inzerce, prodej, prodám, bazar

Zrcátko

Kategorie: Příslušenství

Nabízím nepoužité zpětné zrcátko s kamerou.
Zrcátko
Podobné inzeráty
Universální zpětné zrcátko se 7" monitorem (pasuje na OEM)
Nabízím k prodeji 7" monitor v univerzálním zpětném zrcátku s klipem pro umístění na OEM zrcátko Monitor umístěný ve zpětném zrcátku slouží pro zobrazení obrazu z parkovací kamery nebo pro zobrazení obrazu DVD přehrávače. Zrcátko je umístěno na originálním zrcátku automobilu. Snadná instalace bez zásahu do interiéru automobilu. Obraz z parkovací kamery se automaticky aktivuje po zařazení zpátečky nebo připojení video signálu. - ovládání tlačítky umístěnými na zrcátku nebo dálkovým ovladačem - instalace pomocí nastavitelných klipů na originální zpětné zrcátko umístěné na čelním skle Technické vlastnosti: - LCD TFT monitor 7" / 16:9 - rozlišení 480 x 234 obr bodů - TV norma: PAL / NTSC (automatické přepínání) - automatické nastavení jasu moniotoru podle světelných podmínek - 1x video vstup pro parkovací kameru (RCA - CINCH konektor) - 1x video vstup (RCA - CINCH konektor) - automatická aktivace vstupu po připojení signálu - napájecí napětí: 12V - rozměry: 78,4 x 275 x 26mm (V x Š x H) Inzerát je aktuální do smazání.
Automaticky stmívané zpětné zrcátko
Prodám automaticky stmívané zpětné zrcátko, držák na zrcátko je kompatibilní s Fordem Mondeo a dalšími. Je nutné jej napájet, na venkovní straně je světelný senzor, aby nedošlo ke stmívání přes den. Funguje dobře a je to celkem solidní improvement v pohodlí. Vyměnil jsem auto a zrcátko už mám stmívané od výroby, proto tohle nepotřebuju. Zašlu Zásilkovnou nebo je možné osobní předání v Ostravě nebo okolí. Prosím nepoužívejte formulář na zaslání e-mailu odsud, padá to do spamu, pište přímo e-mail nebo sms.
Zpětné automobilové zrcátko sférické - Typ Z 700
SUPER STAV! TYP Z 700! Prodám zpětné automobilové zrcátko sfėrické, s topnou vložkou, pro nákladní automobily, autobusy a traktory, od výrobce Kovoplast (Chlumec nad Cidlinou). Zrcátko je v původním obalu, nevybalené a tudíž nikdy nepoužité. INFO : Osobní odběr je možný v Týnci nad Sázavou (okr. Benešov u Prahy) nebo v Benešově u Prahy (u Kauflandu).
Zrcátko pro mrtvý úhel
Malé zrcátko pro sledování mrtvého úhlu k nalepení na zpětné zrcátko.
Panoramatické zrcátko
Panoramatické zrcátko - 19.12. - 20:04 Nové panoramatické zrcátko, rozměr 24x6 cm
Zrcátko s kamerou
Prodám použité funkční zrcátko s kamerou, nahrává ve smyčce 1080p,uhlopříčka displeje 6cm, celá plocha funguje jako zrcátko, podpora karty do 32G. Prodávám, jelikož k vánocům jsem dostal "lepší" s navigací a GPS.