inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfky i'coo Pluto (golfské hole kořárek)

Kategorie: Kočárky

Prodám kočárek golfské hole icoo pluto.
Kvalitní robustní kovové zpracování.
Velmi snadno se složí i do malého auta.
Vhodné do města.
Bonus pláštěnka viz foto.
Golfky i'coo Pluto (golfské hole kořárek)
Podobné inzeráty
prodáme kočárek I'coo Peak Air + příslušenství-trojkombinace
PRODÁME KOČÁREK ...opravdu kvalitně provedený kočárek německé kvality se vším všudy.(Hluboká korba, vajíčko, sportovní sedačka, pláštěnky, další fusak,klín do hlubokého korby pumpička atd ...) zvládne jakýkoliv terén nafukovací kola, která jdou sundat jedním tahem snadné skládání do kufru auta omyvatelný materiál velký a masivní nastavitelná výška rukojeti Korba je vysoko a ne u kolen, jako u většiny dnešních kočárků odpružený barevně jednoduchý, žádný kýč . Sportovní korba skvěle řešená na zimu i léto dá se otočit oběma směry, takže na dítě i vidíte. TECHNICKÝ POPIS : Kočárek I´Coo Peak Air je spolehlivý čtyřkolový kočárek nejen do terénu, ale i do města. Díky natáčecí přední ose je kočárek velmi lehce ovladatelný jen jednou rukou. Teleskopická, výškově nastavitelná rukojeť (110-112 cm). Nastavitelné odpružení kočárku. Nafukovací kolečka, Ø 30 cm. Nášlapná softfix brzda. Součástí kompletu je vložka do kočárku, ke které lze připnout nánožník z korbičky, získáte tak fusak do sportovního kočárku. Hluboká korbička obsahuje pláštěnku, moskytiéru v zipu. Sportovní sedačku lze nasadit po i proti směru jízdy. Sluneční stříška se skládá ze tří částí se zabudovaným universálním adaptérem MP3 a reproduktorem pro poslech oblíbených písniček nebo mluvených pohádek. Polohovatelná zádová opěrka - lze nastavit do 4 poloh od 108º vsedě, do 162º vleže. Polohovatelná nožní podpěrka - lze nastavit do 7 poloh. 5-ti bodové bezpečnostní pásy s měkkým polstrováním. Odnímatelné a polohovatelné přední madlo. Potah na kočárku je odolný oděru, lze jej prát v ruce při 30º C. Prostorný nákupní koš. Snadné skládání, vejde se i do kufru malého auta. Pomocí adaptérů lze připevni autosedačku I´Coo Comfort (dokupují se jako volitélné příslušenství). Kočárek splňuje evropské normy TÜV Thüringen - 1888:2003+A1:2005+A2:+A3:2005
Golfky Maxi Cosi Mila
Prodám golfky ve velice dobrém stavu za symbolickou cenu. Koupeno nové za cena 6800,-Kč Golfové hole Maxi-Cosi Mila jsou jako plnohodnotné golfky, ale zachávávají si neuvěřitelnou kompaktnost a nízkou váhu. Použití Kočárek Maxi-Cosi Mila jsou golfové hole ideální do města či na krátké procházky s dítětem. Ideální jako druhý kočárek, když už vaše dítě začalo samostatně chodit nebo jako podvozek pod autosedačku Maxi-Cosi CabrioFix či Pebble. Komfort Design kočárku Mila vychází z již osvečeného konceptu použitém na kočárku Loola. Revoluční 3D skládání umožňuje složit kočárek jednou rukou bez ohýbání a namáhání zad. Ve složeném stavu stojí kočárek zpříma a je velmi malý, čímž se vejde do kufru i těch nejmenších automobilů. Opěrku zad a nohou lze nastavit do několika různých pozic. Sedačka je měkce polstrovaná pro pohodlí dítěte. 5 bodové bezpečnostní pásy jsou samozřejmostí. Kočárek je dodáván včetně sluneční stříšky, nákupního koše (20 litrů) a pláštěnky.
I'coo peak air, trojkombinace
Nabízím kočárek I'coo peak air, prostorná hluboká korba, vajíčko s adaptéry, síťka, pláštěnka, taška ke kočárku, sporťák, PC 20 tis.
Golfky Maclaren Techno XLR
Nabízím golfky Maclaren Techno XLR. Byly prezentované jako nejlepší golfky vhodné pro děti od narození. Lze je polohovat do úplného lehu a doplnit speciální opěrkou pro miminka - též součástí nabídky. Za mne jsou to skutečně nejlepší golfky. Kupovala bych je znova. Nesou již známky požívání, ale jsou plně funkční. Opěrka zad se dá polohovat od sedu až do úplného lehu, stejně se dá polohovat opěrka nohou. 5-ti bodový pás. Přední kola jsou otočná s možností aretace, zadní kola s brzdou. Stříška se sluneční clonou a s průhledným okénkem. Je prodloužitelná pro případ větru a deště. Rukojeti jsou s nastavitelnou výškou. Na povrchu známky opotřebení, ale nic zásadního. Součástí je: - nánožník vhodný na zimu - pláštenka proti dešti - miminkovník - vhodný pro vození velmi malých dětí - Originální náhradní potah Pouze osobní předání v Praze Stodůlkách.
Golfky Cam
Pouzivany kocarek. Dira v kosiku, lze opravit. Blizsi info :
Golfky Joie Brisk LX - Laurel
Nabízím k prodeji golfky Joie Brisk LX. Jsou v podstatě nové,mají za sebou jednu cestu.Nikde žádná vada.Jsou kupované v obchodě .Osobní předání P4 starý Braník,jen sms.PC 3399,- *snadné skládání plynulým pohybem jedné ruky s automatickým zajištěním *jednoduše skládaný jako kočárek, kompaktní jako golfky *vejde se tak do každého zavazadelníku schválen pro použití od narození,díky velmi ploché poloze do lehu *lehká konstrukce golfových holí plynulé polohování zádově opěrky pomocí popruhu *2 pozice nastavení opěrky nohou ergonomické pěnové rukojeti *odnímatelná bouda s okénkem boudu lze rozšířit pomocí výklopného kšiltu odpružená přední kola,přední otočná kola s aretací *úchyt pro přenášení složeného kočárku *bezpečný postroj s polstrováním *madlo potažené látkou *rychloodnímatelná přední kola nosnost: 22 kg dítě, 4,5 kg košík kompatibilní s autosedačkou Joie Gemm a i-Gemm skupiny 0+ rozměry rozloženého kočárku:101 x 51 x 89 cm rozměry složeného kočárku:108 x 29 x 42,2 cm