inzerce, prodej, prodám, bazar

Zlatý náhrdelník s brilianty - písmeno P, NOVÝ

Kategorie: Šperky

Prodám NOVÝ, nikdy nenošený briliantový náhrdelník z bílého 14karátového zlata. Náhrdelník zdobí přívěsek ve tvaru písmene P, které je vykládáno 18 brilianty s celkovou hmotností 0,07ct. Váha šperku:0,94g. Délka náhrdelníku je nastavitelná v rozmezí 420 - 450 mm. Součástí zapínání je prodloužení, pomocí kterého lze regulovat délku náhrdelníku.
Šperk je zkontrolovaný puncovním úřadem a opuncovaný, ke šperku obdržíte certifikát s přesnými informacemi o diamantu. Také originální taštičku a krabičku od prodejce (viz foto).
V případě zájmu pošlu vlastní fotky náhrdelníku, nejsou však tak kvalitní, jako zde použité profesionální fotky.
Původní cena cca 10 000 Kč, nyní 4.990 Kč, tj. sleva cca 50 %.
Náhrdelník je možno použít i jako dárek.
Zašlu na dobírku, je možné i osobní předání, případně i s kontrolou šperku u Vámi zvoleného zlatníka.
Zlatý náhrdelník s brilianty - písmeno P, NOVÝ
Podobné inzeráty
Zlatý náhrdelník s brilianty - písmeno Z, NOVÝ
Prodám NOVÝ, nikdy nenošený briliantový náhrdelník z bílého 14karátového zlata. Náhrdelník zdobí přívěsek ve tvaru písmene Z, které je vykládáno 18 brilianty s celkovou hmotností 0,07ct. Váha šperku:0,93g. Délka náhrdelníku je nastavitelná v rozmezí 420 - 450 mm. Součástí zapínání je prodloužení, pomocí kterého lze regulovat délku náhrdelníku. Šperk je zkontrolovaný puncovním úřadem a opuncovaný, ke šperku obdržíte certifikát s přesnými informacemi o diamantu. Také originální taštičku a krabičku od prodejce (viz foto). V případě zájmu pošlu vlastní fotky náhrdelníku, nejsou však tak kvalitní, jako zde použité profesionální fotky. Původní cena cca 10 000 Kč, nyní 4.990 Kč, tj. sleva cca 50 %. Náhrdelník je možno použít i jako dárek. Zašlu na dobírku, je možné i osobní předání, případně i s kontrolou šperku u Vámi zvoleného zlatníka.
NÁDHERNÝ BÍLOZLATÝ NÁHRDELNÍK S RUBÍNEM A BRILIANTY 18 KARAT
Nádherný bílozlatý náhrdelník s rubínem a brilianty o ryzosti 18 karátů 750/1000, centrální rubín 5x4 mm, který je okooo osázený menšími brilianty, celková alza šperku 8,7 gramu, délka 50 cm.
NÁDHERNÝ ZLATÝ PRSTEN S KORÁLY A BRILIANTY 18 KARÁTŮ BÍLÉ AU
Nádherný zlatý prsten s korály a brilianty z bílého zlata o ryzosti 18 karátů 750/1000 (punc)!!!! Velikost korálů cca 7x8 mm, uprostřed 4 brilianty z toho každý 2x2 mm. (0.025 ct x 4). Váha prstenu 8,5 gramu, vnitřní průměr 18 mm.
Perlovy náhrdelník 42cm, 8-9mm PC: 3500 Kč.
Náhrdelník Pearls&Colors z pravých říčních perel. Délka: 42 cm. Velikost perel: 8-9 mm. Hladká perleť. Náhrdelník ma zářivý lesk a hraje odstíny: růžová, zlatá, nazelenalá. Perly mají několik přirozených nedokonalostí viditelné pouze při bližším pohledu a nejsou vidět když je náhrdelník na krku. Náhrdelník je dobře sladěny co do velikosti a tvaru perel. Spona je vyrobena z 925 mincovního stříbra. Zapínání spony je vyztuženo stříbrným drátem, který zabraňuje odření niti v průběhu času. Náhrdelník je nový a má vlastní dárkovou krabičku. Tento náhrdelník lze předávat z generace na generaci. Nikdy neztratí hodnotu a naopak ji pouze získá!
náhrdelník, řetízek, přívěsek, pryskyřice, korále, různé
Odběr - v KARVINÉ, nebo ZAŠLU. - CENY ROZEPSANÉ. 1.--- 1+2+3.foto - náhrdelník, řetízek,měděný zhled, přívěsek pryskyřice - cena 100 Kč. - velmi dobrý stav. - náhrdelník.- řetízek - měděný vzhled, ) - přívěsek - přírodní dekorace v průhledné pryskyřici. - Délka - obvod řetízku - 64 cm. rozměry přívěsku - 7 cm x 4,5 x 1,2 cm 2.---4+5-foto - Náhrdelník, trojřadý, korále, perličky, bižuterie - cena - 150 Kč. - jako nový - trojřadý náhrdelník. - perličky - skleněné, broušené. - Délka - obvod 1 řady náhrdelníku 62/ 64 cm. - barva - růžová, stříbrná 3.---6.foto - Korále, náhrdelník, nové CENA - 160 Kč. - nové, nepoužité. - barva - černá, bílá. Délka - obvod náhrdélníku celkem 75 cm.
Perly, náhrdelník 42cm, 6-7mm. PC: 3000 Kč.
Velice kvalitní náhrdelník značky Pearls&Colors z pravých sladkovodních perel. Perly mají několik přirozených nedokonalostí viditelné pouze při bližším pohledu a nejsou vidět když je náhrdelník na krku. Je dobře sladěny co do velikosti a tvaru perel. Náhrdelník je nový a má originalní dárkovou krabičku. Tento náhrdelník lze předávat z generace na generaci. Nikdy neztratí hodnotu a naopak ji pouze získá! Popis produktu: Výrobce: Pearls&Colors Délka: 42 cm. Velikost perel: 6-7 mm. Kvalita perel: AA+ Vyrobeno: Francie Náhrdelník má zářivý lesk a hraje odstíny: růžová, zlatá, nazelenalá. Spona je vyrobena z 925 mincovního stříbra. Zapínání spony je vyztuženo stříbrným drátem, který zabraňuje odření niti v průběhu času.