inzerce, prodej, prodám, bazar

Zvuková karta

Kategorie: Zvukové karty

-- Inzerát je aktuální !
-- E-mail: michalxbadura@
--------------------------------------------------------------------------
Doprava a platba :
Osobní odběr: Havířov
Odeslání: -> (Cenu určuje přepravce)
- Balíkovna
- Zásilkovna
- Česká Pošta
Možnost dovozu: Havířov a blízké okolí. Za příplatek.

- Platba předem na účet nebo při osobním předání.
--------------------------------------------------------------------------
Co je na prodej? Cena?

Funkční zvuková karta
Zvuková karta
Podobné inzeráty
Zvuková karta CREATIVE Sound Blaster SB0570
Zdravím, ,mám na predaj hore menovanú zvukovú kartu. Prídavná Zvuková karta : Sound Blaster SB0570 : ( karta prinášajúca priestorový zvuk 7.1.Okrem počúvania hudby a sledovania filmov je karta vhodná aj pre hry, a to vďaka podpore technológie EAX ADVANCED HD 3.0, ktorá zaisťuje realistické zvuky pri hraní, akustické efekty a detailný priestorový zvuk. Karta disponuje všetkými potrebnými vstupmi a výstupmi na pripojenie 7.1 reproduktorových sústav. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s 5.1 a 6.1. Pribalený Creative Media Source softvér zabezpečuje kompletnú tvorbu MP3, ovládanie hudobných zbierok, pridávanie efektov a napaľovanie Vašich CD kompilácií. ) Parametre a špecifikácie Zvukovej karty : Prevodníky: A/D prevodník 24-bit/96 KHz D/A prevodník 24-bit/96 KHz (7.1) Zvuk: Odstup signál/šum: 100 dB (2V) Frekvenčná odozva: -3 DBR Stav plne funkčný. Pradávam len to čo je na foto... To jest iba zvuková karta. Cena 10eur + pošta. Pre bližšie info najprv komunikácia mailom, poprípade volať. Na SMS nereagujem.
Creative Sound Blaster AE-9
Prodám kompletní balení zvuková karta do počítače Creative Sound Blaster AE-9 recenze zde Technické parametry Zvuková karta pro náročné hráče počítačových her Prémiová zvuková kvalita 384 kHz / 32-bit Duální sluchátkový zesilovač Xamp Blaster Acoustic Engine Sound pro využití speciálních zvukových funkcí (+ možnost individuálního nastavení) Sound Blaster Surround pro jedinečný prostorový zvuk Připojení k základní desce přes PCIe slot Herní radar Scout Prostorový zvuk a mobilní radar Scout Sound Blaster AE-9 využívá speciální engine nesoucí název Blaster Acoustic Engine Sound. S jeho pomocí můžete aktivovat například funkci 3D prostorového ozvučení a volně nastavovat jeho intenzitu. Pro hráče akčních first person stříleček pak engine obsahuje funkci Scout. Jde o mobilní aplikaci, která vám na obrazovce chytrého zařízení zobrazí radar s polohou nepřátel. Rozhraní: PCIe Dynamický rozsah: 129 dB Vstupy a výstupy: 1 × optický vstup a výstup TOSLINK 1 × 3,5mm zadní výstup 1 × 3,5mm středový/subwoofer výstup 1 × ACM Link 1 × 6kolíkový konektor PCI Express (PCIe) sběrač (nutný pro ACM) 2 × RCA (L/P) přední 1 × 3,5 mm vstup mikrofonu (mono) 1 × 3,5 mm HP výstup (3 póly) 1 × 6,3 mm HP výstup (3 póly) Kompatibilní operační systémy: Windows 10, 8.1, 8, 7
Zvuková karta M-Audio Revolution 5.1
Karta má výborný zvuk a i separátní výstup na sluchátka. Ovladače na stránkách výrobce jsou sice jen pro Vista 32/64bit, ale bez problémů jedou i na Win 7 32/64bit lze bez problémů provozovat na Windows 10 64bit (viz screen). Karta využívá čipu Envy společnosti VIA, který podporuje HD zvuk 24-bit/192kHz pro reprodukci a 96kHz pro záznam za analogového zdroje. Díky velkému odstupu signál/šum (109 dB) přináší velmi čistý zvuk. Karta podporuje SRS TruSurround XT a SRS Circle Surround II technologii, kromě toho je plně kompatibilní s EAX, Sensaura, DirectSound a A3D. Karta je osazena šesti analogovými výstupu, nechybí digitální koaxiální S/PDIF. Přítomna je podpora digitálního PCM a bez problému propouští AC-3 a DTS (dekódování pouze softwarově). Na této kartě naleznete D/A převodník AKM AK4358, jenž se vyznačuje opět vynikajícími parametry. Například dynamický rozsah a odstup signálu od šumu dosahují 112dB. Na pozicích operačních