inzerce, prodej, prodám, bazar

žehlička na vlasy sencor nove

Kategorie: Ostatní - bílá

žehlička na vlasy sencor nove
žehlička na vlasy sencor nove
Podobné inzeráty
Žehlička na vlasy nové
Žehlička na vlasy nové
Mobilní klimatizace SENCOR
Prodám novou, pouze rozbalenou klimatizaci SENCOR 3V1. Veškeré údaje na fotce. Popřípadě rád zodpovím. Běžná cena 9900,- viz
Přenosná klimatizace Sencor SAC MT1225CH
Prodám mobilní klimatizaci SENCOR SAC MT1225CH Klimatizace je na přenosný typ velice silná a jak chlazení, tak funkce topení je opravdu účinná. Nebyla nijak zvlášť přetěžovaná, většinou jen topila večer v koupelně a to nijak dlouho. Je v super stavu. A chlazení je také nadstandartní. Nová se prodávala za cca 12000kč. Odkaz pro info: Vlastnosti: Mobilní klimatizace s chladicím výkonem 12 000 BTU/h Noční režim SLEEP s tichým provozem zabraňuje podchlazení v průběhu spánku 4 režimy provozu – chlazení, topení, odvlhčování, samostatný ventilátor Ekologický chladicí plyn R290 – bez emise skleníkových plynů Integrovaná rukojeť a 4 pojezdová kolečka zajišťují pohodlnou manipulaci Omyvatelný vzduchový filtr eliminuje víření prachu a filtruje mechanické nečistoty Rozsah nastavení teploty – 18 – 32 °C v režimu chlazení Tři možnosti odvodu horkého vzduchu z místnosti – zdí, oknem, výsuvným oknem Ovládací panel s LED displejem zobrazuje nastavenou teplotu, režim chlazení, odvlhčování, režim samostatného ventilátoru, automatický režim, režim SLEEP, rychlost ventilátoru a nastavení časovače Funkce samoodpařování kondenzátu – za běžných podmínek nemusíte vylévat Dálkové ovládání s LCD displejem Provoz nevysušuje vzduch v místnosti 24hodinový časovač automatického zapnutí/vypnutí s kroky po 60 minutách Vestavěná nádržka na kondenzát o objemu 0,4 litru s drenážním vývodem a optickou signalizací při naplnění Ochranná funkce automatického vypnutí v případě naplnění nádržky s kondenzátem Funkce ochrany kompresoru proti zamrznutí Funkce automatického spuštění a obnovení posledního navoleného režimu po výpadku el. proudu Včetně sady pro připojení do okna
Mobilní klimatizace Sencor SAC MT9021C
Prodávám mobilní klimatizaci Sencor SAC MT9021C. Plne funkční. Koupena letos 2022 a použita byla jen 2-krát. Dálkové ovládání, roura pro odvod teplého vzduchu,samolepicí suchý zip a krycí plachta pro okno/francouzské dveře součástí balení. Parametry klimatizace: Při rychlém jednání je cena k diskuzi.
Mobilní klimatizace Sencor SAC MT9020C
Prodáme nevyužitou mobilní klimatizaci Sencor SAC MT9020C. Součástí není pouze rukáv se zipem pro utěsnění okna, kam se pak vkládá hadice s odváděným vzduchem. Nutné dokoupit. Např. tady: Specifikace klimatizace níže. Ideálně osobní předání Zlín a okolí.
Autochladnička s napájením a adaptérem do sítě
Autochladnička SENCOR SCM 1025 + adaptér do sítě SENCOR Y50 – šikovné řešení na cesty i do hotelu - objem 20 ll (se zavřeným víkem až šest 1 l PET lahví nebo čtyři 1 l + dvě 1,5 l PET lahve) - chladí až o 20 °C pod okolní teplotu - odnímatelné víko, bezpečný systém zavírání - skladování napájecího kabelu ve víku autochladničky - dvojitý ventilační systém - pro použití v autě (napájení 12 V) - pro napájení 230 V (přiložený adaptér Sencor model Y50 - ABS monitor chrání autobaterii před úplným vybitím - kvalitní izolace: polyuretanová pěna + cycklopentan - příkon 47 W, délka 12 V kabelu: 2,3 m Minimálně použitá, asi 2krát, v zachovalém stavu, bez poškození. Adaptér je součástí nabídky a ceny. Vyzvednutí pouze osobně.