inzerce, prodej, prodám, bazar

BLOODBORNE karetní hra NOVÁ

Kategorie: Společenské hry

Prodám novou a nerozbalenou karetní hru Bloodborne. Osobní předání Pardubice/Hradec Králové. Možná Zásilkovna nebo Česká pošta.
BLOODBORNE karetní hra NOVÁ
Podobné inzeráty
GOD OF WAR a BLOODBORNE karetní hry NOVÉ
Prodám novou a nerozbalenou karetní hru God of War a Bloodborne. Kus za 600, obě za 1000. Osobní předání Pardubice/Hradec Králové. Možná Zásilkovna nebo Česká pošta.
GOD OF WAR karetní hra NOVÁ
Prodám novou a nerozbalenou karetní hru God of War. Osobní předání Pardubice/Hradec Králové. Možná Zásilkovna nebo Česká pošta.
Chicago poker karetní hra
Nabízím jednou použitou karetní hru Chicago poker. Předání na Letenském náměstí nebo mohu zaslat přes Zásilkovnu.
Procesor JAREX DARTS pro CPU DIAMOND DARTS III
1 300,- Je nutné předem zaslat starý procesor s označením REF34VA 2 050,- Není nutné zaslat starý procesor s označením REF34VA Tento procesor pro šipkový automat obsahuje nejnovější hry, funkce a zvuky a po jeho instalaci se ze starého šipkového automatu DIAMOND DARTS III stane funkčně automat JAREX DARTS. Postačí vyměnit procesor a je hotovo. Dále je zde možnost dalších budoucích aktualizací vyvinutých v JAREX DARTS. Vylepšené parametry: nová hra 501 a 701 COMPUTER nová hra SUPER MARATHON nová hra MARATHON a MINI MARATHON nová hra na trénink double nebo triple Možnost hry PARCHIS do 301, nebo 501 nové zvuky, kdy automat na hráče mluví elektronická počítadla disponující automatickou opravou - toto zvyšuje jejich stabilitu nepadají parametry nastavení
Hra o trůny desková hra
Dobrý den, prodám deskovou hru - Hra o trůny. Hra je kompletní, hráno asi 2x. Krabice je lehce ošoupaná, viz obrázky. Prodávám z nedostatku času a místa na poličce. Osobní předání možné v Brně, nebo na trase Brno-Olomouc-Zábřeh. Při zasílání bude k ceně připočtena cena poštovného. tel.: mail: standa.ja@
Knížata z Katanu
Prodám hru Knížata z Katanu. Upravená verze klasického Katanu jako karetní hra pro dva hráče. Ve výborném stavu. Cena 400,- + zásilkovna 80,- Kontakt pouze SMS nebo email.