inzerce, prodej, prodám, bazar

Cloud 60GB zálohy mobil 59kč/měsíc

Kategorie: Software


Parametry:

•Týdenní zálohování

•Úložiště 60GB

•Přehledné webové prostředí

•SSL zabezpečení

Doporučuji pro zálohování fotek z mobilů, vaše fotky po vyfocení se rovnou uloží i na server.


Cloud 60GB zálohy mobil 59kč/měsíc
Podobné inzeráty
Adobe_Creative Cloud_3 měsíce
Dobrý den všem, co jste na tuhle nabídku narazili Ponúkám předplatné „Creative Cloud All Apps 100GB“ od firmy ADOBE, na aplikace jako například (Photoshop, Illustrator, Acrobat, InDesign, XD, Lightroom, Premier Pro, After effects, ) na tři měsíce za cenu níže uvedenou. Služba je již předplacená na do 18.6.2023 a to z čisté náhody. Když jsem platil poslední měsíce za předplatné, které jsem ani nevyužíval a tak, jsem si řekl, že jim napíšu, a tak se mi podařilo se domluvit na 3 neplacených měsících, od datu zveřejnění nabídky. A tak chci umožnit někomu kdo by si chtěl vyzkoušet aplikace od Adobe se vším všudy a mít to poměrně za levnou cenu. Učet je normálně registrovaný na jeden z mých emailů, který Vám při zájmu pošlu i s heslem. Pro více otázek mě neváhejte kontaktovat mailem: forLucidity@
Nabízím zpracování / automatizaci SOLAX FVE na klíč
Nabízím zapojení, zprovoznění a plné vysvětlení problematiky vlastního hlídacího software pro FVE SOLAX. I mě neustále padala aplikace SOLAX Cloud a nestačila mě pětiminutová odezva aplikace, proto jsem pomocí HomeAssistanta vytvořil svoji "aplikaci" pro hlídání a nastavování důležitých parametrů střídače a celé FVE. Velikou výhodou je automatizace (např. hlídání bouřek - pokud se blíží bouře, nabijí se baterie a elektrárna se připraví na případný výpadek). Automatizací je víc a vše je na domluvě. Na fotkách pouze ukázky toho, co je možné (a pro mě bylo důležité), aby aplikace zobrazovala.
MS SADY-Office Enterprise 2007 CZ na - 5 PC
Prodám LEVNĚ vícelicenci MS Office Enterprise 2007, PLNÁ verze 11 programů, na 5 PC, stálá Aktivace!. Forma prodeje: elektronická licence-RYCHLÉ a PŘÍMÉ stažení a ISTALACE produktu Office - PŘÍMO na Váš POČÍTAČ!!, s vložením zakoupeného PRODUCT LICENCE KEY licenční sady. Platba před stažením. VŠE k instalaci s dodacím a ZÁRUČNÍM LISTEM přímo na Váš E-MAIL. Nabídka VŠECH licenčních SAD 2007 a 2010 v ODPOVĚDI na E-MAIL. Ceny od 1000 Kč. Více informací k nabídce a instalaci Office VOLEJTE na uvedený mobil. Při zájmu ODEPIŠTE na Inzerát, VOLEJTE na uvedený mobil.
Office 2010 pro podnikatele - krabicova verze
Prodam licenci kancelarskeho baliku Microsoft Office 2010 pro podnikatele. Samozrejme neni problem s pouzitim v domacnosti. Jedna se plnou verzi, dozivotni licence. Jde o krabicovou verzi, zadna pochybna elektronicka licence atd.. Mam posledni 1 ks Muzu dodat i instalacni CD, ktere neni standardne soucasti. Cena za kus. Inzerat plati do smazani, nejlepe osobni prevzeti nebo platba predem na ucet. Na dobirku poslu pouze po zaplaceni zalohy na postovne predem.
Antivir F-Secure SAFE pro PC, tablet i mobil
Software F-Secure SAFE na 6 měsíců pro 3 zařízení. Vůbec nezáleží na tom jestli používáte platformu Windows PC, Mac, Android, iOS nebo Windows Phone 8. F-Secure SAFE vám nabídne tu správnou ochranu, kterou potřebujete a umožní vám bezpečné užívání internetu. Dívejte se na videa, poslouchejte hudbu, komunikujte se svou rodinou a přáteli, a nechte F-Secure SAFE, aby vás chránil. Ochrana proti virům, Ochrana při procházení internetu, Ochrana sítě, Ochrana rodiny.
MS SADY-Office Enterprise 2007 CZ na - 5 PC
Prodám multilicenci MS Office Enterprise 2007. PLNÁ verze 11 programů- na 5 PC. Stálá a trvalá Aktivace!. Dodatek Aktualizace Office 2010. Forma prodeje: elektronická licence-RYCHLÉ a PŘÍMÉ stažení a ISTALACE produktu Office s LICENCE KEY PŘÍMO na Váš POČÍTAČ!!. Platba předem. VŠE k instalaci s FAKTUROU, dodacím a ZÁRUČNÍM LISTEM s LICENCE KEY přímo na Váš E-MAIL. Nabídka VŠECH licenčních SAD 2007 a 2010 v ODPOVĚDI na E-MAIL. Cena 600 do 1000 Kč. Více informací ZDE v odpovědí a na E-MAL.. Při zájmu ODEPIŠTE na Inzerát, VOLEJTE na uvedený mobil