inzerce, prodej, prodám, bazar

Dům 16 Osob Orlické hory Deštné VELIKONOCE VOLNÉ

Kategorie: Ubytování

VICE NA : objekt pod cislem 14540 .Volný termín VELIKONOCE od 5.-10.4.2023 cena 22000,. .Nabizime tydenni pobyty v rodinnem dome v centru Destne v Orlickych horach s vyhledem na sjezdovku Spicak. Max pro 16osob. Ctyri samostatne pokoje po ctyrech luzkach. 3x koupelna, herna-stolni tenis, sipky, fotbalek, spolecenska mistnost se vstupen na prostornou terasu. Kousek od sjezdovek a bezeckych trati. Restaurace a obchod do 200m. Pro dalsi informace a fotky nas nevahejte kontaktovat na : sladek.radim@ tel:
Dům 16 Osob Orlické hory Deštné VELIKONOCE VOLNÉ
Podobné inzeráty
••UBYTOVÁNÍ APARTMÁN- SUPER dovolená••
-COVID 19 SAFE - APARTMÁN JE DESINFIKOVÁN OZONEM Hledáte jak strávit Vaši dovolenou? Nebo jen víkendový relax v malebné vesničce, kde si odpočinete od hluku velkoměst? Nebo chcete strávit s Vašimi přáteli společný týden? Krásné cyklostezky, houbaření, krásná příroda, spousta turistických tras, plavání, tenis, posezení u ohně, bazén..., to vše a mnohem více Vás čeká právě u Nás :). V zimním období běžkařské trasy přímo u apartmánu, lyžování do 20km - Deštné v Orl.h. Pobyt až pro 6 osob! --------------------------------------------- ***LETNÍ PRÁZDNINY*** 2023 Cena za týden o letních prázdninách/apartmán/energie/využívání bazénu - 4 osoby od 16 000,-/více info e-mail, nebo tel. 677 595 - pobyty; sobota-sobota Termíny: 1.7.-8.7.2023 8.7.-15.7.2023 15.7.-22.7.2023 - OBSAZENO 22.7.-29.7.2023 - OBSAZENO 29.7.-5.8.2023 - OBSAZENO 5.8.-12.8.2023 12.8.-19.8.2023 - OBSAZENO 19.8.-26.8.2023 26.8.-2.9.2023 --------------------------------------------- VOLNÉ TERMÍNY Podzim + Zima 2023! -------------------------------------------- Mimosezóna, CENY NÍŽE = celý rok (mimo Vánoce a Silvestr + Letní prázdniny + září) 1 osoba - 500,-Kč/noc (cena od 2 nocí) - přistýlka 2x - dle dohody PŘI DELŠÍM POBYTU DOHODA JISTÁ! Při pobytu 1/osoba/noc - cena 900,-Kč --------------------------------------------- - (možnost domluvy dle počtu osob, délky pobytu) Při kratším pobytu než týden, možná dohoda. (mimo prázdninových termínů) Možné rezervace i na jiné termíny, než prázdninové! Počet osob: 4 + (2x přistýlka) Umístění: 3 km od Nového Města nad Metují, 8 km od Náchoda, 10 km mezinárodní přechod do Polské republiky - Náchod Běloves (tržnice, lázně, Kudowa Zdroj). V blízkosti RATIBOŘICE, Babiččnino údolí. V blízkosti jsou také orlické hory. Adršpach a Teplice - skály, skalní města. Venkovní vybavení: (v letní sezóně) - vyhřívaný krytý bazén, průměrná teplota 30°C, 7x3,5x1x5 (VxŠxH) (pouze v letním období) - u bazénu terasa, dětská zahradní chatka, trampolína průměr 4metry, dětské pískoviště, houpačky, uskladnění kol Vnitřní vybavení: - vybavená kuchyň s jídelním koutem - lednice, mikrovlnná trouba, elektrický sporák s varnou deskou, trouba - varná konvice, LED TV - 1x ložnice (2 lůžka) - 1x obývací pokoj (2 lůžka) - rozkládací sedací souprava - 2x přenosná přistýlka na zem - koupelna se sprchou + wc - internet: ano (Wi-Fi) Apartmán se nachází v rodinném domku, kde je z druhé strany menší hospůdka.
Rekreační chata, přírodní park Stvořidla,přímo u řeky Sázavy
Pronájem : Nově možnost ubytování, až pro 10 osob v dvou oddělených chatkách!!! Volné termíny a bližší info najdete pod odkazem na E-chalupy nebo na tel. čísle 683180. Video z chaty Chata se nachází v přírodní rezervaci na Vysočině přímo u řeky Sázavy v těsné blízkosti kempu Stvořidla ( vlak posázavský pacifik, peřeje, rybaření, hrad Ledeč, přírodní rezervace Stvořidla a Melechov). V kempu vzdáleném cca 500 metrů jsou dvě restaurace, jídelna, dětské hřiště a obchod s potravinami. Přes most je hned za řekou vlaková zastávka Posázavského Pacifiku. Samozřejmostí je plné vybavení chaty. Kapacita 6 osob + přistýlka. A nově postavená samostatná přístavba pro 4 osoby s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňskou linkou za příplatek. Maximální kapacita je 10 osob. Vybavená kuchyně (el. sporák s troubou, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) s posezením, obývací pokoj s TV - SAT - USB - 2 rozkládací pohovky pro 2 osoby - kamny na tuhá paliva a se vstupem na velkou terasu s posezením, podkrovní ložnice se 4 lůžky, koupelna se sprchovým koutem a WC, topení kombinované (elektrické, tuhá paliva). Volné prostranství, venkovní terasa, zastřešený ochoz, ohniště s posezením, zahradní nábytek, dětské koloběžky. Chata je podsklepena - možnost uskladnění kol a lodí. Parkování u objektu nebo přímo v zahradě, domácí zvíře po dohodě. Na chatě není WiFi. V případě zájmu nebo dalších dotazu volejte - 683180 Ubytování na chatě Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 6 osob ve 2 ložnicích + 4 osoby v nové samostatné přístavbě. Sociální zařízení: Koupelna se sprchovým koutem a splachovacím WC, umyvadlo. Vytápění: Krbová kamna na dřevo, elektrické přímotopy. Plně vybavená kuchyňská linka s dostatkem nádobí. Elektrický sporák s troubou. Mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. TV/ SAT s možností použití USB. Lednička. Dřevo k možnosti zatopení v krbu. Přípravky na zátop. Balená voda. Venkovní gril, atd. Ceník ubytování je stanoven za pronájem jedné chaty bez ohledu na počet ubytovaných osob - maximálně však 6 osob - více osob po domluvě za příplatek. Standardně je pronájem chaty poskytován v týdenních turnusech od soboty do soboty nebo v jeho násobcích. Po dohodě a volné kapacitě je možné pronajmout i na méně dnů nebo víkend - mimo hlavní prázdniny. V ceně je zahrnutý rekreační poplatek. Týdenní pobyt od soboty do soboty 10990,- mimo sezonu 8990,- sezona je od 1.5 do 30.9 víkendový pobyt 2 noci 4490,- mimo sezonu 3990,- ke každému pobytu se účtuje spotřeba elektrické energie - opis elektroměru 1kw - 10kč a dále povlečení 70kč 1 osoba. Platba na konci pobytu.
Roubenka u potoka Výprachtice
Dobrý den, poskytujeme komfortní rekreační ubytování. Chalupa se nachází v Orlických horách ve Výprachticích u Čenkovic, super lyžovačka, cyklotrasy,hory, turistika,houbaření, výlety.... Chalupa disponuje předsíní, 3x ložnice, obytným pokojem,2x kuchyňským koutem a 2x koupelnou s WC. Satelit TV,Myčka,Pračka, kávovar, gril, WI-FI, zahrada s dětským hřištěm. Kapacita 14 osob Chalupa se pronajímá jako celek, bez přítomnosti majitele. Cena je konečná a zahrnuje všechny poplatky,energie,ložní prádlo, ručníky, hygienické potřeby, mycí prostředky, základní potraviny...Volejte,pište pro nezávaznou poptávku... Volné termíny a rezervace na tel. nebo e-mail, nebo e-chalupy č.o.3654 Tag: ROUBENKA,ORLICKÉ HORY,DOVOLENÁ,CHALUPA,POTOK,UBYTOVÁNÍ,PŘÍRODA,REKREACE,KOMFORT,LES
Beskydy pronájem chaty Velikonoce, květen, prázdniny
Pronájem nového obytného podkroví na chatě v Beskydech apartmán má cca 30m2. Samostatný vchod,WC,sprcha,vana,lednice, vařič, mikrovlnka,kávovar, toustovač,WiFi,gril, venkovní parkování u chaty. Houpačka pro děti. Chata na úbočí hory Ondřejníku. Výhled na hory z prostorné terasy, kde můžete pozorovat východ slunce. V blízkosti koupaliště, řeka,Lysá hora,Pustevny,Rožnov skanzen,hrad Hukvaldy,Štramberk,muzeum Tatry. Vhodné pro 4 osoby(max. 8). Cena 1000kc pro 4 osoby, jiný počet osob dle domluvy. Volat . Všechny termíny v roce 2023 jsou volné. Prázdniny týdenní pobyt 5500Kč Silvestr obsazen.
Ubytování pod  PUSTEVNAMI v Beskydech pro 10 OSOB.
