inzerce, prodej, prodám, bazar

židlička skládací na ryby či kemp

Kategorie: Kempink

Prodám skládací židličku na ryby či kempovaní, i s obalem. V dobrém stavu. Možné osobní předání v Bílině. Po dohodě možné i v Teplicích a Moste.
židlička skládací na ryby či kemp
Podobné inzeráty
Kempingový skládací stolek 90 x 72 x 60 cm + dvě kemp. židle
NEVOLAT, pouze SMS!!! Kempingový skládací stolek 90 x 72 x 60 cm + dvě židle. Dobrý stav. Párkrát použité. Pouze osobní odběr na Praze 7. Stabilní skládací kempingový stolek s hliníkovým rámem a konstrukcí. Kempingový stolek je ideálním řešením pro turistiku, stanování a jiné letní outdoorové aktivity. Kempingový stolek se skládá se napůl, tím z něj vznikne kufr, který je možné pohodlně přenášet. Kempingový skládací stolek - parametry: malý, lehký, skladný, snadno přenosný velmi jednoduchá a rychlá instalace dobrá stabilita praktická omyvatelná deska odolná proti poškrábání pro 2 - 4 osoby rozměr rozložený š. 90 × v.72 × hl.60 cm rozměr složený 45 × 6,5 x 60 cm 2 nastavitelné výšky váha cca 4 kg nosnost 25 kg Praktická kempinková židle je vyrobena z odolného materiálu, který je odolný i proti roztržení, a je vybavena praktickým držákem na plechovky, který můžete používat i jako tašku. Toto kvalitní sedátko je ideální na cesty, například na pláž, kempování, rybaření nebo grilování.
Kempingova skladaci zidlicka detska
Skladaci kempingova zidlicka detska,asi 5 x pouzitá kupovali jsme nove , 200 kc/ ks
Křeslo na ryby nebo ke stanu
Skládací zelené křeslo na ryby nebo ke stanu.
Survival kit
Prodám zcela nový survival kit Obsahuje: Základní nástroje (nůž, vidlička, lžíce, otvírák na konzervy, otvírák na láhve) Náramek na přežití s paracordem, kompasem a píšťalkou Křesadlo s otvírákem na lahve Multifunkční nářadí 18 v 1 Multifunkční nářadí 10 v 1 Skládací rozfoukávač ohně Skládací záchranářský nůž Ocelová poplašná píšťalka Držák na přenášení láhve Termo deka 130x210 cm Taktické pero - kubotan LED kapesní baterka Paracord šňůra 3 m Rybářský háček x2 Rybářské návnady Vlasec na ryby Baterie R6S x2 Karabina 2x Úložný box
Kempingové křeslo - skládací
Lehká, pohodlná skládací židlička, jako nová, použito dvakrát (sešly se mi dvě). Váha, včetně obalu 1,3kg,rozměry ve složeném stavu 36x14x12cm, proto je vhodná třeba na rybaření, myslivost, turistiku apod. Sestaveno za 10 sekund. Odpovědi pouze na email.
SKLÁDACÍ KOŠ KEMPINGOVÝ/PIKNIKOVÝ tyrkysový
Skládací kempingový koš s uzavíráním na zip lze využít na pikniky, grilování, ale také na chatu či chalupu. Z omyvatelného textilu. Praktické přenášení zajišťují dvě madla s měkkým úchytem. Šířka 46cm, výška 23cm, hloubka 27cm. Je skládací pro lepší úschovu - jednoduché skládání - výška složeného košíku je 4cm. Zapínání na dvojitý zip, lehká hliníková konstrukce. Na uších pěnová madla, dno yyztužené - nosnost do 10kg. Materiál je omyvatelný. Nový - 300Kč. Objem 30l. V Praze - přivezu.