inzerce, prodej, prodám, bazar

Znojmo, zahrada 473 m2, elektřina, voda, ovocné stromy - zah

Kategorie: Zahrady

Ev.č. FAV3244Z018-2
Nabízíme Vám k prodeji rozlehlou zahradu nedaleko města Znojma. Zahrada o celkové ploše 473 m2 je rovinatá, osázena ovocnými stromy, rostou zde meruňky, třešně, mandloně i jiné druhy. Jednou z možností využití je komerční pěstování a prodej ovoce, pozemek ale může sloužit jen k relaxaci a hobby zahradničení.
Je situován v rekreační lokalitě na okraji zahrádkářské kolonie, vede k němu asfaltová příjezdová cesta. Na pozemku je vyvedena elektřina 220V i 380V, před zahradou je přípojka vody, kterou stačí zapojit.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
Cena: Bez provize..
Znojmo, zahrada 473 m2, elektřina, voda, ovocné stromy - zah
Podobné inzeráty
Znojmo, zahrada 609 m2, elektřina, voda, ovocné stromy - zah
Ev.č. FAV3244Z018-3 Nabízíme Vám k prodeji rozlehlou zahradu nedaleko města Znojma. Zahrada o celkové ploše 609 m2 je rovinatá, osázena ovocnými stromy, rostou zde meruňky, třešně, mandloně i jiné druhy. Jednou z možností využití je komerční pěstování a prodej ovoce, pozemek ale může sloužit jen k relaxaci a hobby zahradničení. Je situován v rekreační lokalitě na okraji zahrádkářské kolonie, vede k němu asfaltová příjezdová cesta. Na pozemku je vyvedena elektřina 220V i 380V, před zahradou je přípojka vody, kterou stačí zapojit. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. Cena: Bez provize..
Prodej, zahrada v Českém Vrbném, 400 m2
REALDOMUS Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí prodej kouzelné zahrady v Českém Vrbném. Nachází se u cyklostezky na klidném místě, ideálním pro relaxaci a rekreaci. Zahrada je situována v blízkosti města, ale přesto nabízí klid a soukromí. Výměra zahrady je 400 m2. Ideální místo pro milovníky květin a bylin. Součástí je útulná chatka, kde si můžete užít letní večery s rodinou a přáteli. Součástí chatky je zahradní domek na nářadí. Malé brouzdací jezírko. Voda užitková, elektřina není zavedena. Suché WC. Na pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy - jabloň a hrušeň, borůvčí, červený a černý rybíz, angrešť. Pro vášnivé zahrádkáře prostorný skleník. Zahrada je součástí zahrádkářské kolonie a je majetkem Spolku zahrádkářů České Vrbné. Jedná se tudíž o převod podílu na spolku s právem užívání konkrétní zahrady. Pokud hledáte prostor pro relaxaci, pikniky s rodinou a přáteli nebo klidné místo pro vaše koníčky, tato zahrada je pro vás tou správnou volbou! K dispozici ihned. Doporučujeme osobní prohlídku. Více informací Vám ochotně poskytne makléř nabídky. ev.č.: 1212 umístění objektu: klidná část obce celková plocha (m2): 400
Prodej, pozemky/zahrada, 3344 m2, Hodonice, Znojmo [ID 44079
Prodej, pozemky/zahrada, 3344 m2, Hodonice, Znojmo [ID 44079] Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pozemek o celkové ploše 3 344 m² v obci Hodonice. Celková plocha je složena ze tří parcel, 1 914 m² (orná půda), 420 m² (ostatní plocha) a 1010 m² (zahrada). V současné době jsou pozemky v územním plánu vedeny jako plocha rodinné rekreace. Přímo na pozemek je zavedena přípojka pitné vody. Obec Hodonice je velmi žádanou lokalitou. Nachází se 9 km od města Znojma (autem 10 minut), do vesnice je cesta možná i vlakem či autobusem, jejichž zastávky jsou přímo ve vesnici. Obec disponuje veškerou občanskou vybaveností, jako je základní škola, školka, zdravotní středisko, veterinář, restaurace, obchod, kadeřnice, kosmetické