inzerce, prodej, prodám, bazar

Zigbee USB koordinátor cc2531 Zigbee2MQTT

Kategorie: Wireless, WiFi

Zigbee koordinátor např. pro Home assistant, Node-RED,
Obsahuje firmware Z-Stack_Home_1.2
Prodávám přesně to co je na obrázku, tedy bez antény či krabičky.
Zigbee USB koordinátor cc2531 Zigbee2MQTT
Podobné inzeráty
LTE anténa N konektor samec
Prodám LTE anténu s N konektorem typu samec (s převlečnou maticí), vč. pigtailu do panelu na SMA samce (15cm). Nepoužitá. Popis Tato LTE anténa od Delocku umožňuje použití různých LTE šířek uvnitř i venku. Je kompletně kompatibilní s GSM, UMTS, Bluetooth, WLAN 2,4 GHz, ZigBee, DECT, Z-Wave a LoRa 868 MHz / 915 MHz. Specifikace Konektor: 1 x N samec GSM, UMTS, Bluetooth, WLAN 2,4 GHz, ZigBee, DECT, Z-Wave, LoRa 868 MHz / 915 MHz Frekvenční rozsah: 698 - 960 MHz 1710 - 2170 MHz 2500 - 2700 MHz Anténní zisk: 3 dBi Impedance: 50 Ohm VSWR: 2,0 Polarizace: vertikální Typ montáže: šroubová montáž Průměr montážní díry: 13,5 mm Provozní teplota: -40 °C ~ 70 °C Materiál pouzdra: ABS Třída ochrany: IP67 Barva: černá Rozměry (DxŠxV): cca. 64 x 22 x 22 mm Systémové požadavky Zařízení s volným N konektorem Obsah balení LTE anténa Balení Plastová taška se zipem
Brána Philips Hue - ovládání světel
Prodám bránu (do světa světel) Philips Hue Bridge (v1). Můžete v rámci své domácnosti jednoduše ovládat světla, zásuvky a další příslušenství (např. tlačítkové vypínače). Podporuje také chytré žárovky a zásuvky IKEA a další značky díky podpoře protokolu ZigBee. Ovládání možné i přes mobilní aplikaci Philips Hue - pro iOS a Android. Kompletní příslušenství.
Router TP-Link TL-WDR4300 N750
TP-LINK TL-WDR4300 N750 / dual AP/router/ 4x GLAN / 2x USB / 2,4/5GHz - 450Mbps/ on-off HW vypínač Duální USB adaptér, který je kompatibilní se všemi současnými bezdrátovými standardy 802.11a/b/g/n. Díky této podpoře se tak stává ideálním doplňkem pro Váš notebook, netbook či jiné zařízení s podporou USB 2.0. Popis produktu: S integrovaným Gigabit Ethernetem poskytuje výkonnější možnosti zpracování dat, které odkrývají plný potenciál standardu Wireless N a eliminují neprůchodnost sítě při přenosu dat mezi megabitovým kabelovým připojením a bezdrátovým připojením 11n. Díky tomu jsou všechny prováděné operace rychlejší a efektivnější a uživatelé mohou sdílet velké soubory jako např. HD video za několik minut namísto hodin. Velmi častým problémem bývá sdílení jedné tiskárny pokud má pouze USB port. S TL-WDR4300 nyní stačí jednoduše připojit USB tiskárnu do portu USB na zadní straně routeru a můžete tisknout z libovolného místa v domě či kanceláři ze všech připojených počítačů.
Netgear R7000 AC1900 Smart WiFi Dual Band Router
