inzerce, prodej, prodám, bazar

Zedník,obkladač

Kategorie: Řemeslné práce

Provádíme zednické a obkladačské práce bereme i malé zakázky
Zedník,obkladač
Podobné inzeráty
Obkladač do Nemecka
Jako certifikovaný poskytovatel personálních služeb, hledáme pro našeho zákazníka zaměstnance na pozici: Obkladač m/ž Místo: Drážďany a okolí Váš profil: - Německý jazyk minimálně B1 - Řidičský průkaz skupiny B - Ukončené vyučení jako obkladač - Pracovní zkušenost Zaměstnavatel nabízí: - Pracovní smlouvu na dobu neurčitou (přímo se zaměstnavatelem) - Výdělek 14,50 €/hod v Drážďanech a okolí (celostátní 15,40 €/h + 12,00 € diety ve dnech příjezdu a odjezdu a 24,00 € v celé dny - Pracovní doba 7:00 - 16:00 (celostátní využití v týdnu mezi 40 - 50 hodin/týden (odjezd pondělí 4:00 a příjezd pátek 16:00) - Ubytování zdarma pro montáže - Dovolená 30 dní V prípade záujmu posielajte svoje životopisy v nemeckom jazyku na uvedenú emailovú adresu.
Obkladač - Řemeslník ( věk 35let )
Dobrý den, Příjmu spolupráci v řemeslné oblasti - obkladač / řemeslník Z mé strany nabízím - Znalost oboru obkladač - rekonstrukce (praxe 14 let), včetně kompletního nářadí + vlastní automobil samozřejmostí. Spolupráci v řemeslném odvětví hledám z důvodu změny regionu (Vysočina), aktuálně Středočeský kraj.
Instalatér + obkladač, Horní Rakousko
Pracoviště: 4230 Pregarten (v blízkosti Lince) – nástup možný ihned – stálé zaměstnání s rakouskou pracovní smlouvou Jako podporu do našeho týmu hledáme - instalatéra a - obkladače. Vaše úkoly: - provádění renovačních prací: od demoličních prací přes zakrytí stavebního prostoru až po instalaci a kompletaci - přeprava zboží ze skladu k zákazníkovi - převzetí podkladů k zakázce a plánů pro provedení montáže - uzavření zakázky s předáním zákazníkovi Váš profil: - vzdělání v oborech instalatér, obkladač; -víceletá praxe v této oblasti - maximálně přesná, samostatná a na řešení orientovaná práce - pořádek, čistotu a kontakt se zákazníkem považujete za důležité - pokud je to nutné, dokážete pracovat i na více než 100 % Vaše výhody: - příjemná práce v mladém dynamickém týmu - rozmanitá a zajímavá činnost - stálý pracovní poměr - možnost trvalého vzdělávání a rozšiřování kvalifikace Pro tuto pozici nabízíme 2 800 EUR hrubého měsíčně (na plný úvazek) Kontakt: Vaše přihlášky uchazeče s příslušnými podklady (životopis s fotografií, doklad o odborném vzdělání) zasílejte prosím e-mailem na: office@ Adresse: Firma Koller GmbH Gf Simon Koller Bahnhofstraße 15 4230 Pregarten Telefon: +43 (0)664/88 36 33 56 Email: office@ Homepage: Další informace a kontaktní formulář:
Obkladač
Hledám brigádu,práci , jako obkladač koupelen .Také demontaž a montáž výstavních kojí pro prodejeny. Nebo zednické práce pro soukromé osoby .Výstavba koupelny na klíč . Případně rekonstrukce bytu .Nebo oprava garáže ,omítky, beton, dodej nové elektro instalace od zastřešení po příjezdové plochy zámková dlažba, atd. Kam se mohu dopravit. Ústí nad Labem,Dečín, Teplice a obce spadající pod severočeský kraj.(Krásné březno Malé Březno Neštěmice,Povrly,atd. Tel. Radek . PS do Německa nemůžu jsem samoživitel starajíc í se o školou povinné dítě . Děkuji za každou nabídku (vykukové nevolat)
Zamecnici Berlin, dlouhodoba spoluprace
-Zakazka pro 2 zamecniky -nastup do tydne -montaz zabradli -Dlouhodoba spoluprace, stabilni a pratelske pracovni zazemi. Práce pro OSVČ případně HPP. Přijmeme i elektrikáře, zedníky, obkladače, malíře a jiné stavební profese do Německa. Požadavky: praxe v oboru nebo stavební obor (zedník, obkladač, elektrikář, malíř atd) komunikace v Nj nebo Aj výhodou. Vlastní vozidlo výhodou. Zálohy na mzdu možné a možné vyplacení dřívějších faktur. Spolu se zprávou prosím přiložte i Váš životopis. machalkova.work-europe@
Pokrývači Německo Frankfurt dlouhodoba spoluprace
Nabízíme práci pro 2 pokrývače. Práce pro OSVČ případně HPP. Přijmeme i elektrikáře, zedníky, obkladače, malíře a jiné stavební profese do Německa, požadavky: praxe v oboru nebo stavební obor (zedník, obkladač, elektrikář, malíř atd) komunikace v Nj nebo Aj výhodou. Vlastní vozidlo výhodou.Zálohy na mzdu možné a možné vyplacení dřívějších faktur. Nástup možný ihned. Spolu se zprávou prosím přiložte i Váš životopis. machalkova.work-europe@