inzerce, prodej, prodám, bazar

Zimní kalhoty

Kategorie: Kombinézy

Velikost 116
Zimní kalhoty
Podobné inzeráty
Dětské zimní kalhoty a nepromokavé kalhoty.
Dětské zimní kalhoty a nepromokavé kalhoty. Velikosti 116/122 zimní kalhoty 300kč, nepromokavé 100kč, možná dohoda.
ZIMNÍ KOMPLET Tchibo hvězdičková bunda+oteplováky vel.98/104
Zimní kombinéza Tchibo – klučičí dvoudílná souprava. N.O.V.Á. S měkkým a hřejivým vatováním. Mikroflísová podšívka v oblasti trupu, v kapuci a stojáčku. Rukávy a kalhoty s taftovou podšívkou pro snadnější oblékání a svlékání. Svrchní materiál s impregnací ecorepel® a zatavenými švy. Kombinéza je větruvzdorná, nepromokavá a prodyšná. Odolá vodnímu sloupci do 3.000 mm. Zimní bunda: - odepínací kapuce - podložený zip s ochranou brady - dvojitá klopa proti větru se suchými zipy a druky - uvnitř jmenovka - dvě kapsy na zip - reflexní prvky (vzadu s hvězdičkou) - elastické manžety rukávů se suchým zipem k úpravě šířky - spodek bundy se stahovací šňůrkou a brzdičkou Oteplovací kalhoty: - elastické šle s nastavitelnou délkou - postranní suché zipy k úpravě šířky v pase - dvě boční kapsy na zip - reflexní prvky - vyztužená kolena i zadeček - zip na koncích nohavic - zesílený lem - manžeta s protiskluzovým pogumováním proti vnikání sněhu Materiál: 100% polyester Barva: tmavě modrá se světle modrými hvězdičkami / modrá Velikost uvedená 98/104 (cca 3-4 roky). ROZMĚRY cca: - bunda … délka od horní části ramene vpředu 49 + navíc 2,5 cm na zádech uprostřed / šířka cca 40 cm / rukáv od krku 43 - od ramene 36 - od podpaží 26,5 cm - kalhoty … vnitřní délka nohavice 39,5 cm / celková boční délka 66 cm Cena za 1 komplet (1x bunda + 1x kalhoty). Osobní předání Žďár nad Sázavou nebo pošlu Českou poštou do balíkovny (poštovné 65 Kč).
Klučičí LYŽAŘSKÝ SET zimní bunda + oteplováky
Krásně barevný klučičí lyžařský komplet. N.O.V.Ý. 2dílná zimní souprava - lyžařská bunda a oteplováky ... na lyžování i běžné nošení. Funkční - větru a voděodolný materiál, zároveň i prodyšný. Odolá vodnímu sloupci 5.000 mm. Reflexní prvky pro lepší viditelnost. ZIMNÍ BUNDA: - s kapucí - dlouhý zip nahoře s ochranou brady - dvě postranní kapsy se zapínáním na zip - všechny zipy s delšími taháčky pro snadnější manipulaci - obvod kapuce i spodní část bundy lze stáhnout pomocí gumky a posuvných jezdců - s hřejivou podšívkou v oblasti zad a ve všech kapsách - sněžný pás s protiskluzovou gumou - prodloužená zádová část LYŽAŘSKÉ KALHOTY - OTEPLOVÁKY: - nastavitelné pružné šle - pas má vpředu zapínání na druk a zip, na bocích je elastický - zvýšený pas v oblasti ledvin - dvě boční kapsy na zip - na konci nohavic vnitřní manžety s protiskluzovou gumou Vodní sloupec: 5.000 mm Barva: tmavě modrá s bílým potiskem / fosforová Materiál: svrchní a výplň 100% polyester / podšívka 100% polyamid NA VÝBĚR TYTO VELIKOSTI: - vel. 116: ... bunda délka od horní části ramene vpředu 47,5 + 2 cm navíc vzadu uprostřed / šířka 40 cm / rukáv od švu kapuce 50,5 - od ramene 43 - od podpaží 34 cm ... kalhoty celková boční délka od pasu dolů 70,5 cm / vnitřní délka nohavice od rozkroku na konec nohavic 47 cm / šířka pasu v klidu 32 cm - vel. 140: ... bunda délka od horní části ramene vpředu 55,5 + 2,5 cm navíc vzadu uprostřed / šířka 46 cm / rukáv od švu kapuce 59 - od ramene 50 - od podpaží 40,5 cm ... kalhoty celková boční délka od pasu dolů 85 cm / vnitřní délka nohavice od rozkroku na konec nohavic 59,5 cm / šířka pasu v klidu 35 cm Cena za jeden komplet (1x bunda + 1x kalhoty). Osobní předání Žďár nad Sázavou nebo pošlu Českou poštou do balíkovny (poštovné 65 Kč).
Značkový zimní lyžařský komplet VIST- kalhoty + bunda 128 cm