Výkonný bezdrátový router Netgear Nighthawk R7000 Smart WiFi Dual Band Router. Kompletní originální balení. Vše funkční a v bezvadném stavu. Již pro něj nemám využití. Balíkovna + 65 Kč. Netgear R7000 nabízí maximální rychlost WiFi sítí a také největší pokrytí. S tímto pokročilým zařízením nebude žádným problémem ani hraní náročných her, síťové aplikace nebo přenos HD videa. Bezdrátový přístupový bod poskytuje rychlost až 1,9 Gbps! Této rychlosti dosahuje použitím nového WiFi standardu, 802.11ac, nástupce 802.11n. Dvoujádrový procesor na frekvenci 1 GHz dokáže pumpovat data neustále plnou rychlostí. Disponuje také funkcí ReadyShare, která usnadňuje přístup k USB diskům přes snadné sdílení uložených souborů. Router podporuje celou řadu formátů systému souborů, ale poradí si také s HTTP a FTP vzdáleným přístupem. V neposlední řadě se Netgear R7000 chlubí také celou řadou chytrých QoS algoritmů, které zajistí bezproblémový přenos větších datových bloků. Ze zajímavých funkcí je nutné vyzdvihnout podporu sítě pro hosty, což je samostatná zabezpečená WiFi síť pro návštěvníky. Dva USB porty(1x USB 3.0, 1x USB 2.0) jsou pak snadnou možností, jak připojit nejen vaše externí zařízení, ale například i tiskárny. USB rozhraní doplňuje čtveřice konektorů Gigabit LAN. Cerifikace DLNA je zárukou, že tento bezdrátový přístupový bod je možno použít jako univerzální Plug and Play media server. To ještě rozšiřuje obecnou všestrannost a velkou využitelnost routeru.
Dovado PRO, 4G,LTE, Wifi router
Dovado Pro je vysoce výkonný a stabilní router poskytující 4G/LTE/3G/2G konektivitu pro pracovní stanice. Je dimenzovaný pro 4G do rychlosti až 300Mbps. Klientské stranice se k routeru připojují bezdrátově přes 300Mbps WiFi (802.11b/g/n) nebo Gigabit Ethernet rozhraní. Podporuje i vzdálené ovládání zásuvek, GPS tracking... a řízení přes mobilní aplikace. Je užitečný i pro firemní nasazení zejména pro zálohu připojení na internet. Router používá univerzální konstrukci, kdy se do USB slotu zasune datový USB modul (není v dodávce). Tím je zajištěna široká možnost připojení na datové sítě operátorů a lze využít i dotovaných modulů. Dovado Pro podporuje >300 USB modulů (Huawei, Novatel, Option, ZTE...) včetně LTE modemů od CZ operátorů Dovado Pro podporuje funkce: - NAT router + DHCP server - Bridge mode (transparentní) - Dynamic DNS (, , FreeDNS.) - Connection Tracker - volbu primárního/záložního připojení (WAN/3G USB) a automatická záloha - SMS Mailbox (vybrané modemy - SMS ovládání a notifikace - GPS sledování routeru - vzdálený Wake-on-LAN (WOL) - domácí automatizaci s USB TellStick - informaci o mobilním internetovém provozu přes SMS - vzdálený přístup a upgrade - Port-Forwarding - UPnP - VPN Pass-through - SPI-Firewall - MAC Address filtraci pro WLAN - WEP 64/128 bit kódování - WPA-PSK - WPA2 Enterprise (s RADIUS serverem) - Backup/Restore configurace - Telnet API interface
USB 3.0 1200Mbps Wifi adaptér Dual Band
osobně, zásilkovna 1. Přenosová rychlost Super Speed USB 3.0 je 10krát rychlejší než USB 2.0, používá se plynuleji a efektivněji. Kompatibilní se zařízeními USB 2.0 a USB 1.1. 2. Podpora 64/128 Wep, Wpa / Wpa2, Wpa-Psk / Wpa2-Psk šifrování 3. Simulace funkce Ap 4. Kompatibilní s Windows Xp32 / 64, Vista 32/64, Win7 32/64, Win8 32/64, Win 10 /11, Mac 5. Design s velmi nízkou spotřebou energie, úspora energie 6. Vysílací výkon: