inzerce, prodej, prodám, bazar

Domácí nahrávací studio

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Nabízím spolupráci kapelám i jednotlivcům za super ceny.Pokud nechcete,nebo nemůžete utrácet peníze za profi studio, tak naše domácí studio je řešení právě pro vás.Kvalita a spokojenost je u nás na prvním místě!Nebudu tady básnit, napište a odešlu reference,kde můžete posoudit sami.Dík.
Domácí nahrávací studio
Podobné inzeráty
Hudba na Vaše akce-Duo Jans
Duo JAN’S – zpěváka a hudebníka JANA ŽIŠKY a zpěvačky ANJI – Vám zahraje současné a minulé zahraniční, CZ – SK hity známých interpretů, skupin a legend v profi podání k tanci a poslechu, na různých V.I.P. společenských a soukromých akcích,svatbách, oslavách,plesech,firemních a tanečních večírcích , pro naše a zahraniční hosty po celé -MORAVĚ-SLEZSKU-ČESKU-EU...........Proč právě nás?....... Repertoár pro všechny akce a generace-Dlouhodobé zkušenosti u nás a v zahraničí-Profi podání-Zvuk(digitální studio.mix)-Světla-Na přání,přehrání Vašich oblíbených(CD,MP-3)songů-Přijatelné ceny(dohodou)-Spolehlivost-Profesionalita…
Hledám zpěváka Funky Jazz
Profesionální klavíristka Alena Jurčíková (skladatelka Funky Jazzu) hledá velmi urgentně dobrého zpěváka (bass, baryton, tenor) za účelem nahrání šlapající Funky Jazz znělky. Sestava bude jazz (klavír, housle, 3 zpěváci a bicí). Studio a možnosti nahrání zařídím. Vše je připraveno, prosím ozvěte se ihned.
ZVUKAŘ
Zvukař nabízí zkušenosti a spolupráci kapele okr.Nový Jičín a okolí Možno i s kvalitní technikou zvuk, světla, studio