inzerce, prodej, prodám, bazar

Zimní kalhoty Margita Vihorlat

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám dámské zimní kalhoty Margita Vihorlat. Ještě 10 měsíců v záruce, párkrát použité. Velikost 38. Důvod prodeje je špatně zvolená velikost. Jsou jako nové.
Zimní kalhoty Margita Vihorlat
Podobné inzeráty
Oblek
Prodám nenošený oblek Margita. Cena 1000kč
LOVECKÉ KALHOTY SOLOGNAC vel.L "nové, v záruce"
LOVECKÉ KALHOTY SOLOGNAC vel.L "nové, v záruce" Popis výrobce: Kalhoty na lov a k pozorování přírody v teplém počasí. Kalhoty vyrobené z lehkého a prodyšného materiálu. 6 % elastanu umožňuje volnost pohybu a 94 % polyamidu zajišťuje rychlejší schnutí. INFO VÝROBCE: KALHOTY JSOU NOVÉ, NEPOUŽITÉ! ZÁRUKA DO ROKU 2024! (důvod prodeje je nepadnoucí střih) DOPRAVA & PLATBA : Balíkovna 65,-Kč při platbě předem Balíkovna - Dobírka 85,-Kč Platba: Převodem na účet. U DOBÍRKY SI PROSÍM PLATBU 85,- Kč předem jako zálohu. ZA KVALITU RUČÍM. POCTIVÉ JEDNÁNÍ JE SAMOZŘEJMOSTÍ. KONTAKTUJTE MNE PROSÍM POMOCÍ EMAILU.
myslivecké kalhoty GAUPA , vel. 52 - zánovní
myslivecké kalhoty GAUPA , vel. 52 - zánovní Prodám myslivecké/outdoorové kalhoty zn. GAUPA - zpracováním i materiálem vcelku zdařilá kopie fjallraven. Značená velikost 52 - pro postavu cca 178-186 cm, při 80-85kg. Změřené rozměry: pas= 94cm, délka nohavice od pasu=112cm, délka nohavic od rozkroku=81cm, boky=114cm. Materiál: osvědčená směs 65% PES + 35%BA Barva: khaki. Popis: Pohodlný střih, 2x boční přední kapsa. 2x zadní na zip. L+P stehenní kapsy s patkami na druky přesně zkopírované "od lišky", vyztužená kolena, nohavice na stáhnutí šňůrkou v tunýlku. Kalhoty jsou jak nové, naprosto bez vad, ve 100% stavu, zakoupeny pro propagační focení a použity pouze cca 2hod. De facto stav "rozbaleno" Kupujete a obdržíte předmět viz. fota, které jsou součástí popisu. V rámci ČR zašlu balíkovnou na výdejní místo: 70czk při platbě předem/ 90czk dobírka.
Kalhoty TRU N/C rip-stop MULTICAM vel. XL
Kalhoty TRU N/C rip-stop MULTICAM vel. XL Označení výrobce míry - pro obvod pasu 99 cm - 109 cm Naměřeno ve skutečnosti natažené pas 110 cm Délka od rozkroku dolů 88 cm Celková délka od pasu dolů 119 cm Kalhoty jsou nové s vysackou! Velmi kvalitně provedené kalhoty typu TRU (Tactical Response Uniform) od firmy Tru-Spec. Jsou vyrobeny z odolného směsného materiálu (50 % nylon, 50 % bavlna) v provedení rip-stop. celkem 10 kapes: dvě velmi hluboké horní šikmé kapsy se zesíleným okrajem dvě zadní kapsy dvě zešikmené cargo kapsy s klopou na suchý zip, se skrytými kapsami 12x12 cm dvě menší spodní kapsy s klopou na suchý zip zesílená oblast sedu zesílená vnitřní kolenní kapsa s možností vložit chrániče stahovací šňůra v pase zapínání na knoflíky silná stahovací šňůra v nohavicích V ČR se prodává 4.200,- Kč Cena: 2.000,- Kč + doprava, zasilkovna převodem 79,- Kč, dobírka 150,- Kč
Lovecké kalhoty Afars Twill
Prodám nošené lovecké kalhoty Afars Twill. Chybí knoflík na jedné kapse. Nošené, ale velice zachovalé a pevné kalhory. Pas 82cm. popis: Klasické lovecké kalhoty twillové se dvěma klínovými kapsami, zadní kapsou a kapsičkou na nůž. Lovecké kalhoty Twill jsou ošetřeny vodoodpudivou Teflonovou úpravou, která umožňuje snadnější čištění.
kalhoty rip-stop Tru-spec USA pas 100cm nové
Prodám nové kalhoty TRU SPEC USA zelené a černé v pase 100 cm. Nové s vysačkou. Velice propracované odolné kalhoty, spousta kapes, ... Délka od rozkroku 86 cm, celkoví délka od pasu dolů 116 cm. PC 1.900,-Kč Nevyužiji! cena za jedny kalhoty: 800,- Kč + doprava (zásilkovna převodem 79,- Kč) Cena: 800 CZK | + doprava