inzerce, prodej, prodám, bazar

zimní přilba

Kategorie: Sportovní potřeby

Prodám zimní přilbu Salomon Raven s kšiltem, černožlutá, velikost S/m 55-58cm (obvod hlavy).
zimní přilba
Podobné inzeráty
UVEX DĚTSKÁ CYKLISTICKÁ PŘILBA KID 3 PINK HEART
Na prodej UVEX DĚTSKÁ CYKLISTICKÁ PŘILBA KID 3 PINK HEART, velikost 55-58, je nová, nepoužívaná.Zapněte kořist! S brýlemi uvex kid 3 se můžete společně s přáteli vydat na skvělý objevitelský výlet. Pevná skořepinová přilba perfektně sedí, je dobře odvětraná a ochrání vás, když jde do tuhého. Škola zdarma, rychlý oběd a pak jdeme na procházku s dětmi ze sousedství. Brýle Uvex kid 3 jsou vždy s vámi a poskytují nezbytný styl a spolehlivou bezpečnost. Přilba s pevnou skořepinou, 10 větracími otvory, nastavením velikosti IAS a monomatickým zapínáním poskytuje plný rozsah. Dospělí se mohou pohodlně opřít a odpočívat. konstrukce: hardshell úprava: FAS / IAS / monomatic větrání: 10 otvorů interiér: x-fit.
Dětská přilba
PŘILBA MICRO LED 3D SCOOTERSAURUS V3 Bezpečná přilba značky Micro s nastavitelnou velikostí pomocí upínacího kolečka. Extra polstrování uvnitř přilby pro větší komfort a bezpečí. 8 větracích otvorů zajistí kvalitní odvětrávání hlavy. Přilba má LED světlo se třemi režimy (2 varianty blikání, 1x svícení). Baterie (CR1632 3V) je vyměnitelná otočením červené krytky za pomoci větší síly. Velikost: - S (48-53 cm) 3-6 let, v záruce.
KED cyklistická chlapecká helma na kolo
Prodám chlapeckou helmu na kolo. Velikost M (52-58). V perfektním stavu, jako nová. Dětská cyklistická přilba pro dosažení ještě větší bezpečnosti při každodenním užívání. Ventilaci zajišťuje 8 větracích otvorů. Samozřejmostí jsou systémy QuickStopp a QuickSafe. Přilba je vybavena integrovanou zadní blikačkou! Přilba je vyrobena ve velikostech: XS (44-49 cm) S (46-51 cm) S/M (49-55 cm) M (52-58 cm) Přilba je vybavena rychloupínacím mechanismem Quicksafe® s integrovaným osvětlením, 8-mi větracími otvory, síťkou proti hmyzu a systémem Quickstopp® pro usnadnění nastavení bočních upínacích pásků. Zajištění přilby se provádí pomocí buckle klipu.
Dětská přilba Pro-T Fafe XS
Bezpečnostní certifikovaná cyklistická přilba pro nejmenší cyklisty. Dětská nejmenší cyklistická přilba značky PRO-T BIKE COMPONENTS, model MV6-2 FAFE. Výrobek má veškeré certifikace pro prodej na českém a slovenském trhu. (Na požádání zašleme certifikát ke stažení.) Hmotnost pouhých 180 g - minimální váha nezatěžuje hlavu a krk Veselý design a zářivé barvy zajišťují dobrou viditelnost a bezpečí. Šest větracích otvorů se síťkou zajistí větrávání a slouží jako ochrana proti hmyzu. Regulovatelné zapínání Head Lock, díky kterému se přilba ideálně dotáhne dle hlavy dítěte. Výborná ochrana čela a týlu díky pevnému kšiltu. Certifikát: EN 1078 Univerzální velikost: XS - pro obvod hlavičky 44-48 cm
Zimní brusle Roces, Worker, Kosa, Freesport, TREX, kačenky
Roztahovací zimní dětské brusle Worker Rocky 33-36. Rostoucí zimní brusle Worker Rocky přeskáče: Rostoucí dětské lední brusle Worker Rocky 33-36. 2 přesky, pěkný stav. Viz foto. Cena 460kč *** Dětské zimní brusle kanady Kosa 25cm - horší stav. Prodám dětské chlapecké brusle Kosa v černé barvě. Jsou použité místy lehce odřené, rezavé nože, vevnitř chybí vložky - viz foto. Velikost vnitřní stélky 25 cm. Mají už něco za sebou, ale určitě ještě poslouží. Potřebují servis - nabrousit. Brno 360KČ *** Holčičí bílé šněrovací brusle Freesport velikost 38 25cm. Holce už jsou malé, tak má holka od vánoc nové. Chybí vnitřní vložka. Chtělo by to přebrousit. 480kč *** Šněrovací kožené retro brusle Ryon Surprise hnědo-černé. Made in Czechoslovakia. Velikost 28. Kvalitní výrobek československé socialistické produkce za normalizace. Kůže i nože v parádním stavu. Cena 1150kč. *** Chrániče na brusle. Univerzální retro chránič na dámské zimní brusle. 150kč *** Nové dětské zimní brusle kačenky První brusličky. Dětské zimní brusle kačenky. První brusličky Kovopol Bambino. Dětské brusle kačenky pro první krůčky na ledě. Univeryální modré brusličky na první bruslení. Nepoužité. Můžou posloužit i jako dárek. Český výrobek. Dvoubřité brusličky pro skutečné začátečníky v bruslení pro první seznámení s ledem. Připevňují se na botu dítěte pomocí řemínků. Lze nastavit délku na botu viz foto. Cena 350kč *** Unisex zimní brusle Roces GR1 rychloupínací skelet. Přeskové lední brusle italské značky Roces. Přeskáče zimní brusle. Rychloupínání na dvě přezky. Použité v dobrém stavu. Foto napoví. Velikost 37 550kč *** Přezkové rostoucí zimní brusle 37-40 Worker Rocky. Roztahovací lední brusle Worker Rocky přeskáče: Rostoucí dětské lední brusle Worker Rocky 37-40. 2 přesky, Cena 650kč Použité v dobrém stavu. Foto napoví. Díky možnosti roztahování vydrží déle než jednu sezonu :) *** BRUSLE dámské lední TREX. BRUSLE dámské lední TREX. Ženské lední brusle Trex. 2 přesky. Skeletové. Zachovalé, ostré nože, zubatá špička, pár let nebyly používány. původní cena 1050 Kč, nyní 600 Kč. *** Rostoucí lední brusle: přeskáče velikost 36-39. Použité roztahovací černé přeskáče (zimní brusle) zn. TopSkate Ontario černé. Velikost 36-39 - díky možnosti roztahování vydrží déle než jednu sezonu :) Cena: 550kč *** Růžové (fialové) brusle pro holku - délka stélky 22.5 cm. Cena 350kč *** Rostoucí lední brusle: přeskáče velikost 36-39. Použité roztahovací černé přeskáče (zimní brusle) zn. TopSkate Ontario černé. Velikost 36-39 - díky možnosti roztahování vydrží déle než jednu sezonu :) Cena: 550kč
Přilba na kolo, na brusle, zn. UVEX
Používaná přilba německé zn. UVEX, nebouraná, stav běžného používání. Kolečko pro nastavení vnitřního obvodu helmy, aby přilba pěkně seděla, snadné upevnění pod bradou, vč. nastavitelných popruhů, větrací otvory jsou chráněné síťkou proti hmyzu - vše viz fotky. Osobní odběr Praha 13, Zásilkovna. V nabídce i kolečkové brusle.