inzerce, prodej, prodám, bazar

Zlatý retrívr Ben hledá nevěstu

Kategorie: Krytí

Nabízím zlatého retrívra (bez PP) ke krytí. Úžasný, milý, zdravý a v dobré fyzické kondici.
Zlatý retrívr Ben hledá nevěstu
Podobné inzeráty
Labradorsky retrívr s PP - ke krytí
Dobrý den hledáme fenečku ke krytí. Pes je čistokrevný labrador retrívr, s PP, čipovaný, je hravý a rozumí s každým psem. je zdravý, očkovaný. Má 4 roky a mám veškeré doklady. Vaše labradorka taky musí mít doklady! Štěňata nechceme, peníze půjdou zpět do jídla a cvičák pro psy. Je to rodinný typ, netrpí žádnými nemocemi, od štěněte žije venku, žádný kotec, sportovní postava, cca 36kg. netrpí na klouby a je velmi energický. Ideálně volejte, budeme se těšit na nevěstu ;-)
Jorkšírsky teriér, krytí
Nádherný ženich, s genem blue merle, hledá nevěstu. Je zdravý, pěkný pejsek. Bude mít 2 roky v červnu, váha 4.500. Čeká, a bude se těšit na nevěstu!
Zlatý retrívr bez pp,  krytí
Dobrý den,jmenuji se Baddy a hledám nevěstu, budou mi 3 roky a s krytím už mám zkušenosti. Moc děkuji
Labradorský retrívr - krytí
Nabízím krytí naším milovaným hafanem. Sice nemá PP, ale v krvi mu koluje čistá láska! Je to rodinný typ, netrpí žádnými nemocemi, od štěněte žije venku, žádný kotec, sportovní postava, cca 45kg, stáří 8 let. Máma je slovenský kopov a táta labrador křížený s retrívrem, takže si z každého vzal to nejlepší, má velké tlapy, ale štíhlé tělo, takže netrpí na klouby a je velmi energický. Ideálně volejte, budeme se těšit na nevěstu ;-)
ZLATÝ RETRIEVER HLEDÁ UCHOVNĚNOU FENKU KE KRYTÍ
Zlatý retriever hledá chovnou fenku ke krytí. Nabízím ke krytí urostlého pětiletého chovného zlatého retrievera s PP, zlatého barvou i povahou. Je to všestranný rodinný sportovní pes, lovecky vedený, zdravý, na výstavách výborný. Zkoušky - OVVR, KPZ, PZ, KZVP, canisterapeutické zkoušky. Výstavy: MVP-2xV-1xres.CAC, Evropská výstava psů ve Welsu-V, Klubová výstava-V3, Speciální výstava-V, KV-V1-vítěz třídy. Kontakt: +420 818 915, sldin@
Shih-tzu - nabídka krytí
Shih-tzu - nabídka krytí Emerald Brilliant of Moravia hledá nevěstu. Je to tříletý chovný pes. Během 8 měsíců na 6 výstavách získal 6x V1, CAC od 6 různých rozhodčí (klubové, národní a mezinárodní výstavy). Pyšní se titulem Český šampion. Nejen výstavně úspěšný jedinec, ale také sportovní nadšenec. Milovník agility, ve kterém se pravidelně umisťuje na stupních vítězů, aktivní hráč dogfrisbee a tanečník dogdancingu. Pes s vynikající a klidnou povahou, nekonfliktní, milující všechny lidi i zvířata. Otec: Cinque Ports Robin Hood Matka: BLACK ROSE Brilliant of Moravia