inzerce, prodej, prodám, bazar

Zeměpis - 2.díl Česká republika

Kategorie: Učebnice, skripta - ZŠ

Učebnice Zeměpisu pro 2.stupeň ZŠ. Zcela nová, v naprosto perfektním stavu.
Zeměpis - 2.díl Česká republika
Podobné inzeráty
Sada učebnic - přírodopis zeměpis, chemie ...
Sada učebnic, obsahuje: Přírodopis 8, 2x - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1991/1993 Přírodopis 5 - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1988 Zeměpis 7 - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1988 Chemie 7 - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1990 Fyzika 6 - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1990 Fyzika pro střední školy - Prometheus - vydáno 2001 Literární výchova 7 - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1990 Fyzika pro střední školy - Prometheus - vydáno 1995 Sbírka úloh z matematiky pro základní školy - Běloun a spol. - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1986 Angličtina pro jazykové školy 1 - Státní pedagogické nakladatelství - vydáno 1989 Učebnice jazyka anglického pro střední školy díl 1., PhDr. Simeon Potter, PhDr. Bohumil Trnka - nákladem Gustava Voleského, knihkupectví v Praze - vydáno roku 1929 Možné odeslání přes Zásilkovnu či Balíkovnu, anebo předání v Českých Budějovicích.
Učebnice a pracovní sešit zeměpis
Učebnice a pracovní sešit zeměpis
Pracovní sešit - zeměpis - 7 - zeměpis světadílů
Pracovní sešit je místy vyplněný.
Učebnice - Dějepis, zeměpis, přírodopis
Dějepis 6, Fraus - 90 Kč Zeměpis 6, Fraus - 50 Kč Přírodopis 1 - 30 Kč Je možné osobní předání v Praze nebo zaslání Zásilkovnou.
Zeměpis 1. a 2. díl pro 7. tř. ZŠ
Prodám úplně nové učebnice Zeměpisu pro 7. ročník ZŠ. Nakladatelství Nová škola. Formát A4. 1. díl obsahuje učivo o Americe a Africe. Je zde úvod o člověku na zemi a jednotlivých obyvatelích, náboženství, sídlech, rybolovu, lesním hospodářství, nerostných surovinách, přírodním bohatství. Rozdělení Ameriky na jednotlivé části a státy. Dále stejně tak o Africe přírodní podmínky, obyvatelstvo, hospodářství, zemědělství, nerostné suroviny, průmysl, doprava, služby. Jsou zde i různé otázky k opakování učiva a klíč k doplňujícím cvičením. Vše je doplněno obrázky a krásnými barevně rozlišenými mapkami. Učebnice má 95 stran. 2. díl obsahuje učivo o Asii, Austrálii, Oceánii, Arktidě a Antarktidě. Opět tu najdete vše jako je obyvatelstvo, přírodní podmínky, hospodářství atd. Pak rozdělení Asie na jednotlivé oblasti a plno otázek pro opakování učiva. Učebnice má 72 stran. Cena za 1 ks: 60,- + poštovné Cena za odběr obou kusů je celkem 100,- + poštovné Prodám i jednotlivě. Nabízím i jiné učebnice Zeměpisu. Platba předem na účet nebo při osobním předání hotově. Na dobírku NEZASÍLÁM ! Posílám Českou poštou nebo Zásilkovnou. Při osobním předání mohu případně dovézt kamkoli po Plzni. !!! Garantuji férové jednání !!! +++ Nakoukněte i na mé další nabídky +++
Regionální zeměpis světadílů , Lidé na Zemi, Země, Česká rep
Učebnice zeměpisu pro základní a střední školy