inzerce, prodej, prodám, bazar

Zimní čelenka

Kategorie: Čepice a Šátky

Zimní čelenka
Ochrání uši, ideální na toto počasí ❄️
Barva na přání
Zimní čelenka
Podobné inzeráty
Čelenka Eisbär
Prodám novou značkovou čelenku Eisbär, unisex čelenka, 10 cm vysoká, vyrobeno v Německu. Směs materiálů s měkkou merino vlnou zajišťuje perfektní regulaci teploty a vlhkosti. Čelenka se velmi pohodlně nosí díky měkkému fleecovému zateplovacímu pásku uvnitř. Vhodná pro obvod hlavy 55 - 60 cm. Materiál: 50% vlna (merino), 50% polyakryl. V případě zájmu doplním další info.
Set - šála a čelenka
Světle růžový dámský set, čelenka s překřížením a šála prošívaná stříbrnou nitkou. Lehce rozdílné barvy, vše odpovídá fotkám. Velmi dobrý stav, jako nové, šála Zn. Orsay, čelenka Zn. sinsay.
Nová zimní bílá čelenka
Nová zimní čelenka. Rozměry měřeno v klidu: šířka 22cm, výška: 11cm. Vhodné jako dárek.
Zimní vlněná háčkovaná čelenka pruhovaná růžová žlutá modrá
Zimní vlněná háčkovaná čelenka pruhovaná růžová žlutá modrá reflexní Nová. Poštovné: 79 Kč zásilkovna
Zimni celenka
Rucne hackovana zimni celenka ,velmi tepla...
Sensor Trucker zimní pletená čelenka, nová, 150 Kč
Sensor Trucker je zimní velice hřejivá pletená čelenka s kšiltem v černém provedení. Čelenku na boku zdobí modré logo značky Sensor. Nevyužitá věc. Cena + poštovné při zasílání. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele. Termoprádlo, thermo, funkční, sportovní oblečení, lyžování, snowboarding, cyklistika, běžky, brusle, odvod potu, komfort, kvalita, česká značka, český výrobce