inzerce, prodej, prodám, bazar

Žehlička na vlasy

Kategorie: Fény, Kulmy

Prodám žehličku na vlasy. Rozbalená, odzkoušena, nepoužívaná. Nevhodný dárek z USA. Zástrčka USA je potřeba redukce do EU zásuvky. Po dohodě můžu dodat.
Žehlička na vlasy
Podobné inzeráty
Trojitá loknovací kulma / vlnkovač / žehlička
Nepoužitá jen odzkoušená. Bez orig. krabice. ___________________________________________________________________ Tato zvlňovací žehlička na vlasy je skvělým nástrojem pro plážové vlnění vlasů pro vytváření přirozeně a elegantně vypadajících kadeří, které vydrží celý den. Svůj vzhled můžete změnit bez jakýchkoli potíží. Přátelský design --- Vyrobeno z keramických sudů potažených, neškodné pro vaše vlasy, udržují vaše vlasy hladké a lesklé po celý den. Rukojeť je z protiskluzového silikonu pro snadné a pohodlné použití. Okamžité teplo --- Tato vlnová kulma na vlasy se pohybuje od 80C do 210C / 176F- 410F, dokáže se zahřát na max. 410 (210) za pouhých 60 sekund. Snadno upravte optimální teplotu tak, aby vyhovovala vašemu typu vlasů. Tato trojitá válcová kulma natáčení "S" waver curling vlasů zabere jen pár minut. Funguje na všechny typy vlasů --- Tyto kulmy na vlasy fungují na všechny typy vlasů, krátké i dlouhé vlasy, husté nebo tenké vlasy. Žehlička na vlasy se 3 válečky produkuje záporné ionty, které vytvářejí jemné, lesklé vlny bez krepatění. Získejte snadno hedvábný, vlnitý, dlouhotrvající dokonalý profesionální styling. Pohodlné použití --- Tato plážová kulma na vlasy s indikátorem LCD může ukazovat teplotu, kabel otočný o 360 stupňů a nezamotá se, protiskluzová rukojeť a izolované hroty, které poskytují větší bezpečnost. ___________________________________________________ Strojově přeloženo, oděrky od skladování ___________________________________________________ Možno zaslat za 100 Kč při platbě předem na účet. Kontakt přes email: drahos02@ !!!!!!!!!PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY VÍCE ZBOŽÍ JEDNO POŠTOVNÉ !!!!!!!!!!!
Bezdrátová keramická žehlička na vlasy Revamp
Nová, jednou vyzkoušená keramická žehlička na vlasy Revamp. Žehlička dosáhnete plného výkonového potenciálu žehličky za pouhé 3 hodiny při průměrné době používání až 30 minut. Nabíjení této žehličky se provádí rychle a jednoduše pomocí 2 m dlouhého USB kabelu a další nabíjecí stanice Salon Pro. Pro delší dobu provozu můžete žehličku na vlasy používat s kabelem. Nastavitelné teploty od 170 °C do 230 °C. Styling vlasů bez poškození vlasů – žehlička na vlasy Revamp Liberate používá pokrokovou, inteligentní regulaci tepla, která reguluje teplotu keramických desek – pro hladký a lesklý povrch bez poškození teplem Proglosní vyhlazující oleje – žehlička na vlasy Progloss používá vyhlazující keratin, arganový a kokosový olej pro dosažení hebkého, lesklého stylingu jako v salonu a chrání vaše vlasy před poškozením teplem. Osobní předání Praha, nebo možnost poslat přes zásilkovnu.
Žehličky na vlasy ETA a GRUNDIG
Prodám 3x žehličku na vlasy. Žehlička na vlasy ETA s ionizací: Konstrukce žehličky umožňuje pohodlnou manipulaci a dokonalou úpravu každého druhu vlasů. Keramický povrch destiček zajišťuje rovnoměrné rozložení teploty, která uzamyká vlhkost uvnitř vlasu. Ionizátor vytváří záporné ionty, které omezují statickou elektřinu a pomáhají udržet vaše vlasy ve výborné kondici. Použitím keramické žehličky dosáhnete dlouhotrvajícího výsledku. Popis produktu: - spínač ON/OFF - kontrolní světlo - ionizátor - keramické výhřevné destičky - otočný kloub napájecího přívodu - napájecí přívod Cena - 400 Kč Žehlička na vlasy ETA 2336: • Odpružené destičky s keramicko turmalinovým povrchem pro efektivní a rychlé žehlení • Plynulé nastavení teploty 120 - 200 °C zaručuje optimální nastavení • Světelná signalizace provozu a dosažení teploty pro pohodlnější obsluhu • Otočný napájecí kabel pro pohodlnou manipulaci • Ochrana proti přehřátí zajišťující bezpečný provoz • Délka napájecího kabelu 2 m • Příkon 38 W Cena - 150 Kč Žehlička na vlasy GRUNDIG: Žehlička na vlasy HS 3830 pro dokonalé narovnání nebo kadeře. Do 60 sek. je připravena k provozu. Profesionální keramické ohřevné plochy umožňují jakýkoliv druh stylingu - zajišťují konstantní vysokou teplotu a její rovnoměrné rozložení. Poskytují styling jemný k Vašim vlasům a učiní je lesklými. Individuální regulace teploty v 10 stupních od 140 °C až 230 °C, tak pro každý typ vlasů. • Regulace teploty v 10 stupních • Keramické plochy • Profikabel 2 m • Otočný kabel • LED kontrolka Cena - 100 Kč Nejlépe osobní odběr.
NOVÁ nepoužitá žehlička na vlasy Rowenta SF7510FO
Prodám NOVOU nepoužitou žehličku na vlasy Rowenta Premium Care Brush & Straight SF7510F0. Pouze lehce poškozená krabice. Kompletní originální balení. Vybaleno pouze pro nafocení. Žehlička na vlasy Rowenta SF7510F0 Premium Care Brush & Straight je vybavena integrovaným kartáčem, který dodá vlasům přirozený objem. Generátor iontů zbaví vlasy přebytečné statické elektřiny. Vlasy pak budou hladké a lesklé. Exkluzivní povrch žehlicích desek s kašmírovým keratinem a arganovým olejem vlasy hydratuje, dodává hebkost a lesk. Technologie Brush&Straight zaručuje dokonalý výsledek žehlení už při 170 °C (oproti běžné žehličce při 200 °C). Rychlé nahřání do 15 s pro okamžité použití. Praktická možnost uzamknutí teploty zabraňuje nechtěným teplotním výkyvům a chrání zdraví vlasů. Po 1 hodině nečinnosti se žehlička automaticky vypne. Optimální distribuce tepla uvnitř žehlících desek zaručuje, že se vlasy nikde nebudou přepalovat. Plovoucí žehlicí desky zamezují polámání vlasů. Technické specifikace Napětí: 110-240 V Povrch žehlicích desek: kašmírový keratin & arganový olej Materiál topného prvku: hliník Čas nahřívaní: 15 s Displej: LCD Délka přívodního kabelu: 2 m Rozměry desek: 25x90 mm Rozměry: 120x60x355 mm Hmotnost: 377 g Barva: kovová skořicová růžová/sněhově bílá Funkce Přirozeně rovné vlasy: ANO Možnost tvoření vln: ANO Plovoucí žehlicí desky: ANO Nastavení teploty: 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200 °C Generátor iontů: ANO Otočná šňůra o 360°: ANO Uzamykatelné žehlicí plochy: ANO Integrovaný kartáč: ANO vsezapar@
Inteligentná kulma IGUTECH
1.Automatická funkcia curlingu. Rovné vlasy vstupujú dovnútra, kučeravé vlasy vychádzajú. Vlasy sú automaticky vtiahnuté do titánovej kulmy, jemne zavinuté, držané a nahrievané zo všetkých smerov, aby sa vytvorila dokonalá kulma. 2. Nový spôsob inteligentného zvlnenia. Vstavaný inteligentný senzorový čip a precízne riadený bezkefový motor dokáže rozpoznať príliš veľký objem vlasov na jednorazové natočenie, rozcuchané vlasy alebo chyby pri obsluhe. Ak sa tieto situácie vyskytnú, okamžite prestane fungovať a potom sa odošle alarm. zvuk a prvé vlasy pred zamotaním. Ak vlasy uviazli v stroji, len ich vypustite jemným potiahnutím. 3.Perfektný zážitok a efekt curlingu. **Originálny štrukturálny dizajn robí vlasy jednotnejšími a stabilnejšími ovinutými okolo nahrievacej žehličky. Výsledkom je, že definícia kučery sa zvýši o 60% a tvar kulmy vydrží celý deň.** **Unikátny skrytý dizajn nahrievacia žehlička, dvojitá starostlivosť a poškodenie "0"** ** Čistá hmotnosť produktu 0,39 kg a extrémne krátky čas zahrievania robia proces úpravy vlasov veľmi jednoduchým a rýchlym. 4. Štyri nastavenia časovača (8/10/12/14 sekúnd): pre rôzne vlny vlasov a teplotu od 150 °C do 230 °C pre rôzne typy vlasov. 8/10 S——mierne kučery . 12 S——mäkké kučery . 14 S——silné kučery . (NA SIGNALIZÁCIU KAŽDÉHO ČASU, ŽE JE DOKONČENÉ, ZAZNE PÍPNUTIE) 150o C -190℃——jemné, farbené alebo poškodené vlasy . 190°C-210℃——normálne a zdravé vlasy 210℃-230℃——drsné alebo prirodzené kučeravé vlasy . 5. Tri (3) Smery kučier: Pravý - Automaticky - Doľava: Ovládanie smeru umožňuje vytvorenie rovnomerne definovaných kučier v jednom smere a prirodzene mäkkých kučier v opačnom smere. AUTOMATICKÉ VYPNUTIE: Ak počas 20 minút nestlačíte žiadne tlačidlo, stroj prejde do pohotovostného režimu, ak zostane zapnutý dlhšie ako 60 minút, automaticky sa vypne.
Žehlička na vlasy Remington D5215GP
* Žehlička na vlasy * Keramické plovoucí plochy žehličky se skvěle přizpůsobí Vaším vlasům, které tak budou hladké a lesklé po celý den. * Kompaktní žehlička je jednoduchá a snadno se s ní manipuluje. * Vhodná i na cesty. * Její rychlé nahřátí zajistí připravenost za 30 s. * Umožňuje zvolit teplotu až 220°C. * 4násobná ochrana díky povrchu žehličky * Antistatický povrch * Keramika * Super hladké plochy * Nastavitelná teplota až do 220°C * Připravena za 30 sekund * Plovoucí plochy * Tlačítko pro zapnutí/vypnutí * LED indikátor * Univerzální napětí Žehlička na vlasy Remington D5215GP Žehlička na vlasy D5215GP