inzerce, prodej, prodám, bazar

ZIPRO sada 5 posilovacích gum

Kategorie: Fitness, jogging

Prodám ZIPRO sadu 5 posilovacích gum.

nová, nerozbalená

Rozumná dohoda na ceně možná.
ZIPRO sada 5 posilovacích gum
Podobné inzeráty
Set posilovacích gum Goreth - 5,15,25,35kg
Prodám set 4 posilovacích gum Goreth. Set se skládá z gum se zátěží až 5,15,25,35kg. Kupováno letos nicméně jsem neměl moc čas s tím pracovat. Párkrát použité.
SADA POSILOVACÍCH GUM ORIFLAME
Nové. Zasílám přes Zásilkovnu, Balíkovnu, PPL. ZASLÁNÍ PŘES PPL NYNÍ ZA 39,-. Při zájmu do SZ, děkuji. Rozměry: 30 x 5 cm. Stupně odporu: lehký, střední, těžký. Materiál: TPE gumy, polyesterový sáček. Chcete cvičit ještě účinněji? Nebo si ozvláštnit wellness rituál? Elastické posilovací gumy představují všestranné nástroje pro cvičení, které neohrozí váš prostor, čas ani rozpočet. Základní vybavení každého, kdo si doma rád zacvičí. Naši sadu posilovacích gum tvoří 3 různé intenzity (lehká, střední, těžká), abyste si mohli vybrat tu nejvhodnější pro svůj trénink – a procvičit vše od břišních svalů až po paže a nohy. Lze je využít i pro rozmanitější cviky na procvičení různých svalů, pomohou posílit, rozhýbat a dosáhnout lepší pružnosti. Součástí sady je i cestovní pouzdro, které vám umožní si svou posilovnu vzít, kamkoli se vydáte. Bez ohledu na to, jakou máte sílu, na jaké úrovni tréninku se nacházíte, nebo jakou máte náladu – naše posilovací gumy se pružně přizpůsobí vašim potřebám!
Eliptický trenažér Zipro Shox Rs
Použitý eliptický trenažér Zipro Shox Rs. Plně funkční, v dobrém stavu. 8 stupňů zátěže, 7kg setrvačník, magnetická brzda, měření spálených kalorií a měření tepové frekvence, nosnost 120 kg
ZIPRO točicí rukojeti na kliky
Prodám ZIPRO točicí rukojeti na kliky. nové, nepoužité Rozumná dohoda na ceně možná.
ELIPTICKÝ TRENAŽÉR Zipro Shox Rs
TÉMĚŘ NOVÝ, NEPOŠKOZENÝ A MÁLO VYUŽITÝ MAGNETICKÝ ELIPTICKÝ TRENAŽÉR. Zakoupen v říjnu 2021. Prodávám z důvodu nevyužití a stěhování se. Zájemce prosím o kontakt emailem. Nová verze Shox RS je obnovenou variantou eliptického trenažéru Zipro. Je efektivním a pohodlným způsobem, který za krátkou dobu umožní vytvořit nebo zlepšit kondici, zbavit se přebytečných kilogramů a posílit horní a dolní části svalstva. Navíc pravidelný trénink na eliptickém trenažéru dodá pořádnou dávku energie pro každodenní fungování, a je skvělým způsobem relaxace a zbavení se stresu z těžkého dne.
Sada kruhových odporových gum (krátké)
Používané minimálně, umyté Odesílám po platbě předem na účet + poštovné. Zásilkovna (doručení na výdejní místo) - 79 Kč, Balíkovna - 65 Kč. Osobní odběr Beroun centrum/ zásilkovna /ppl / balíkovna gumy, fitness band, sada posilovacích gum, gumy na cvičení