vltavou.
Zdravotní sestra
Přijmu do ordinace PL, zkušenou zdravotní sestru na 30 h týdně. Nabízím plat v rozpětí 40 -45.tis. Pracovní doba od po-pá, kdy jako bonus nabízím, 2x do měsíce, placené volné středy, nebo po dohodě může být i pátek. Do budoucna je možné sestře, max. s jedním dítětem, poskytnout bydlení v novostavbě se samostatným vchodem, oddělený byt 1KK s malou zahrádkou. Ordinace se nachází v Neratovicích, 25 min. do Prahy.
Jsem zdravotní sestra v důchodu a hledám
práci ve zdravotnictví na částečný úvazek v Bílině a okolí. Praxe více jak 43 let na různých postech. Specializace na diabetologii a odběry.
Zdravotní sestra - Kladno, Praha-západ
Domácí péče Včelka Pobočka - okres Kladno, okres Praha- západ Do našeho týmu Včelek, z okresu Kladno a Prahy -západ, hledáme sestřičku na HPP, DPP. - náborový příspěvek 60000 Kč Nástup možný ihned, nebo po domluvě. Výhodou Vám bude - velký a skvělý tým sestřiček - krásná a vděčná práce - žádný směnný provoz - hrazené vzdělávání - loajální vedení - stravenkový paušál a další benefity Požadujeme - schopnost samostatně se rozhodovat - empatii k potřebám klientů a jejich rodinných příslušníků - trestní a občanskou bezúhonnost - ochotu se dále vzdělávat - profesionální vystupování - zodpovědnost a loajalitu