služby. Obec nabízí i skvělé sportovní vyžití a to v podobě sportovní haly, hřiště pro děti, workout hřiště, hasičského hřiště, dopravního hřiště či cyklostezky vedoucí po vinařských stezkách. V těsné blízkosti obce začíná oblast NP Podyjí. Zaujala Vás tato nabídka? Rád se s Vámi potkám na osobní schůzce. Cena: 2 121 000 Kč včetně provize RK Kategorie objektu: zahrada Vlastnictví: Osobní Plocha pozemku: 3344 Voda: místní zdroj Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 06.10.2022 Doprava: vlak, silnice, autobus
Prodej zahrady s chatou v Novosedlicích u Teplic 491 m²
Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zahradu o výměře 473 m2, s udržovanou dřevěnou podsklepenou chatou 18 m2. V chatě obytná místnost, suché WC a dílna se samostatnými vstupy zvnějšku, sedlová střecha umožňuje vytvořit v podkroví např. prostor pro spaní. Na chatu navazuje prostorná pergola, na pozemku dále venkovní zděný krb a skleník. Na pozemek a do chaty je celoročně zavedena pitná voda, v blízkosti pozemku protéká potok Bystřice. Elektřina je přivedena do chaty. Zahrada je rovinatá, oplocená s přístupem ze dvou stran, parkování přímo na vlastním pozemku. Na zahradě trávník, udržované záhony, ovocné a okrasné dřeviny. Zahrada i chata jsou ihned k užívání, možnost stavby v žádané lokalitě. V případě zájmu zajistíme financování koupě nemovitosti. ev.č.: 16120 umístění objektu: centrum obce zastavěná plocha (m2): 18 celková plocha (m2): 18
zahrada s chatkou Folknáře
Nabízím prodej zahrady v osobním vlastnictví o rozloze 494 m² s dřevěnou, částečně podsklepenou zahradní chatkou s ev. číslem o rozloze cca 23 m² s terasou, v zahrádkářské kolonii v Děčíně - Folknáře. Zahrada je umístěna v klidné vrchní části kolonie, je rovinatá, pozemek je celkově oplocený a přístup je po společných cestách kolonie s vjezdovou bránou. Parkoarkování je možné buď přímo na zahradě, nebo na odstavném parkovišti. Na zahradu je přivedena elektřina a užitková voda, která je rozvedena po zahradě i do chaty. Pitná voda je na několika místech nedaleko zahrady. Krásné a klidné prostředí pro odpočinek i zahrádkářské vyžití. Na zahradě se nacházejí ovocné stromy, dřevěná pergola, skleník, suché wc, zahradní sprcha a další vybavení.
Pronájem zahrady s chatou - Brno, Královo Pole
Pronajmu zahradu v lokalitě Brno - Královo Pole, Sadová. Zahrada leží na okraji zahrádkářské kolonie a nabízí možnost nerušeného odpočinku a relaxace s jedinečným výhledem na Brno. Celková rozloha pozemku je cca 2.500 m2. Součástí zahrady je chata s kuchyní a obývacím pokojem. Kuchyně je vybavená mj. kamny na pevná paliva, linkou s dřezem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. U chaty je samostatně oplocený dvůr s besídkou pro děti, kůlna se zahrádkářským nářadím a nové suché WC. Pozemek je částečně svažitý, s terasovitým uspořádáním jednotlivých záhonů. Lze pěstovat ovoce a zeleninu, zřídit skleník, umístit nadzemní bazén, trampolínu, apod. Na zahradě se nacházejí plodící ovocné stromy (švestky, třešně, jablka, ořechy). Do chaty je zavedena elektřina a voda z vodovodního řádu, voda je sezónně (březen - říjen). Parkování možné přímo na pozemku za oplocenou bránou. Dostupnost i MHD, cca 500 m od autobusové zastávky. Pronájem výhradně k soukromým účelům. Cena 9.000,- Kč/měsíc + spotřebovaná el. energie a voda, bude vyžadována kauce. ZÁJEMCI, PROSÍM KONTAKTOVAT ve všední dny formou SMS na tel.cislo: , případně e-mail na petrapaskova@, VOLAT prosím pouze o VÍKENDU.