inzerce, prodej, prodám, bazar

Znojmo, zahrada 609 m2, elektřina, voda, ovocné stromy - zah

Kategorie: Zahrady

Ev.č. FAV3244Z018-3
Nabízíme Vám k prodeji rozlehlou zahradu nedaleko města Znojma. Zahrada o celkové ploše 609 m2 je rovinatá, osázena ovocnými stromy, rostou zde meruňky, třešně, mandloně i jiné druhy. Jednou z možností využití je komerční pěstování a prodej ovoce, pozemek ale může sloužit jen k relaxaci a hobby zahradničení.
Je situován v rekreační lokalitě na okraji zahrádkářské kolonie, vede k němu asfaltová příjezdová cesta. Na pozemku je vyvedena elektřina 220V i 380V, před zahradou je přípojka vody, kterou stačí zapojit.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
Cena: Bez provize..
Znojmo, zahrada 609 m2, elektřina, voda, ovocné stromy - zah
Podobné inzeráty
Znojmo, zahrada 473 m2, elektřina, voda, ovocné stromy - zah
Ev.č. FAV3244Z018-2 Nabízíme Vám k prodeji rozlehlou zahradu nedaleko města Znojma. Zahrada o celkové ploše 473 m2 je rovinatá, osázena ovocnými stromy, rostou zde meruňky, třešně, mandloně i jiné druhy. Jednou z možností využití je komerční pěstování a prodej ovoce, pozemek ale může sloužit jen k relaxaci a hobby zahradničení. Je situován v rekreační lokalitě na okraji zahrádkářské kolonie, vede k němu asfaltová příjezdová cesta. Na pozemku je vyvedena elektřina 220V i 380V, před zahradou je přípojka vody, kterou stačí zapojit. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. Cena: Bez provize..
Prodej, zahrada v Českém Vrbném, 400 m2
REALDOMUS Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí prodej kouzelné zahrady v Českém Vrbném. Nachází se u cyklostezky na klidném místě, ideálním pro relaxaci a rekreaci. Zahrada je situována v blízkosti města, ale přesto nabízí klid a soukromí. Výměra zahrady je 400 m2. Ideální místo pro milovníky květin a bylin. Součástí je útulná chatka, kde si můžete užít letní večery s rodinou a přáteli. Součástí chatky je zahradní domek na nářadí. Malé brouzdací jezírko. Voda užitková, elektřina není zavedena. Suché WC. Na pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy - jabloň a hrušeň, borůvčí, červený a černý rybíz, angrešť. Pro vášnivé zahrádkáře prostorný skleník. Zahrada je součástí zahrádkářské kolonie a je majetkem Spolku zahrádkářů České Vrbné. Jedná se tudíž o převod podílu na spolku s právem užívání konkrétní zahrady. Pokud hledáte prostor pro relaxaci, pikniky s rodinou a přáteli nebo klidné místo pro vaše koníčky, tato zahrada je pro vás tou správnou volbou! K dispozici ihned. Doporučujeme osobní prohlídku. Více informací Vám ochotně poskytne makléř nabídky. ev.č.: 1212 umístění objektu: klidná část obce celková plocha (m2): 400
Prodej, pozemky/zahrada, 3344 m2, Hodonice, Znojmo [ID 44079
Prodej, pozemky/zahrada, 3344 m2, Hodonice, Znojmo [ID 44079] Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pozemek o celkové ploše 3 344 m² v obci Hodonice. Celková plocha je složena ze tří parcel, 1 914 m² (orná půda), 420 m² (ostatní plocha) a 1010 m² (zahrada). V současné době jsou pozemky v územním plánu vedeny jako plocha rodinné rekreace. Přímo na pozemek je zavedena přípojka pitné vody. Obec Hodonice je velmi žádanou lokalitou. Nachází se 9 km od města Znojma (autem 10 minut), do vesnice je cesta možná i vlakem či autobusem, jejichž zastávky jsou přímo ve vesnici. Obec disponuje veškerou občanskou vybaveností, jako je základní škola, školka, zdravotní středisko, veterinář, restaurace, obchod, kadeřnice, kosmetické služby. Obec nabízí i skvělé sportovní vyžití a to v podobě sportovní haly, hřiště pro děti, workout hřiště, hasičského hřiště, dopravního hřiště či cyklostezky vedoucí po vinařských stezkách. V těsné blízkosti obce začíná oblast NP Podyjí. Zaujala Vás tato nabídka? Rád se s Vámi potkám na osobní schůzce. Cena: 2 121 000 Kč včetně provize RK Kategorie objektu: zahrada Vlastnictví: Osobní Plocha pozemku: 3344 Voda: místní zdroj Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 06.10.2022 Doprava: vlak, silnice, autobus
