inzerce, prodej, prodám, bazar

Zvukové karty PCI.

Kategorie: Zvukové karty

Nabízím sbírku cca. 8 funkčních zvukových karet PCI.
V případě zájmu upřesním.
Velmi levně cca. 190 až 490,-kč za kus dohoda.
Zvukové karty PCI.
Podobné inzeráty
Staré zvukové karty - Sound Blaster
Prodávám staré zvukové karty v nálezovém stavu, demontované funkční, bez garance - viz foto. Zvuková karta Sound Blaster Creative CT4670, 5.1, PCI Zvuková karta C-Media, CMI8738-6CH, 5.1 Cenu nabídněte.
Asus Xonar Phoebus Solo
Velmi kvalitní zvuková karta patřící do série ROG, Dolby Home Theater v4, odstup signál/šum 118 dB, čip C-Media CMI8888DHT, pozlacené konektory, rozhraní PCI-E 1x. Zvukové karty ASUS řady Xonar jsou navrženy pro přesný a plný zvuk, který vám nezatají ani ten nejmenší detail. Nekompromisní výkon oceníte nejen při hraní her, ale i při sledování filmů a poslechu hudby. Základ karty ASUS Xonar Phoebus SOLO s rozhraním PCI-E x1 tvoří zvukový čip C-Media CMI8888DHT se špičkovým zpracováním zvuku. Karta přináší technologii Dolby Home Theater V4 vylepšující prostorový zvuk pro dokonalý zážitek z přehrávání filmů a hraní her.
Zvuková karta C3DX HSP56 PCI
Dobrý den, prodám zvukovou kartu do PCI C3DX HSP56 CMO8738/PCI-SX HRTF Audio COm M7422-037D 0150UYD1EA
Sound Blaster CT-1350B 2.0 C/MS Upgrade
Prodám čipy pro doplnění staré zvukové karty Sound Blaster na verzi 2.0.Čipy jsou určené pro starou zvukovou kartu CT-1350B, viz obrázek dále. Verze GALu je určena pro všechny karty Sound Blaster 2.0 plus CT1336A. Více je uvedeno zde: nebo Po nainstalování otevřít CMS jumper - plug and play.
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Dobrý den, nabízím k prodeji svou zvukovou kartu Creative Labs Sound Blaster X-Fi Xtreme Music: - je plně funkční a nikdy nebyla jakkoliv modifikována - prodávám ji v kompletním balení (viz foto) - upozorňuji, že rozhraní karty je PCI Odpovědi prosím pouze na mail - telefonní číslo je kvůli velkému množství podvodníků neplatné. Možnost osobního odběru v Brně. Popis karty:
Zvuková karta Trust SC-5250 do PCI slotu
Prodám zvukovou kartu Trust SC-5250 5.1 do PCI slotu. Použité, funkční, bez záruky. Pouze osobní předání České Budějovice... Žádný WhatsApp kurýry apod. Pouze volat. Cena: 300 Kč