inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám zpěváka

Kategorie: Hudebníci a skupiny

pro koncerty v délce cca 1 hodiny, v Brně a okolí do 50 km. Max. 20 písniček, všechny žánry. Dopoledne a odpoledne.V průměru
2 000/3 000 kč za vystoupení. Cca 30 koncertů ročně. Brno a okolí do 50 km. Nejlépe zkušený profesionál-i důchodce. Nebo student SŠ,VŠ. SPOLEHLIVOST. Dlouhodobá spolupráce vítána. Může být i zpívající bubeník, malá sada bicích. Originální vystoupení s ne běžným nástrojem. Bose Compact L 1. Shure. Doprava 1 autem.
Hledám zpěváka
Podobné inzeráty
Hledám zpěváka Funky Jazz
Profesionální klavíristka Alena Jurčíková (skladatelka Funky Jazzu) hledá velmi urgentně dobrého zpěváka (bass, baryton, tenor) za účelem nahrání šlapající Funky Jazz znělky. Sestava bude jazz (klavír, housle, 3 zpěváci a bicí). Studio a možnosti nahrání zařídím. Vše je připraveno, prosím ozvěte se ihned.
Hledáme zpěváka
Dobrý Den.Hledam zpěváka do kapely už máme kytarystu a bubeníka akorát nám chybí zpěvák.Hrat třeba linkin park nebo green Day cokoli věk 12bubenk a kytarista 18 zkušebna Žďár nad Metují.Budu rád když se někdo ozve hezký den.
STORMIN‘, pražská rocková kapela, hledá zpěváka/zpěvačku
STORMIN‘, pražská rocková kapela s mezinárodním obsazením, hledá zpěváka/zpěvačku pro anglicky zpívaný repertoár. Hrajeme již více než 15 let převážně v klubech a na soukromých akcích v Praze a okolí. V repertoáru máme mimo vlastních skladeb také skladby od autorů jako Joe Bonamassa, Eric Clapton, Billy Cobham, Deep Purple, Depeche Mode, Jethro Tull, John Mayall, Gary Moore, Sting či ZZ Top. Na je k poslechu několik nahrávek z naší historie.
Hledáme zpěváka
Jsme kapela od Velkého Meziříčí a hledáme mezi sebe zpěváka. Hrajeme zábavovky a vlastní tvorbu. Kontakt pro zájemce: . Budeme se těšit! :-)
hledáme zpěvačku/zpěváka
Pop-rocková kapela ve středních letech (duchem o dost mladší)z Prahy 4,a vlastní zkušebnou,hledá zpěvačku nebo zpěváka,znalost AJ vítána
Rocková kapela hledá zpěváka
Rocková kapela z Bílého Potoka hledá zpěváka. Hrajeme covery hardrockových kapel ( Deep Purple, Alice Cooper, O. Osbourne, Kiss, Bon Jovi a jiné). Aparaturu nepotřebuješ, jen chuť si zahrát. Tel: 777 237 Stanley