zahrada s chatkou Folknáře
Nabízím prodej zahrady v osobním vlastnictví o rozloze 494 m² s dřevěnou, částečně podsklepenou zahradní chatkou s ev. číslem o rozloze cca 23 m² s terasou, v zahrádkářské kolonii v Děčíně - Folknáře. Zahrada je umístěna v klidné vrchní části kolonie, je rovinatá, pozemek je celkově oplocený a přístup je po společných cestách kolonie s vjezdovou bránou. Parkoarkování je možné buď přímo na zahradě, nebo na odstavném parkovišti. Na zahradu je přivedena elektřina a užitková voda, která je rozvedena po zahradě i do chaty. Pitná voda je na několika místech nedaleko zahrady. Krásné a klidné prostředí pro odpočinek i zahrádkářské vyžití. Na zahradě se nacházejí ovocné stromy, dřevěná pergola, skleník, suché wc, zahradní sprcha a další vybavení.
Pronájem zahrady s chatou - Brno, Královo Pole
Pronajmu zahradu v lokalitě Brno - Královo Pole, Sadová. Zahrada leží na okraji zahrádkářské kolonie a nabízí možnost nerušeného odpočinku a relaxace s jedinečným výhledem na Brno. Celková rozloha pozemku je cca 2.500 m2. Součástí zahrady je chata s kuchyní a obývacím pokojem. Kuchyně je vybavená mj. kamny na pevná paliva, linkou s dřezem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. U chaty je samostatně oplocený dvůr s besídkou pro děti, kůlna se zahrádkářským nářadím a nové suché WC. Pozemek je částečně svažitý, s terasovitým uspořádáním jednotlivých záhonů. Lze pěstovat ovoce a zeleninu, zřídit skleník, umístit nadzemní bazén, trampolínu, apod. Na zahradě se nacházejí plodící ovocné stromy (švestky, třešně, jablka, ořechy). Do chaty je zavedena elektřina a voda z vodovodního řádu, voda je sezónně (březen - říjen). Parkování možné přímo na pozemku za oplocenou bránou. Dostupnost i MHD, cca 500 m od autobusové zastávky. Pronájem výhradně k soukromým účelům. Cena 9.000,- Kč/měsíc + spotřebovaná el. energie a voda, bude vyžadována kauce. ZÁJEMCI, PROSÍM KONTAKTOVAT ve všední dny formou SMS na tel.cislo: , případně e-mail na petrapaskova@, VOLAT prosím pouze o VÍKENDU.
Prodej zahrady 2392m2 Dobročkovice, sad Dobročkovice
Hledáte krásný pozemek, kde se jako zahrádkáři vyřádíte. Toužíte po vzrostlém ovocném sadu?? Pak pro Vás mám to pravé. Mám pro Vás krásný ovocný sad - zahradu o výměře 2392m2 v obci Dobročkovice, 12km od Bučovic, 22km od Slavkova. Parcely pozemku tvoří jednotný celek a sousedí se zastavěným územím obce. V územním plánu se jedná o zemědělskou plochu – zahradu, sad. Pozemek se svažuje mírně západním směrem, je dobře dostupný, z obecní cesty z více stran. Z pozemku je krásný výhled do okolí. V ovocném sadu je několik starších i mladších stromů plodících ovoce: 2x meruňka – starší, veliké plodící stromy, 7x slivoň - 1x větší raná švestka, 5x pozdní švestka – větší i menší stromy, 2x ryngle, 1x třešeň – střední strom, pozdní velká chrupka s dobrou skladovatelností, 3x višeň – větší stromy, 3x hrušeň – větší stromy, 6x jabloň – více pozdních odrůd, velké i malé stromy, 1x odrůda je raná, na okraji pozemku další švestky, mirabelky a keře ostružin. Pozemek nabízí další volný prostor k výsadbě. Na pozemku se nepoužívají chemické postřiky, aktuálně se pouze kosí tráva a sklízí ovoce. Pozemek prodáváme z důvodu stěhování majitelů do jiné lokality. Zaujal Vás tento pozemek?? Pak mi volejte kdykoliv na níže uvedené číslo. ev.č.: 16855 (17328) umístění objektu: klidná část obce celková plocha (m2): 2392