inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfáč

Kategorie: Kočárky

Prodám golfáč po prvním dítěti
Golfáč
Podobné inzeráty
Xlander na zahradu / na díly
Mám 2 staré Xlandery, které již moc reprezentativní nejsou. Věřím ale že by se z toho určitě dal poskládat kočárek na zahradu nebo některé díly využít jako náhradní. Co můžu nabídnout: - Kostra 2x (brzdičky jsou už jen manuální, pružinka nefunguje, vyřeší to gumička) - kolečka 1 set - pneumatiky i duše by potřebovaly obnovit - 1 vršek "Golfáč" - průhledové okénko je steřelé, jinak funkční - 1 vršek "Korbička" - ten je v dobrém stavu, jen je nefunkční zip mezi korbičkou a překryvnou vrstvou - ledvinka Xladner funkční - 2x kapsa na nohy pro "golfáč" - 2x podložka pod dítě pro "golfáč" Klidně předám i různé části, budu rád, když poslouží. Protihodnoutou potěší láhev vína, dobrá čokoláda, oříšky nebo něco takového. Případně nějaká stovka taky potěší.
Golfáč, Bébecar
Prodám golfáč 150, BÉBÉCAR 3000
Golfáč Nuna
Prodám kočárek-golfáč Nuna Kupovaný nový, používaný jen na dceru do města. Polohovatelná záda, černé stínítko, které se dá zapnout do stříšky. Přidávám nánožník a originál pláštěnku, kterou jsem vůbec nepoužila + snímatelnou podložku, kterou jsem si nechávala navíc šít, kvůli jednoduššímu sundávání a praní.
Dětský kočárek, kočár, golfáč
Prodám trojkombinaci. Vajíčko s adaptérem isofix do auta, hlubokou korbu, golfáč. Součástí prodeje je spousta příslušenství… síťky proti hmyzu, clonící celta, deštník, brašna, různé plachty na kočárky, adaptér vajíčka na podvozek kočáru atd. Nečištěno!!! Zjištěné vady: Na golfáči nelze polohovat opěrku zad. Na tašce ke kočárku je rozbitý zip. Odvoz vlastní. Cenu nabídněte.
Golfač nuna pepp
Prodám golfač nuna pepp, součástí je sitka, pláštěnka a kryt na nohy. Pouze vlastní odběr
Golfač
Golfáč,je jako nový nepoškozený, nepodřený.