inzerce, prodej, prodám, bazar

Znakova rec pro psy

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Skvele priklady a obrazky, jako nova
Znakova rec pro psy
Podobné inzeráty
PRODÁM KNÍŽKY O KONÍCH
Z důvodu nevyužití prodám knížky s koňskou tématikou. Všechny knížky (kromě knížky Koně a jejich řeč) ve velmi pěkném stavu, maximálně lehce ohnuté rohy. 1) 1000 koní - encyklopedie plná koňských obrázků. Ke každému obrázku krátký naučný text. Cena: 250,- Kč. 2) Encyklopedie - koně. Krásná, krásně tématicky udělaná knížka pro milovníky koní. První část zahrnuje plemena koní, druhá část knížky se zaobírá základními tématy kolem koní (krmení, nemoci, čištění, koňské vybavení, disciplíny, ....). Cena: 350,- Kč. 3) Jezdectví - Můj koníček. Krásná knížka pro mladé slečny, které chtějí pochopit základy jezdectví, včetně jednotlivých jezdeckých disciplín. Knížka se zaměřuje i na jednotlivé chody, pomůcky, jízdárenské cviky, sedlání, uždění, čištění a mnoho dalšího! Zahrnuty jsou i kvízy! Cena: 200,- Kč. 4) Chov koní přirozeným způsobem. Knížka se zaobírá hlavně tématikou zaměření na přirozený chov koní. Krásné schematické obrázky. Cena: 150,- Kč. 5) Výcvik skokového koně. Knížka jako nová! Ještě voní novotou. Tematika skokového výcviku koně. Cena: 250,- Kč. 6) Jezdecký výcvik se systémem. Knížka u pro pokročilé, kteří se zabírají drezurním i skokovým výcvikem. Cena: 250,- Kč. 7) Kůň a jeho řeč. Knížka s obrázky. Knížka poškozená (zmokla). Cena: 70,- Kč. 8) Škola jezdectví. Nádherná (lepší knížku jsem snad nenašla) pro mladé slečny i chlapce, kteří začínají u koní. Knížka naprosto krásně popíše a naučí základní popis části těla koně, zbarvení koní, správný sed, chody koně, čištění o koně, ... Vše srozumitelně vysvětleno. Cena: 120,- Kč.
Knihy z psychologie a neverbální komunikace
Prodám knihy s tématikou v oblastech psychologie, zejména neverbální komunikace (řeč těla), projevování emocí a meditace. Jedná se o knihy: Simon Winthrop - Mentalista / Daniel Goleman - Meditující mysl /. Ceny jsou různé kniha od knihy, proto mi pro konkrétní knihu prosím napište mail. V případě odběru více kusů jistá sleva. Taktéž slevím v případě odběru více kusů knih z jiných inzerátů, kabelek nebo čehokoliv jiného. Odesílám přes Zásilkovnu. /// knihy nejlepší knihy psychologie pozornost goleman emoční inteligence spánek meditace čtení myšlenek tranz hypnóza autosugesce ekman navaro mentalista neverbální nonverbální komunikace gesta mimika mikrogesta tibet dalajláma řeč těla
J.KOŘENSKÝ - Člověk, řeč, poznání
KOŘENSKÝ, J. Člověk, řeč, poznání. 1.vyd. Olomouc: UP, 2004. 114s. ISBN 80-244-0791-4 Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
Řeč těla + DVD
Nabízím k prodeji knihu řeč těla včetně DVD,jako nová. Uvedená cena je bez poštovného, možnost osobního předání v Olomouci a v Hranicích.
Prodám knihy Pravidla společenského chování a Řeč těla
Prodám knihu G. Incze - Pravidla společenského chování 100 odpovědí na 100 otázek. Knihu D. Morrise - Řeč těla. V perfektním stavu.
Můj život s loveckými psy-novinka    /myslivost/kynologie/
Nová kniha s omezeným nákladem - byl jsem pověřen distribucí. Vážení čtenáři, možná že už jste četli některé moje příspěvky věnované vzpomínkám na mé lovecké psy. Kladné ohlasy na Facebooku i v časopisu Svět myslivosti a též podpora redaktora zmiňovaného časopisu Dalibora Pačese mě přivedly na myšlenku vydat vzpomínky knižně. Kniha by ale nevznikla bez morální a hlavně materiální pomoci mého kamaráda Karla Kováře. Ten zblízka poznal práci mých psů na mnoha honech, naháňkách i při dosledech. Doporučil mi, abych ke svému vzpomínání přidal konkrétní postupy i své „fígly“ při výchově a výcviku loveckých psů. Pro zkušené kynology to asi nebude žádný objev Ameriky, ale možná pomohu alespoň začátečníkům. Každý z nich by se měl řídit radami odborných publikací o výcviku loveckých psů. Těch je nyní na trhu celá řada, stačí si jen správně vybrat. Většinou obsahují dostatečně podrobný návod na výchovu pomocníka myslivce při lovu. Také jsem tak začínal, a přesto jsem se dopustil mnoha omylů. Třeba mé poznatky někomu pomohou se vyhnout zbytečným chybám, jimiž jsem dřív trápil své psy i sebe. Jaroslav Zadražil Objednávky je možno na email penkovar@, nebo tel. .Osobní odběr v Třeboni nebo Horní Stropnici. Pokud poštou zasíláme + 80,- Kč poštovné.