inzerce, prodej, prodám, bazar

Zrcátka

Kategorie: Chopper

Prodám zrcátka,na jednom je cca 12 mm škrábanec na skle.Cena 250 Kč za obě.
Zrcátka
Podobné inzeráty
Prodám originál zrcátka Triumph Legend 900TT
Prodám originál zpětná zrcátka Triumph Legend 900TT. Cena 1000Kč obě dvě zrcátka kontaktovat E-mailem luban.cancura@ a nebo na telefoním čísle 447126
Harley Davidson Sportster Iron 1200, r.v. 2020
Dobrý den Prodám motorku Harley Davidson, model Sporster Iron 1200, rv 2020. Stav kilometrů viz foto. Jsem první majitel, servisováno pravidelně podle servisních intervalů v HD Hradec Králové. Na Sporsteru bylo provedeni několik úprav. Obě nová kola v chromu s 40 paprskovým výpletem, které jsou aktuálně obuty vpředu i vzadu na gumách Metzeler Cruisetec stav 95% (org. kola i s pneu k motorce). Standardní přední tlumiče vyměněny za Progressive suspension monotube. Zadní tlumiče vyměněny za Legend REVO. Přední blinkry vyměněny za homologované mikro LED blinkry (org. k motorce). Zadní blinkry jsou na prodloužení skrz kožené boční brašny, které společně se zadním koženým kufrem prodávám k motorce od výrobce Saddleman. Sedadlo pro dvě osoby je od výrobce Mustang. Stupačky spolujezdce v chromu. Mid controls vyměneny za předkopy v chromu. Na motorce je černý padací rám. Org. řídítka byly vyměněny za trochu vyšší v chromu, na kterých jsou Vans gumové gripy. Černý zrcátka byly vyměny za chromový zrcátka. Kvůli řídítkům byly nainstalovány delší přední brzdové hadice až k přednímu brzdovému třmenu včetně manifoldu pro možnost šroubovacích brzdových hadic. Řetězová sada místo řemenu. Černé sání S&S Teardtrop, výfuky 2-1 od Two Brothers Racing s karbonovou koncovkou. Úprava řídící jednotky za pomocí Vance&Hance Fuel Pak 3, který se spáruje s mobilem a lze si sám ladit, diagnostikovat motorku. Dále byl org. tachometr vyměněn za custom od výrobce KOSO (možnost několika barev. podsvícení, RPM alarm dle nastavených RPM, měřič průměrné spotřeby, dojezd, stav pneu a další funkce), tachometr má možnost ukazatele paliva v nádrži, proto s ním bylo nainstalováno i čidlo k palivové pumpě, aby tato funkce mohla být využita. Dále je na motorce nainstalován tlumič řízení a střední opěrka, vše funguje jak má, motorka dobíjí, jen baterka při chladu nedrží kapacitu, nejspíš jsem to první rok podcenil, jinak není na mašině co vytknou, nějaký škrábance na zadním blatníku, standartní HD koroze spojovacích prvků, brzdy brzdí, světla svítí, atd. NEBOJTE SE NABÍDNOUT SVOJI CENU.
Moto zrcátka
Prodám moto zrcátka nová jen vyzkoušená.
zrcátka na choppera - nové
Prodám nové zrcátka na chopper s homologací.L+P.Závit M8 nebo M 10x1,25. Původní cena za kus 890,- nyní 490,-Kč s DPH za kus .Možnost i jiný design zrcátek (enduro,street,silniční,atd...) . . . k.s.choper,chopper,chrom,wildstar,shadow,virago,intruder,atd....
Honda CMX 1100 Rebel DCT
Prodám Hondu CMX1100 Rebel DCT zakoupenou ve Frýdku-Místku a servisovanou tamtéž. Motorka je koupena v 05/2021, záruka je do 05/2023. Rebel má momentálně najeto cca 7800km. Stav je bez problémů a na motorce vše funguje perfektně. Motorku jsem dovybavil spoustou doplňků. Některé jsou originální, protože jsem je vyráběl sám (případně upravoval). Celková hodnota doplňků je více jak 30 tis. Kč. Jedná se o následující: - padací rám Craftride PM3 (masivní trubky 32mm) - boční kufry Givi MT501 Multilock 2x 18l - zrcátka M-Style na koncovky řídítek (originální zrcátka přidám) - úpravy obou sedel – sedlo spolujezdce výrazně zvětšeno a zesíleno, sedlo řidiče zesíleno - nové koženkové čalounění sedel na zakázku - zadní opěrka spolujezdce (vlastní výroba) - zadní nosič na další zavazadlo (vlastní výroba) - přední plexi (vlastní úprava) - držák na mobil na nádrži, držák má možnost bezdrátového nabíjení mobilu (není zapojeno) (vlastní úprava/výroba) K motorce dále přidám zvedák zadního kola (vlastní úprava přímo na Rebela) a potřeby na čištění řetězu Motul. K motorce je samozřejmě 2. klíček, servisní knížka a manuál v češtině. Pneumatiky jsou ve slušném stavu, příští sezónu je určitě ještě nebude nutné měnit (ale záleží na nájezdu). Motorka by měla jít na servisní prohlídku v 10000 km, ale lépe by bylo ji udělat na jaře. U motorky je při nákupu možno odečíst DPH (pro plátce DPH) – motorka je registrována na firmu.
Moto Guzzi Audace 1400, původ ČR, nehavarovaná, 4.100km
Prodám Moto Guzzi Audace 1400, koupená nová v ČR, první majitel, možný odpočet DPH, veškerá dokumentace, bez jakéhokoliv pádu (ani "ze stojánku"), servis v 8/2022, doplňkové výfuky Mistral, přplatková zrcátka (originál výfuky a zrcátka k motocyklu). Krásný, charakterní a netuctový stroj v zánovním stavu s jasně doloženým původem.