inzerce, prodej, prodám, bazar

Zetor 25a

Kategorie: Historické stroje

Rozobratý takí ako na fotto
Mám aj blatníky kapotu
Zetor 25a
Podobné inzeráty
ZETOR 25a R.V.-1954
PRODAM ZETOR 25A KOMPLET RENOVACE SUPER STAV+DOKLADY
ZÁSTAVBA NOVÉHO ZESÍLENÉHO STARTERU DO TRAKTORU ZETOR 25
NOVÁ ZÁSTAVBA ZESÍLENÉHO STARTERU MOTORU NA TRAKTORY ZETOR 25, 25A, 25 K, JMENOVITÝ VÝKON 3,6 kW/12V. STARTERY JSEM SCHOPEN VYROBIT A DODAT. VZHLEDEM K MINIMALIZACI NÁKLADŮ LZE STARTERY VYRÁBĚT A DODÁVAT JEN V MINIMÁLNÍCH SERIÍCH A TO PO 10 KUSECH. TEDY POKUD SE SEJDE MINIMÁLNĚ 10 ZÁVAZNÝCH OBJEDNÁVEK, JE MOŽNÉ A EKONOMICKY PŘIJATELNÉ TAKOVÉ STARTERY VYROBIT A DODAT. ZÁSTAVBÁM STARTERŮ DO TRAKTORŮ ZETOR, ČI JINÝCH STROJŮ A VOZIDEL, SE VĚNUJI JIŽ NĚKOLIK ROKŮ A KONKRÉTNĚ NA ZETOR 25 JSEM UVEDL V ŽIVOT SPOLEČNĚ S FIRMOU MAGNETON A.S REDUKTOROVÝ STRATER. TENTO SE JIŽ NEVYRÁBÍ A PLNĚ JEJ NAHRADIL TENTO INZEROVANÝ STARTER. DOTAZY A POPTÁVKY PROSÍM VÝLUČNĚ PŘES PORTÁL . JSEM VELMI PRACOVNĚ VYTÍŽENÝ A NEMÁM ČAS NA TELEFONOVÁNÍ A SMS ZPRÁVY. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
ZETOR 25A R.V.1956
PRODAM ZETOR KOMPLET RENOVACE STAV 1-A
Volant ZETOR 15 - ZETOR 25
Prodám čtyřramenný volant na Zetor 15 a Zetor 25. Nová výroba, precizní zpracování, patina, žádny šišatý odlitek podle starého opotřebovaného volantu. Kuželový, přesně kalibrovaný otvor v celé mocnosti materiálu. Vše je možné vidět na fotografiich. Cena 5000,- Kč. Více info na tel: .
Zetor
Konvult věcí na traktor Zetor. Na vzduch,světla,hydraulika,filtry Zetor 50 Super,bater. Blinkr..vypínač...včetně poštovného.
Zotrvačník Zetor 15
Vymením tento môj zotrvačník na Zetor 15 za motor Zetor 25n ako na foto s vyznacenym naliatkom a hladkým zotrvačníkom