Nabízíme ubytování až pro 10 osob, v RD ve Frenštátě p. , min.pobyt na 2noci.. Dům je u hlavního tahu na Pustevny s výhledem na Radhošť a Veľkým Javorník..V zimě cesty 24hod odhrnuté.Za domem je kopec na sáňkování pro děti.od jara do podzimu jsou vidět končící. Lanovka na Pustevny je 6min autem. Cena je za noc /objekt . KAUCE JE NUTNÁ 10.000KČ.Rekreační poplatek 20kč /den dospělý, 6kč/dítě den. Poplatek za spotřebovanou energii, dle aktuální sazby.,energie 10kč/kw,plyn20kč/m3,voda 1m3-100kč,vzájemně si stavy nafotíme.Použití infra sauny 500kč/víkend, 1000kč /týden. použití krbu 500kč/víkend, 1000kč /týden .Silvestr cena 39.000kč za objekt(28.12-1.1.2023), Jarní prazdniny 700kč/osoba na noc. Velikonoce-700kč/osoba na noc..Ložnice a pokoje: 4 samostatné pokoje+obývák, velká jídelna, Plně vybavená kuchyň s myčkou a terasa., Parkování pro 4 auta. Sociální zařízení: 2x WC+2x koupelna. Vytápění: Plyn, krb. Ceník pronájmu (kapacita 2 až 10osob - 4 ložnice)Dům má dvě patra - v horním patře jsou 3 samostatné pokoje, v každém z nich jsou 2 postele. dále samostatné WC a samostatná koupelna s velkým sprchovým koutem pro 3, infra sauna. V dolním patře je samostatná ložnice s letištěm pro 2 a v obýváku rozkládací sedačka na spaní pro 3.Dále je ve spodním patře další samostatné WC + koupelna s rohovou vanou. V obývacím pokoji je i funkční krb na dřevo, a sedací souprava pro 6lidí, vedle je jídelní kout s velkým dubovým stolem pro 9 lidí a naproti bar pult pro 6.Vedle bar pultu je východ na terasu ze sezením pro 8lidí.Dům není novostavba, tudíž nečekejte vše nové, postupně míníme vylepšovat a dovybavovat např. vířivkou. Dům má výhodnou polohu 5.min pěšky k vlakovému a autobusovému nádraží, vhodné i pro ty kteří nevlastní auto, navíc je to u hlavního tahu , takže v zimě dojedete... V létě venkovní bazének prům 3,6m pískoviště mušle, velká trampolína, skluzavka pro děti,. Máme spoustu hraček a her pro děti i dospělé.Ložní prádlo, ručníky a osušky vše vyprané a zahrnuto v ceně..PŘISNY ZÁKAZ KOUŘENÍ VE VNITŘNÍCH PROSTORÁCH, VÝJIMKU MÁ VELKÁ TERASA. ZÁKAZ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ. O cenách v případě neobsazenosti objektu 3dny předem možno jednat.
CHORVATSKO - apartmány u moře, termíny v textu
❤️ CARPE DIEM plný RELAXU bez davu turistů. Rádi bychom Vám touto cestou, opět nabídli ubytování plné RELAX v přímořském apartmánovém domě se dvěma apartmány. Každý apartmán s velkou prosluněnou terasou má cca. 90m2 a je s fantastickým výhledem na otevřené a průzračně čisté moře. Apartmány pronajímáme jednotlivě. Dům je v klidné lokaci ve slepé ulici nedaleko známého města Primošten. Zde Vás čeká spousta romantických zátok a míst k odpočinku. Naše nabídka je pro všechny, co chtějí poznat, tak trochu jiné Chorvatsko, bez davu turistů, s panenskou přírodou a nepřeplněné přírodní pláže. Na své si přijdou milovníci klidu a pohody. Kolem příroda s olivovníky, cypřišem, vinnou révou, vše provoněné oleandry a pinií. Obchody, restaurace, kavárny, promenády atd. vše dostupné do pár minut autem. Čistota moře v naší lokaci, byla již několikrát oceněna modrou vlajkou a pobřeží si již několikrát vybrali také filmaři z Hollywoodu, jelikož je to zapomenutý kousek ráje, kde prožijete nerušené dny středomořského života. Zde Vás čeká spousta přírodních zátok a míst k odpočinku. Lokalita je vzhledem ke své poloze, opravdovou zárukou nekonečných slunečných dnů. Dále si užijete nekonečné chvíle při potápění a šnorchlováni. Večer je možné si zahrát Balote a povečeřet na SELU v soukromé konobě, kde se servírují a podávají především dobroty z vlastní produkce či ulovené. K dispozici je Vám také naše soukromé kotviště pro Váš člun a pro zábavu PADDLEBOARD. Také je možné využít výlet lodí po okolí a vykoupat se na z pevniny nedostupných plážích. V případě, že Vás naše nabídka zaujala, a máte zájem o doplňující informace, neváhejte nás kontaktovat. Ceny jsou v závislosti na termínu, zvoleném apartmánu a počtu osob, již od 75,- Euro. Pro rychlejší komunikaci proto prosím napište počet osob, pro který ubytování poptáváte a kontaktujte nás prvně e-mailem, kde Vám velice rádi sdělíme veškeré potřebné informace. Volné termíny 2023: Velikonoce a celý květen již obsazeno. 12.6. - 20.6. 4 osoby + 14.6. - 23.6. - 2-4 osoby 25.7. - 4.8. - 4 až 4+2 děti 5.8. - 16.8. - 4 až 4+2 děti 27.8. - 5.9.- 4 až 4+2 děti 29.8. - 8.9. - 2-4 osoby 6.9. - 16.9.- 2-4 osoby 20.9.- 30.9. - 2 osoby říjen již obsazen cyklisté Pro 2 a více rodin, červenec/srpen volné termíny na dotaz. Děkujeme a budeme se těšit.