inzerce, prodej, prodám, bazar

Zimní nákrčník Star-Wars

Kategorie: Rukavice a šály

NOVÝ krásný teplý dětský zimní nákrčník s motivem Star-Wars. Na výběr ze dvou barev. Cena je za 1ks! Velikost UNI. Na prodej mám i zimní rukavice - viz další inzeráty.

Osobní odběr, pošta nebo
ZÁSILKOVNA.
Zimní nákrčník Star-Wars
Podobné inzeráty
NOVÝ nákrčník Helikon-Tex
Prodám úplně nový funkční nákrčník od značky Helikon-Tex. Jedná se o nejlepší nákrčník od této velmi známé a kvalitní značky!!! Nákrčník je jednou z nejšikovnějších a zároveň nejskladnějších pomůcek, kterou si na své expedici můžete přát. Tento od Helikon-Tex je tvořen lehkou a prodyšnou textilií z polyesteru. Univerzální použití Nákrčník lze využít na mnoho způsobů a jeho použití vždy přizpůsobit aktuálním potřebám. Potřebujete pokrývku hlavy? Ochránit krk a tvář před mrazem? Žádný problém... V krizových situacích lze nákrčník použít dokonce jako nouzový filtr na vodu. Produkt je vhodný pro ty kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese inzercejer@
Zimní rukavice Star-Wars
NOVÉ krásné dětské zimní rukavice s motivem Star-Wars. Na výběr ze dvou barev. Cena je za 1ks! Velikost UNI. Na prodej mám i zimní nákrčníky. OSOBNÍ ODBĚR, pošta nebo ZÁSILKOVNA.
The North face nákrčník+ rukavice
Prodám rukavice a nákrčník od značky North Face jednou použité Konkrétně- Rukavice The North Face Etip The North Face Denali Neck Gaiter Nechám buď jako celek za 1000,- nebo zvlášť rukavice 600,- nákrčník 500,- Osobní předání Liberec a okolí
NOVÝ zimní nákrčník Frozen
NOVÝ krásný dětský teplý zimní nákrčník s motivem Frozen. Na výběr ze dvou barev. Cena je za 1ks! Velikost UNI. Na prodej mám i zimní rukavice - viz další inzeráty. OSOBNÍ odběr, pošta nebo ZÁSILKOVNA.
Zimní nákrčník CARS
NOVÝ krásný dětský zimní nákrčník s motivem autíček Cars (blesk Mc-Queen). Velikost UNI. Na prodej mám i zimní rukavice - viz další inzeráty. OSOBNÍ ODBĚR, pošta nebo ZÁSILKOVNA.
Nový zimní nákrčník šipky
Dětský nákrčník zima, lícová strana teplákovina nepočesaná 95%bavlna a 5% elastan, rubová strana Fleece cena za kus Rozměry cca 48x24cm. Až pro obvod 56cm. Látka je hodně pružná lehce se přetáhne přes hlavu. Poslední kusy. Osobní předání Praha, nebo zaslání poštou dle tarifu ČP cca 60Kč.