Velikost S, 128 cm Top značkový zimní set - bunda a kalhoty italské značky VIST. Set je určen pro mladého lyžařského frajera, který chce vypadat dobře nejen na sjezdovce, ale i při Aprés-ski :-) Perfektní barevná kombinace, luxusní prošívání a vhodně vyvedená loga VIST. Určeno znalcům kvalitního oblečení. Kalhoty i bunda jsou v perfektním stavu. Podobné jako Bogner, SportAlm, Stöckli, Spyder, chlapecký lyžařský set, lyžařská bunda, lyžařské kalhoty, zimní kombinéza.
Zimní overaly a kalhoty, velikosti 74-104 (tj. 1-5 let)
Prodám zimní overaly a zateplené kalhoty (i samostatně) Velikosti podle pořadí na fotce: Zleva: zelené zateplené kalhoty - vel. 74/80, cena 100 Kč overal s hvězdami - vel. 74/80, cena 150 Kč modrý overal - vel. 74/80, cena 150 Kč béžový overal - vel. 86, cena 150 Kč sv. zelený overal - vel. 86/92, cena 100 Kč (mírně prošlapané dolní okraje) černé zateplené kalhoty - vel. 98/104, cena 500 Kč (nenošené) Odběr osobně Praha-Radotín, Kosoř a okolí nebo možno poslat Zásilkovnou s připočtením ceny za dopravu.
NOVÝ šedý plyšový zimní overal kombinéza vel. 50 cm Kolín
Prodám nenošený - zcela NOVÝ - stříbrný - šedý zateplený propínací zimní overal pro miminko - zimní kombinéza pro miminko s kožíškem - vel. 50 cm. Uvnitř plyšový jemňoučký materiál - jemňoučká plyšová vnitřní teploučká podšívka. Vhodné jako dar - dárek pro miminko. Cena 100,- Kč. Volejte, pište, na všem se dohodneme :-) Zašlu poštou, přes Balíkovnu (75,- Kč), přes Zásilkovnu (89,- Kč) nebo převzetí OSOBNĚ. Podívejte se i na mé další inzeráty, které dohledáte zadáním tel. . Prodávám spoustu dalších VĚCÍ: do domu, do bytu, pro děti, oblečení, boty, hračky, nábytek,..., Dekorace, obrazy, obrázky, Vyšívané obrazy, Ručně vyšívané dečky a ubrusy + vánoční dečky, 2x NOVÉ chlapecké džíny rifle kalhoty vel.9-12měs.+18-24měs., Krátké šaty různé druhy i velikosti, Jednotyčové dřevěné garnýže s příslušenstvím (kroužky, atd.) - různé délky - světlé i tmavé dřevo 5ks, Masiv dřevěné lavice ke krbu 3ks + 2 opěrky, NOVÝ ozdobený vánoční věnec Ø30cm, NOVÁ hedvábná halenka Orsay vel.XS/S, NOVÝ plyšový zimní overal pro miminko - kombinéza 50cm, NOVÉ stříbrné náušnice 10ks/5párů náušnic bižuterie; Pro rybáře: NOVÝ zimní přehoz na bivak Aqua Products M3 Extended Wrap; Šperky stříbrné, chirurgická ocel, bižuterie NOVÉ; ŠATY: krátké tm. modré, Krajkové béžové svatební (nejen) vel.34, Krátké těhotenské kojící vel.S-L NOVÉ, Červené krajkové krátké vel. M/L, Šedé krátké pouzdrové šaty Manemo vel.S, Svetrové šaty Esmara lahvově zelené vel.XS, 34-36; Dřevěná krabička na papírové kapesníky - box na ubrousky; 3 fialovo bílé saténové záclony 112x95cm; Růžový plyšák Minnie - plyšová Minnie Mouse Disney 30cm; Dětská sada Rex London: látkový modrý dětský vak na záda LEV, dětská skládací lahev na pití PANDA 200ml; Šedý podzimní/zimní dámský vlněný kabát na knoflíky RedSpot vel.XS; Červená velká peněženka na zip 20x10cm NOVÁ; Leifheit set: Vysavač na okna Window Cleaner (sací stírací hubice 28cm) s mopem a 50cm tyčí; Elegant. tm. modré dámské sako Orsay vel.S/36; Dětské modré holínky vel.30 stélka 18,5 cm; NOVÉ černé dětské sandále Batman vel.31 stélka 19,5cm; Chlapecké oblečení: Modrá mikina vel.110 + modré kraťasy vel.98; Biomed bambusový zubní kartáček Eco friendly 9 ks; Dámská krátká černá zimní bunda s kapucí vel.S, Fialové botasky podzimní boty vel.32 stélka 21,5cm; Dvoumístný modrý gauč - dvoumístná pohovka Kolín, Keramický servis - cukřenka, 2 šálky, 2 podšálky; Nové dámské černé sandále mezi prsty vel.37 stélka 24cm; Dětské kolečkové brusle vel.32-35 nastavitelné na 4 velikosti bílo-modré; Vánoční projektor venkovní i vnitřní - barevné vánoční motivy: sněhulák, stromeček, sob, sobí spřežení + sáně a Santa, vločky,.., Plyšový Zuma Tlapková patrola 22cm; Protiskluzové stupátko k umývadlu a WC pro děti Cars DISNEY AUTO RED s obrázkem Formule; Dortová forma Srdce forma na dort 25x7,5cm; NOVÉ plastové nádobí: Tvořítka na led s víkem 4 plata, 2 sady - Tvořítka na 12 nanuků, lahev na pití Spiderman, svačinový box Spiderman; Růžový protiskluzový nočník