inzerce, prodej, prodám, bazar

Želvy vodní

Kategorie: Terarijní zvířata

Prodám dve želvy vodní s želváriem.
Želvy vodní
Podobné inzeráty
Suchozemské želvy odchov 2022
Suchozemské želvy 2022 Vlastní odchovy suchozemských želv. Vylíhnutý 7-8 měsíc v roce 2022. Testudo hermanni boettgeri (želva zelenavá). Želvy zelenavé jsou nejvíce rozšířená želva. Mám dva velikostní typy. Větší typ dorůstá 25-30 cm. A menší typ dorůstá 14-21 cm. Samci od obou typů dorůstájí menší velikosti než samice. Cena 1200 Kč. Testudo marginata (želva vroubená). Želvy vroubené jsou největší evropské želvy. Dorůstá 26-35 cm. Testudo graeca ibera (želva žlutohnědá). Mám lokalitu který dorůstá 15-23 cm dle pohlaví. Samci dorůstají menší velikosti než samice. Cena 1100 Kč. Želvy mají cites doklady a výjimku. U mláďat nelze poznat pohlaví. Želva pardálí - Stigmochelys pardalis babcocki. Vlastní odchov září-říjen. Cena 2100 Kč. S chovem poradím. Mladé jsou od několika samic. Obsahuje větrání ve stropě a pod dvířky, přední hrana pod dvířky je 15cm možné dát více substrátu, uvb15.0 26w.a tepelnou 50w žárovku, kabeláž a objímky, časovač, vitamíny, misky. Substrát lignocel s pískem. Lze vybavit i výbojkou s předřadníkem. Terária jsou ve velikostech dxhxv 100x50x50cm za 4800 kč a 80x40x50 cm za 3800 kč.
Suchozemská želva - Mládě želvy zelenavé
Nabízím mláďata želvy zelenavé ihned k odběru. Vylíhnutí proběhlo na přelomu srpna/září 2022, takže jsou želvy čerstvě připravené pro nového majitele:) Velikost je okolo 6 cm, s tím že nejmenší z celkem tří jedinců měří 5 cm. Jsou aktivní a mají neustále chuť k jídlu, takže by měly dorůst do dospělosti bez problémů. Cena jedné želvy je 1.500,- a jsou připravené k osobnímu odběru v Praze 7. V případě zájmu prosím pište na email: chadimamatej@, nebo volejte na číslo uvedené níže.
SUCHOZEMSKÉ ŽELVY OSTRUHATÉ – odchov
Nabízím zdravá vitální mláďata suchozemských želv ostruhatých (centrochelys – geochelone sulcata) po obrovských rodičích! Mohu zprostředkovat i prodej vybaveného terária, na míru pro želvy. Sulkáty jsou NEZIMUJÍCÍ druh a NEREGISTRUJÍ SE - neplatí pro ně zákonná povinnost každý rok aktualizovat fotku v dokumentech a komunikovat s úřady. Želvičky jsou chovány v perfektních podmínkách – dobře „nastartované“ a rostoucí. Suchozemské želvy jsou pozoruhodná exotická stvoření, která Vám budou dělat radost mnoho desítek let (a my jim). Všechny druhy želv vyžadují ke svému spokojenému životu určité potřeby (správná potrava, osvětlení, vhodné bydlení, atd). Chov však není složitý a rád Vám s ním poradím + daruji návod. Odběr je možný buď v Nalžovicích (u Sedlčan), či jednou týdně po předchozí domluvě v Praze, Příbrami. Dovoz možný kamkoli za 4 Kč/km. MNOŽSTEVNÍ SLEVY: 1 želva - 2200 Kč, 2 želvy - 2000 Kč/jedna. MOŽNÁ JE I VÝMĚNA ZA JINÉ DRUHY ŽELV PO VZÁJEMNÉ DOHODĚ.
SUCHOZEMSKÉ ŽELVY UHLÍŘSKÉ – vlastní odchov
Nabízím krásně vybarvená mláďata suchozemských želv uhlířských (chelonoidis - geochelone carbonaria) z mého chovu - nejedná se o import! Mohu zprostředkovat i prodej vybaveného terária, na míru pro želvy. Uhlířky jsou NEZIMUJÍCÍ druh a NEREGISTRUJÍ SE - neplatí pro ně zákonná povinnost každý rok aktualizovat fotku v dokumentech a komunikovat s úřady. Želvičky jsou chovány v perfektních podmínkách – dobře „nastartované“ a rostoucí. Suchozemské želvy jsou pozoruhodná exotická stvoření, která Vám budou dělat radost mnoho desítek let (a my jim). Všechny druhy želv vyžadují ke svému spokojenému životu určité potřeby (správná potrava, osvětlení, vhodné bydlení, atd). Chov však není složitý a rád Vám s ním poradím + daruji návod. Odběr je možný buď v Nalžovicích (u Sedlčan), či jednou týdně po předchozí domluvě v Praze, Příbrami. Dovoz možný kamkoli za 4 Kč/km. MNOŽSTEVNÍ SLEVY: 1 želva - 2500 Kč, 2 želvy - 2300 Kč/jedna. MOŽNÁ JE I VÝMĚNA ZA JINÉ DRUHY ŽELV PO VZÁJEMNÉ DOHODĚ.
Mláďata vodní želvy mauremys nigricans
Prodám krásná mláďata želvy čínské(Mauremys nigricans). Jedná se o menší druh vodní želvy. S chovem poradím. Kupní smlouva samozdrejmostí.Po domluvě možné i terárium, filtr. Pouze osobní odběr Pardubice. Cena 2000kč/ks Moznost prodat i dospělé jedince
Želvy vodní
Dobrý den,prodám želvy z důvodu stěhování i s akvarkem DxŠxV 60x30x38,i s příslušenstvím,a krmení pro želvy , krunýř vel.13cm a druhý 14cm