inzerce, prodej, prodám, bazar

Zlaté náušnice s brilianty a rubínem NOVÉ

Kategorie: Šperky

Prodám NOVÉ, nikdy nenošené briliantové náušnice s rubínem 0,08 ct. Zapínání náušnic Monacella. Váha šperku 1.62 gramů. Šperk je vyroben ze 14 karátového žlutého zlata, ryzost:0,585. Šířka: 5 mm, výška: 16 mm.
Elegantní náušnice jsou vyrobeny z kombinovaného zlata. Centrální drahokam rubín s hmotností 0,30 ct obepíná 24 briliantů s celkovou hmotností 0,08 ct, barvy H a čirosti SI1. Styl: Elegantní. Šperk je zkontrolován puncovním úřadem a je opuncovaný, ke šperku obdržíte i certifikát diamantů a rubínů. Také originální taštičku a krabičku od prodejce (viz foto).
V případě zájmu pošlu vlastní fotky náušnic, nejsou však tak kvalitní, jako zde použité profesionální fotky.
Původní cena cca 20 000 Kč.
Náušnice je možno použít i jako dárek.
Možné je osobní předání, možno i u Vámi zvoleného zlatníka. Případně zašlu poštou.
P.S. Podívejte se na mé reference od předchozích kupujících.
Zlaté náušnice s brilianty a rubínem NOVÉ
Podobné inzeráty
Krásné zlaté náušnice s opálem, žluté zlato - NOVÉ
Zlaté visací dámské náušnice ve žlutém zlatě osazené čtvercovým opálem o rozměru 5 x 5 mm ve žlutém zlatě. Náušnice mají uzávěr na klapku. Opticky se jedná spíše o menší zlaté náušnice, které se skvěle hodí i pro starší slečny. Parametry: Materiál: ZLATO (585/1000) 14-ti karátové zlato Zlato: žluté Kámen: opál Barva kamene: bílý Zařazení: Zlaté s kamenem; Zlaté dámské; Náušnice ze žlutého zlata Rozměry: délka: 17 mm, šířka cargle (obruby ve které je zasazen opál): 8,5 mm Váha: 1,90 gr (celkem) Stav zboží: NOVÉ Doporučení: Dámské náušnice, vhodné i pro slečny cca od 12-ti let.
NÁDHERNÝ BÍLOZLATÝ NÁHRDELNÍK S RUBÍNEM A BRILIANTY 18 KARAT
Nádherný bílozlatý náhrdelník s rubínem a brilianty o ryzosti 18 karátů 750/1000, centrální rubín 5x4 mm, který je okooo osázený menšími brilianty, celková alza šperku 8,7 gramu, délka 50 cm.
Zlaté náušnice s "tančícími" brilianty 0,27 ct
NOVÉ nenošené náušnice z bílého zlata ryzosti 585/1000 (14 karátů) zdobené brilianty celkové hmotnosti 0,27 ct. Brilianty vsazeny uprostřed náušnic s příjemným kinetickým efektem, jemně se pokyvují, "tančí" (náušnice z kolekce Dancing Diamonds). Celková hmotnost obou náušnic 2,50 g. Náušnice jsou nové, nenošené, s certifikátem o hmotnosti a kvalitě diamantů). Také s taštičkou a krabičkou od prodejce. Je možno je použít jako dárek. Mohu zaslat i neprofesionální fotky. Osobní předání, v případě zájmu u Vámi zvoleného zlatníka. Popř. mohu zaslat poštou. P.S. Podívejte se na mé reference od předchozích kupujících.
Nádherné zlaté náušnice s velkými brilianty
Prodám opravdu nádherné nenošené zlaté náušnice vyrobené ze 14 ti kar. zlata, puncované a značené ryzostí 585/1000, jejichž velikost na výšku i s ouškem je 2,5cm, váha náušnic je 2,62g. Do uvedených náušnic jsou zasazeny nádherně broušené velké brilianty o celk váze 0,50karátů. Zapínání je naprosto v pořádku k uvedenému šperku samozřejmě náleží znalecký posudek o pravosti.. Ve skutečnosti jsou tyto náušnice daleko hezčí a větší než je uvedeno na fotkách/brilianty se mi hůře fotí vzhledem k větším odleskům/ Doporučuji koupi, jako super investici i jako rodinný šperk. Uvedený šperk posílám raději v bezpečnostní obalce, nebo osobní převzetí záleží na dohodě!!!
Zlaté náušnice z bílého zlata s brilianty Berušky NOVÉ
NOVÉ dívčí náušnice Berušky z bílého zlata ryzosti 585/1000 (14 karátů) zdobené brilianty celkové hmotnosti 0,04 ct. Délka náušnice: 1,5 cm. Velikost ozdoby: 8 mm. Celková hmotnost obou náušnic: 1,41 g. Náušnice jsou nové, nenošené, s certifikátem (s uvedením podrobných informací o briliantech) a původními krabičkami prodejce. Náušnice je možno použít jako dárek. Osobní předání, případně i s kontrolou šperku u Vámi zvoleného zlatníka. Případně mohu zaslat poštou. P.S. Podívejte se na mé reference od předchozích kupujících.
Krásné náušnice s opály - jsou nové, k odeslání ihned
Zlaté náušnice s krásným opálem ve žlutém zlatě. Zlaté náušnice (menší pecky) jsou osazeny opálem v kulatém brusu mugle o průměru cca 6 mm. Zlaté náušnice mají uzávěr na puzetku. Parametry: Materiál: ZLATO (585/1000) 14-ti karátové zlato Zlato: žluté Kámen: opál Barva kamene: bílý Zařazení: Zlaté s kamenem; Zlaté dámské; Náušnice ze žlutého zlata Rozměry: šířka (průměr cargle s opálem): 7 mm Váha: 1,13 gr Stav zboží: NOVÉ Okouzlující opál si zamilujete na první pohled. Jeho odlesky přitáhnou vaši pozornost a nebudete z něj chtít spustit oči. Opál je minerál, hydrogel s kolísavým obsahem vody, jehož chemický vzorec je SiO2·nH2O. Vzniká z vychladlých postvulkanických roztoků vysrážením křemičité substance. Typická hra barev, tzv. opalizace u drahého opálu vzniká světelnou interferencí na rozhraní mikroskopických vrstviček gelovitých kuliček opálu.