inzerce, prodej, prodám, bazar

Zlín - noční převoz zásilek

Kategorie: Brigády

Mohu rozvážet "zboží/dokumenty" hodně brzo ráno, nebo po 14hodině. Pracuji v Otrokovicích v pracovní dny 5:00 - 14:00, tzn jezdit mohu např.od 02-05hod. Ideálně 2-3x týdně, tak na 2-3 hodiny (dohoda jistá). Klidně i nepravidelně, i delší trasy. Nabízím 100% zodpovědnost. Ideálně vašim autem (skupina B), nebo mojí WV Caddy. Jsem nekuřák, 40let, zodpovědný, nezklamu Vás. Vyjíždím z Lukova. Inzerát platí do smazání. Jsem zodpovědný-19let pracuji jako vedoucí výroby, ale mám 5 dětí a peníze chybí. Děkuji za nabídku - do emailu skrivanekmartin@
Zlín - noční převoz zásilek
Podobné inzeráty
Řidič, kurýr, rozvoz zásilek
Do naší logistické společnosti příjmeme nové zaměstnance a brigádníky pro rozvoz drobných zásilek po širším spektru Prahy. Jedná se o rozvoz expresních zásilek z výdejních míst rovnou k zákazníkům. V našem portfoliu se nachází: elektronika, květiny, zvířecí potřeby, jídlo, menší nákupy, hračky atd.. - Nabízíme průměrný denní výdělek 1700 až 2200 čistého za 10-12h. - Firemní vozidlo - Peníze vždy do 15 teho - Komplexní a rychlé zaškolení - Nástup ihned - Smlouva DPP nebo HPP Můžete pracovat jako: Brigádník : sám si určujete jaké dny chcete jezdit, můžete klidně celý týden nebo jen občas. Fulltime : pravidelné směny, výhoda přiděleného firemního vozidla, které nemusíte vracet na firmu a jezdíte na něm pouze Vy.
Rozvoz jídla a drobných zásilek
Co vás čeká Rozvoz jídla a drobných zásilek po Praze. 10 až 12 hodin denně. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít Řidičský průkaz skupiny B alespoň 2 roky Vlastní telefon s neomezeným voláním a daty Ovládání českého jazyka na komunikativní úrovni Co vám můžeme nabídnout Denní výdělek při standartním pracovním vytížení 2 000kč Firemní vozidlo (je možné využít i k soukromým účelům) Smlouva HPP nebo DPP Nástup do dvou dnů od zavolání Kompletní zaškolení U cizinců možnost změny zaměstnavatele Můžete pracovat flexibilně: Psát si směny jak Vy potřebujete, klidně jen víkendy, uděláte si volno kdy chcete a to vše s firemním vozidlem, za jehož provoz nic neplatíte. Nebo fulltime: Využijte možnost předem naplánovaných směn, dostanete od firmy přidělené vozidlo, na kterém kromě Vás nikdo jezdit nebude.
Pomocny skladnik/ice-Turnov(Vesecko)-až 185 Kč/h.
Jste nezaměstnaní, hledáte přivýdělek navíc či hledáte brigádu při studiu? My hledáme pracovité lidi k nám na sklad! Nabízíme možnost dlouhodobé brigády/ pro kurýrní společnost na pozici Skladník/ice na depo v Turnově (Vesecko). Jedná se o vykládku a nakládku zásilek (průměrná váha 5 kg, max. 50 kg). Vzhledem k povaze zásilek, kdy některé mohou mít až 50 kg není tento druh práce příliš vhodný pro ženy Co nabízíme? - flexibilní směny dle vašich možností (kolik směn budete chtít, tolik jich dostanete) - příjemný kolektiv, kam se budete těšit - ranní směny (5:30- cca 9:00), 185 Kč na hodinu nebo odpolední směny (od 15 hodin), 150 Kč na hodinu - ideální přivýdělek pro studenty, nebo ty, kteří dělají na dlouhé a krátké týdny, případně R-O-N a chtějí peníze navíc - férové jednání - nástup ihned Co požadujeme? - spolehlivost - fyzická zdatnost - Ochotu pracovat Pokud máte zájem, neváhejte nám prosím napsat na email: pracejrm@ nebo zavolat na tel. Číslo:
Skladník - manipulace se zásilkami
Manipulace se zásilkami v dopravní společnosti. Pracovní náplň: třídění zásilek 130/H
Poptavam osobniho ridice nocni privydek Praha
TOP Přivýdělek ci brigada pro sofera vve vecernich a nocni hodinach Odmena dohodou na ruku a kazdy vecer fer jednani .neni pro taxikare .muze byt .pan v invalidnim ci starobnim duchodu casove flexibilni.
Ostraha objektu - noční směny
BA přijme pracovníka na ostrahu objektu (vrátnice) ve Ždírci nad Doubravou. Pouze noční 12h služby, lehčí obchůzková činnost, dohled nad CCTV. Vhodné jako brigáda pro starobní důchodce. Životopis zaslat na email: a.sys@, nebo volat .