inzerce, prodej, prodám, bazar

Citroen Saxo VTS 1.6 8V

Kategorie: Citroën

Dobrý den,

prodám, nebo vyměním za peníze Citroen Saxo VTS 1.6 8V.

Koupil jsem ho před rokem jako pošťuchovadlo do práce, když bylo moje auto u doktora. Od té doby, co se vrátilo, Saxo skoro nejezdí, proto jde pryč.

Bohužel chytlo tunera, dráty ke světlům a hudbě jsou nabastlený nepěkně, hřib jak v dubnu 86. Zní pěkně, to jo, všichni se otočí, nejvíc PČR ????‍♂️ Loupe se bezbarva, zejména na střeše a kapotě, nějaký ťukance a jiný bebíčka taky má, zasloužil by trošku lásky a nový lak. Při závodě předchozího majitele do bastlírny dostal asi pěknou ránu do předních kol. Obě stabilizační tyčky se staly stabilizačními hokejkami a ramena taky nic moc. V řidičově sedačce je díra, ale to se v tom roce určitě tak vyrábělo. Sparco hlavice řadičky. Sice prý přidává 5HP, ale připevněná byla herculesem a kusem papíru, takže je asi jasný, jak fajnově tam drží.

Když opomenu všechny kosmetický negativa, je to super vozítko, jede pěkně a je s tím fakt zábava.

Vhodné pro někoho, kdo kosmetiku moc neřeší, pro někoho, kdo má dost volného času a nějaký kačky, aby to dal dohromady, nebo jako kára na Gumbalkan, nebo podobný srandy.

V případě dotazů neváhejte volat, když nebudu na příjmu, zavolám zpět asap.
Citroen Saxo VTS 1.6 8V
Podobné inzeráty
koupím saxo Vts , 106 rally nebo c2 vts
koupím citroen saxo vts nebo peugeot 106 rally s16 , gti , sport, xsi též citroën c2 vts /vtr V jakemkoliv stavu.bourané ,zrezlé , polopřevod atd.v jakékoliv motorizaci. Jestli se takového auta chcete zbavit napište volejte a určitě se nějak dohodneme :) jednám rychle.za nabídky děkuji :)
Citroen C4 VTS
Prodám citroen c4 VTS s nejsilnější motorizací v originálním stavu palivo: benzin objem: 2.0 Výkon: 130kw/180koní nájezd: 140 000 km Vozidlo je po je po bouračce, kdy dostalo náraz ze strany do levého předního kola. Nosníky a výztuhu nárazníku má v pořádku viz foto. Motor běží, je netknutý. Zničené: -L.P. disk -kolo je zaražené, není rovně (točí se) -L.P. blatník -kapota -nárazník -světla -vylétané 4 airbagy ze 6 Je to VTS v nejsilnější verzi s nejnižším nájezdem km v nabídce. Do bouračky byl v super stavu a se zachovalým interiérem a perfektní výbavou. Vozidlo je pro najetí na podval samo pohybu-schopné, ale odtah je nutný. Je zaparkované v garáži, takže déšť/sníh/led ho nijak neobtěžují. Kdo mu může narozdíl ode mě věnovat nějaký čas na opravu, bude mít krásné VTS. Cenu si představuji kolem 50 tis. Při rychlém a seriózním jednání jsem schopen slevit. ___________________ Pro hledáni: Fabia RS, clio RS, focus ST, fiesta ST, golf GTI, Leon, Polo, Peugeot 206, 306, VTS, VTR,
Citroen saxo 1.4 vts
Prodam saxo 1.4 vts . Najeto 260xxx. STK do 11/24 Zadní náprava ok. Co se tyče koroze, tak na saxo celkem minimální . Krom předních podbehu . Jinak Prahy , podlahy , nosníky zdravé ! Jezdí , brzdí , svítí . Motor běží dobře , ale má velkou spotřebu oleje . (Nejspíš gufera na ventilech ) Hodně kosmetických vad ( blatnik v jiné barvě , střecha polepena fólii už od předchozího majitele ) Nové celní sklo , přední světla , zadní světla , dávané třmeny z 16v . Nové táhla řazení . Chtěl jsem si ho dat dohromady ale mám jiné projekty. Rychle jednání - sleva . Na všechny dotazy rad odpovím po tel.
Zadní náprava Citroen Saxo
Zadní náprava Citroen Saxo. Výměnný repasovaný díl zadní náprava Citroen Saxo prošel precizní renovací, a to díky naší moderní technologické lince, díky tomu je náprava velice spolehlivá. Zadní náprava Citroen Saxo bude ve vašem voze spolehlivě sloužit řadu kilometrů. Na všechny naše produkty poskytujeme záruku 3 roky bez omezení počtu ujetých kilometrů.
Převodovka Citroën Saxo VTS 1.6 16V
Prodám bezproblémovou, odzkoušenou a plně funkční převodovku na Citroën Saxo VTS 1.6 16V.
citroen saxo 1.4 vts
!uvažuji o prodeji! zdarec, uvažuju o prodeji této nesmrtelné mašinky. citroen saxo 1.4 vts se stavitelným závodním podvozkem a pár tuning úpravami ???? např. momentálně snížený podvozek, prahy, laděný výfuk s klapkou a mnoho dalšího. Auto je zcela pojízdné a funkční, stahování oken, topení, vyhřívané přední okno no prostě všechno co by mělo tak funguje. mám i pár videí tak jsem schopny poslat ???? BEZ TP!!!