inzerce, prodej, prodám, bazar

Zelená myslivecká košile

Kategorie: Myslivost, lov

Košile značky Luko velikost 44 nová
Zelená myslivecká košile
Podobné inzeráty
myslivecká bunda CLUB INTERCHASSE, vel.M - zánovní
Prodám zánovní mysliveckou-loveckou bundu/parku CLUB INTERCHASSE (od francouzských lídrů v oblékání pro nimrody). Na prodej je lety osvědčená myslivecká parka klasického střihu. Je vyrobená z nešustivého počesaného kepru (vazba plátna jako jeansy) ze 100%BA v hydrofobní úpravě. Podšívka: 65%PES + 35%BA. Barva: kombinace bronzové s hnědou. Značená velikost M (Změřené rozměry: délka zad 77cm, přes prsa 125cm, rukáv od prukrčníku 75cm, rukáv z podpaží 50cm, pro postavu cca 176-180cm/76-84kg). Bunda je de facto nová, naprosto bez vad, ve 100% stavu, zakoupena pro propagační focení a nakonec nepoužita = stav "rozbaleno". Původní cena 169EUR, nyní za 1/5. Po ČR zašlu balíkovnou za 70czk při platbě předem/90czk dobírka. Kupujete a obdržíte předmět dle přiložených reálných foto, které jsou nedílnou součástí popisu. Popis: Pohodlný střih, 2x vnější spodní cargokapsa s patkami na druky + 2x vnější zateplená kapsa na ohřívání rukou + 1x vnitřní náprsní kapsa na zip. Přední YKK zip obousměrně rozpínací, krytý légou s 6-ti druky. Dvojitý límec zevnitř vyložený semišem. V rukávech úpletové manžety. Větrací otvory na zip v podpaží. Vzadu ve spodní části zad vnější velká kapsa přístupná z obou stran. Zevnitř přihrádka na sedací podložku. Všechny zipy YKK. Oblečení tradičního střihu je vhodné na společenské, lovecké akce do jakéhokoli počasí, pro aktivní pohyb, ale i pasivní čekanou.
Kožená myslivecká brašna/patrontaška s alp.protěží - zánovní
Na prodej je myslivecká-lovecká brašna,-patrontaška s kovovou broží, motiv - alpská protěž. Výrobce Ahlemeister GmbH, Germany. Pravá kůže cca 1,5-2mm silná, barva hnědočervená, jeden hlavní prostor s jednou vnitřní kapsičkou na zip. Rozměry hlavní kapsy v=14cm x š=20cm x h=6cm. 135cm délka popruhu je variabilní - má zkracovací přezku. Zakoupeno pro propagační focení a nakonec vůbec nepoužito. Stav = rozbaleno. Po ČR zašlu balíkovnou za 70czk při platbě předem/90czk dobírka. Kupujete a obdržíte předmět dle přiložených reálných foto, které jsou nedílnou součástí popisu.
Taktická košile dlouhý rukáv zelená
Taktická košile Blackhawk dlouhý rukáv zelená vel. M /US/ ve skutečnosti odpovídá evropskému L - měřeno - přes hrudník 63x2= 126 cm, od spodní strany límečků dolů 78 cm, rukáv od spodní strany límečku krku 79 cm, skryté kapsy, kapsa na dokumenty, kapsa na psací potřeby na rukávu, ... V ČR se prodává 1.800,- Kč - Cena: 800,- Kč + doprava, zasilkovna převodem 79,- Kč, dobírka 150,- Kč
JAMES DEAN myslivecká  košile ve vel. XXL - nová
Prodám mysliveckou košili JAMES DEAN. Velikost: výrobcem značená XXL... reálně změřeno: délka zad 82cm, přes prsa 130cm, rukáv od ramene 63cm, z podpaží 50cm, v ramenou 52cm. Barva: tabacco. Materiál: 42%Bavlna+58%PES Zakoupeno pro propagační focení a nakonec vůbec nepoužito. Kupujete a obdržíte předmět dle přiložených reálných foto, které jsou nedílnou součástí popisu. Po ČR zašlu balíkovnou za 70czk při platbě předem/90czk dobírka.
Myslivecká košile
Nová velikost 45