inzerce, prodej, prodám, bazar

Zvolila jsem lásku - Lewis Scarlett

Kategorie: Beletrie

NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK!

Kategorie: Beletrie » Světová beletrie
Počet stran: 192, pevná vazba
PC: 169,-kč
Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč (3 a více knih doprava zdarma - klidně pošlu odkaz, kde mám všechny knihy v jednom albu pro lepší přehled)

Čtrnáctý prosinec roku 2012 začal pro Scarlett Lewis jako každý jiný den. Ráno se chystala do práce a těšila se, že odpoledne uvidí svého šestiletého syna Jesseho na školní akci. Netušila však, že na Jesseho Základní škole Sandy Hook ve státě Connecticut dojde k masakru. Oběťmi šíleného střelce se stalo dvacet malých dětí a šest dospělých.Přesto Scarlett v knize nepopisuje samotnou tragickou událost, ale svou vlastní cestu, jak se s takovým neštěstím vyrovnat, jak člověk dokáže čelit nepochopitelné krutosti a jak najde odvahu jít dál, když si myslí, že mu už žádná nezbyla. Scarlett během své pouti přišla na zdánlivě jednoduchou věc: místo nenávisti a zloby si musíme zvolit lásku. K této myšlence ji dovedl sám Jesse, když jí svým neumělým dětským písmem zanechal vzkaz na tabuli v kuchyni, který Scarlett objevila až po jeho smrti: Posilující, uzdravující láska. Od této chvíle Scarlett jasně věděla, co musí udělat. Výsledkem bylo založení Nadace Jesseho Lewise Zvolte lásku. Jejím hlavním programem je naučit děti, aby dokázaly změnit myšlení a zvolily si život bez nenávisti a strachu.
Zvolila jsem lásku - Lewis Scarlett
Podobné inzeráty
Prodám knihy 2
Pokud není uvedeno tak stav "jako nová" u současných autorů nebo velmi zachovalá u starších knih. Bernard Malamud Přiručí 70,- Bernard Malamud Nájemníci 70,- Bernard Malamud Život je lepší než smrt 70,- Sinclair Lewis Arrowsmith 40,- Sinclair Lewis Elmer Gantry 40,- Martin Jonáš Veronika Jonášová Příběh Berlín 100,- Richard Erml - Zuzanaka a tibetské velehory 50,- A.V. Frič Indiáni Jižní Ameriky 70,- Jan Marek Dušan Zbavitel Dvakrát Pákistán 50,- Michal Viewegh Nové pohádky pro unavené rodiče 100,- Jiří Janoušek Na vlastní kůži 50,- (bez přebalu) Putování bez fraku = Eda Kriseová Já & Ponsko + Otakar Mohyla Belgická skripta + Vladimír Piltner Z Púny do Púny 50,- Miloslav Stingl - Očarovaná Havaj 90,- Helen Fieldingová - Deník Bridget Jonesové 70,- Anette Wolterová Christian Teubner Vaříme s potěšením 70,- Richard Crha Nevyřešené věci 30,- Richard Crha Čas medu, cukru a malin 30,- Sheila Ochová Sůl země a blbá ovce 20,- Kuželník u Tiberu Antonioni Michelangelo 70,- Jiří Janoš Dokonale utajená Korea 70,- Pavla Jazairiová Izrael Palestina 70,- Jan Šmíd - Tenkrát v Americe r.v.1998 70,- Taylor Jenkins Reid - Daisy Jones & The Six 70,- Jose Sudek - O sobě 70,- Edgar Berman - Se Schweitzerem v Africe 70,- Start with click new 2 - učebnice angličtiny 4. ročník A1 i pracovní sešit prodej pouze komplet 180,-
Prodej 14
1. Princezna se zlatou hvězdou na čele Božena Němcová. 75,- Kč 2. Alenka v kraji divů Lewis Carroll. 130,- Kč 3. Alenka v kraji divů a za. zrcadlem Lewis Carroll. 150,- Kč 4. Modrá rokle Jaroslav Foglar. 200,- Kč 5. Sejdožo a její bobříci Grey Owl. 45,- Kč 6. Družina Černého péra Rudolf Hrbek. 35,- Kč
Scarlett 1,2
Prodam nove, nectene knihy. První a druhy díl Scarlett. Moznost osobniho predani Brno nebo poslani postou. Cena uvedena za kus.
Jih proti Severu I a II dil plus pokračování
Celkem čtyři knihy . Světový bestseller Jih proti Severu I a II díl od autorky Margaret Mitchell. Další dva díly Scarlett I a Scarlett Il pokračování Jihu proti Severu. Autorka Alexandra Ripleyova. Vsechny knihy velmi zachovalé .Ilustrace Adolf Born,rok vydání 1992. Osobní odběr v Praze 6 jinak zasilkovna za 40 Kč. Uvedena cena je za komplet.
H. Doyleová - Neviděla jsem tě přicházet
Prodám zcela novou, nečtenou knihu, vhodná i jako dárek. Někteří lidé hledají lásku. Někteří do ní rovnou nabourají. Zara Khoury věří na lásku. A to tolik, že vyrazí – se všemi svými věcmi (včetně nepostradatelného mopu) – na cestu z Dubaje do Liverpoolu, aby byla s mužem, kterého sotva zná. Je to riskantní, ale ona si je jistá, že spojit svůj život s Nickem ve městě, kde nikoho jiného nezná, je přesně to, co potřebuje. K ceně knihy bude připočteno poštovné dle platného ceníku ČP. Na dobírku nezasílám.
Löwensköldův prsten : Selma Lagerlöf
Rozsáhlá trilogická sága (Löwensköldův prsten, Charlotta Löwensköldová, Anna Svärdová), poslední románové dílo nositelky Nobelovy ceny, se odehrává v polovině minulého století ve Švédsku a uvádí do nejrozmanitějších společenských prostředí. V bohatém ději s mnoha zápletkami, v němž je zachycena řada lidských typů a charakterů, vystupují do popředí dvě ženy: Charlotta Löwensköldová, bojující o svou lásku proti společenským konvencím, a Anna Svärdová, řešící svou lásku podle tradic a životní moudrosti svého venkovského domova. Ústředním motivem této mohutné ságy je víra v rodovou pověst, podle níž musí být smrtí potrestána spáchaná vina. Cenu nabídněte. Pošlu levně poštou nebo je možné i osobní převzetí (okres Karviná). Podívejte se na mou nabídku dalších knih.