inzerce, prodej, prodám, bazar

Bubeník

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Zaběhnutá skupina hledá bubeníka. Styl Hard&heavy. Českolipsko a okolí.
Bubeník
Podobné inzeráty
BUBENÍK
AHOJ JSEM BUBENÍK 48 A HLEDÁM NĚJAKÝ POHODÁKY KE SPOLEČNÝMU RÁMUSU JE MY TAK NĚJAK JEDNO CO SE BUDE HRÁD HLAVNĚ KDYŽ TO STIHNU nejsem žádnej fofrník SKUŠEBNU MÁM DOST DOBŘE ZAŘÍZENOU tak to pome skusit
Bubeník hledá
Hledám touto cestou já bubeník Harmoniku hrající lidovou notečku.
Hledám zpěváka
pro koncerty v délce cca 1 hodiny, v Brně a okolí do 50 km. Max. 20 písniček, všechny žánry. Dopoledne a odpoledne.V průměru 2 000/3 000 kč za vystoupení. Cca 30 koncertů ročně. Brno a okolí do 50 km. Nejlépe zkušený profesionál-i důchodce. Nebo student SŠ,VŠ. SPOLEHLIVOST. Dlouhodobá spolupráce vítána. Může být i zpívající bubeník, malá sada bicích. Originální vystoupení s ne běžným nástrojem. Bose Compact L 1. Shure. Doprava 1 autem.
Hledám harmonikáře
Zdravím Vás Chlapci z havlíčkobrodska. Já bubeník hledám šikovného harmonikáře z havlíčkobrodska. Budu rád za každý kontakt
Metalová kapela z Čáslavi hledá baskytaristu a bubeníka.
Hledáme muzikanty (bubeník a baskytarista) do rozjeté kapely, žánr melodic power metal-core, okolí Čáslav - Golčův Jeníkov, texty jak v češtině, tak angličtině. Máme před vydáním nového alba a mnoho zajímavého materiálu na další díla v záloze. Pokud to s muzikou myslíš vážně jako my a chceš to také někam dotáhnout, hledáme právě Tebe. Co požadujeme? - věk ideální rozmezí 20-30 let - zkušenosti s fungováním v kapele a vystupováním na koncertech výhodou - dovednost ovládat svůj nástroj (bicí/baskytara) minimálně na pokročilé úrovni - spolehlivost, aktivita a komunikativnost - mít vlastní nástroj a aparaturu, in-ear monitoring výhodou - zpěv/scream/growl pro doprovodné vokály výhodou Co nabízíme? - nabízíme fungování v rozjeté kapele, pravidelné koncertování na klubových i open-air akcích, společná tour se spřátelenými kapelami po ČR - nahrávání skladeb v profesionálních studiích (zatím v ČR, v budoucnu je v plánu i spolupráce se zahraničními producenty) - natáčení klipů - možnost podílet se na budoucí tvorbě a chodu kapely, dobré nápady jsou vítány Ukázka tvorby: Kontakt přes email: dargs@ Další ukázky, ať už z nového alba nebo připravovaných materiálů, je možné v případě zájmu poslat přes mail.
Hledáme basáka
Zdar najde se stejný blázen jako jsme mi který si chce zahrát a je rocker . Nejsme profíci ale máme rádi hudbu , ženy , a chlast. Už nejsme nejmladší 40+ ale bubeník nám nám to kazí je mu 16. Hrajeme svojí hudbu a nemáme problém hrát i tvoje věci ba naopak . Tak že se určitě ozvi zkušebnu máme a jsme z Liberce. Metalu zdar.