zesilovačů jsou použity obvody NJM4580 od firmy JRC, tyto obvody často najdou uplatnění v profesionální technice a vyznačují se poměrně slušnými parametry při přijatelné ceně. Tato karta využívá A/D převodníku AKM AK5365, jehož parametry jsou celkem ucházející, pro domácí použití zcela vyhovují (dynamický rozsah i odstup od šumu činí 103dB). Karta je dále vybavena DSP procesorem VIA ENVY 24 GT, který je často používán v poloprofesionálních zvukových kartách. Podporované vzorkovací frekvence 32, 44.1, 48, 64, 88.2, 96, 176.4, 192 kHz, pro nahrávání pouze do 96kHz Parametry převodníků (výstup) 192 kHz / 24 bit Parametry převodníků (vstup) 96kHz / 24bit Odstup signál/šum (výstup) -109dB s filtrem A Odstup signál/šum (vstup) -102dB s filtrem A Dynamický rozsah (výstup) 109dB Dynamický rozsah (vstup) 102dB Přeslechy mezi kanály (výstup) >100dB Harmonické zkreslení(THD) (výstup)
Zvuková karta Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Prodávám velmi kvalitní herní zvukovou kartu s označením Creative Sound BlasterX AE-5 Plus. Zvuková karta je pouze vybalená a odzkoušená. TOP stav a 100% funkčnost. Karta disponuje také RGB podsvícením. Více na:
Zvuková karta Avance Logic ALS120
Prodám Zvukovou kartu Avance Logic ALS120 Zvoková karta je vhodná do stolního počítače. Nemám již využití Někomu může posloužit při domácím projektu, počítačové sestavě či vhodné pro DIY projekt Vhodné pro domácí využití Pouze seriozní zájemci #zvuk #zvukova #karta #interni #sound #logitech #avance #hardware #sound #card #starsi #sestava #pocitac #pc #hw #als120 #elektronika #zarizeni použíté, nezkoušeno, reklamace vyloučena
USB Zvuková Karta A Mikrofon Naono Caster Lite
Prodam usb zvukovou kartu (Au-am200) i s mikrofonem (AU-PM360TR) ktery byl soucasti setu. Prodej z duvodu nevyuziti ( mel jsem to spis jen jako zvukovou kartu ostatni funkce jsem nevyuzil) mikrofon byl pripojen ale take nepouzivan ( pouzivam sluchatka s mikrofonem ). Osobni predani Praha nikam neposilam a o vymenu za nic nemam zajem! Au-AM200 Funguje jako USB zvuková karta a zároveň jako mixážní stanice se čtyřmi stopami. Disponuje dvěma vstupy pro mikrofon a 3,5 mm Jack vstupem, který můžete použít například pro podkladovou hudbu. Pro tento účel je možné použít také připojení Bluetooth. doprovod i mikrofony mají své nezávislé ovládání hlasitosti, takže jejich úrovně si dokážete nastavit dle vlastních potřeb. Dále je k dispozici například třípásmový ekvalizér s potenciometrem pro výstupní úroveň nahrávání, dvojice faderů pro ovládání odposlechu a efektů, například echo nebo reverb. Pomocí tlačítka Effect můžete přepínat mezi různými módy nahrávání – Professional, Pop, Yelling a Original Sound. K dispozici máte dvanáct zvukových efektů, přičemž čtyři z nich jsou programovatelné. Dále pak tlačítko Pitch, které dokáže váš hlas změnit například na robota nebo opačné pohlaví a tlačítko Denoise, které zase dokáže pomocí moderních algoritmů potlačit nechtěný hluk z okolí. U livestreamů určitě oceníte například možnost Side Chain, která ztlumí zvuk hudby v pozadí a zvýrazní lidský hlas. Analogové výstupy umožní stream až do třech zařízení najednou. AU-PM360TR Profesionální kondenzátorový mikrofon od Maono je vhodný pro začínající Youtubery, tvůrce podcastů, muzikanty a zkrátka pro všechny kreativní duše, které by rádi nahráli svůj nový song nebo posunuli svojí AV tvorbu o level výš prostřednictvím ultra kvalitního zvukového záznamu. Uvnitř robustní konstrukce se ukrývá mikrofonní kapsule s kardioidní směrovou charakteristikou. Navíc ke své činnosti nevyžaduje fantomové napájení, takže ho stačí pouze připojit k PC nebo laptopu, není potřeba žádného zvukového rozhraní. Mikrofon je kompatibilní s většinou operačních systémů a disponuje technologií Plug&Play pro jednoduché a rychlé připojení mikrofonu k PC či laptopu. Součástí balení je stolní mikrofonní stojan s nastavitelným držákem pro co největší flexibilitu.