inzerce, prodej, prodám, bazar

hledáme kontrabasistu- basistu

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Zdar! S kapelou Šmykňa hledáme kontrabasistu. Jedná se o souborovou kapelu (zájezdy, festivaly) ale samozřejmě hrajeme i kšefty. Na zbohatnutí to není, ale děláme to hlavně jako koníčka.jestli máš chuť,tak se ozvi!!!
hledáme kontrabasistu- basistu
Podobné inzeráty
Hledáme basáka a bubeníka BRNO
Ahoj, do autorského projektu (progresivni rock pop) hledáme nejen spoluhráče, ale i partnera (člena rodiny), který bude ochoten a schopen spoluinvestovat do jeho rozvoje prostřednictvím času (zkoušky aktuálně ČT a NE, projekt pro tebe bude výhledově absolutní prioritou), hudební invence (spolurozvoj autorských skladeb) a financí (aktuální investice cca 50k budeme dělit na šestiny + v budoucnu investice do nahrávání - jeden dva songy na promo). Budeš mít 1/6 podíl na projektu/firmě - budeš pracovat „na svým“ se všemi výhodami a nevýhodami, které z toho vyplývají. Projekt je na samém počátku a má zahraniční ambice. Písně jsou koncepty, které budeme dále rozvíjet. Sestava: 1) Zpěv + Kytara 2) Druhý zpěv 3) Klávesy + třetí zpěv 4) Sólová kytara 5) Bicí 6) Basa. Chybí už jen basák a bubeník. Z důvodu charakteru projektu hrajeme s metronomem a zkoušíme „do uší“. Hledáme člověka s duší podnikatele, který je ochoten jít do rizika a do nejisté budoucnosti s rizikem ztráty investovaného času, energie a peněz. Nehledáme hráče s duší zaměstnance, který se chce nechat najmout, byť je brilantním hráčem, takových je 12 do tuctu.
Hledame cleny kapely
Ahoj.Po rozpadu nasi puvodni kapely, hledame nekoho pro vytvoreni noveho rockoveho souboru. Hledame bici, basu a jeste jednu kytaru, pripadne klavesy. Zatim jsme pouze zpev a kytara. Mame vlastni texty, vlastni hudbu, samozrejme se novym napadum nebranime a budeme za ne radi. Zkusenosti s vystupovanim mame take. Z nasi strany jsme pripraveni na koncertovani. Liberec
Hledáme šikovného baskytarist(k)u
Hledáme basáka do kapely hrající covery světových kapel v metalovejsim kabátu, doplněné o skladby českých kapel. Nabízíme: pohodovou partu v dlouhofungující kapele, domluveno několik prvních akcí na léto, celkem časová nenáročnost (zkoušíme jednou za týden nebo za 14 dní v neděli dopoledne), zkušebna Rozsochatec, možnost lehkého přivýdělku z akcí. Požadujeme: zodpovědný přístup, nadšení a chuť se učit nové věci, ideálně zkušenost s hraním na basu a v kapele. Pište a hlaste, jsme otevření novým výzvám a novým skladbám, těšíme se na Tebe !!!
Hledáme bubenici/bubeníka
Kytarista (23) a basák (21), oba studenti, hledají bubenici/bubeníka. Zkoušíme v Olomouci, nejme profesionálové, ale jsme zapálení. Nepožadujeme žádné šílené skills. Hrajeme si zatím pro sebe, máme ale už zařízená i místa pro skromný exposure na rok 23. Z coverů hrajeme něco z Green Day, Maneskin, Coldplay a dál na co je zrovna chuť. Momentálně začínáme skládat vlastní hudbu a hledáme někoho fajn zhruba v našem věku, kdo nás doplní. V případě dotazů či jistého zájmu volej nebo piš kdykoliv na jedno z čísel napsaných níže, nebo na náš instagram… justathoughtofficial 652 700 – basák – kytarista
Hledáme zpěváka
Jsme kapela od Velkého Meziříčí a hledáme mezi sebe zpěváka. Hrajeme zábavovky a vlastní tvorbu. Kontakt pro zájemce: . Budeme se těšit! :-)
Metalová kapela z Čáslavi hledá baskytaristu a bubeníka.
Hledáme muzikanty (bubeník a baskytarista) do rozjeté kapely, žánr melodic power metal-core, okolí Čáslav - Golčův Jeníkov, texty jak v češtině, tak angličtině. Máme před vydáním nového alba a mnoho zajímavého materiálu na další díla v záloze. Pokud to s muzikou myslíš vážně jako my a chceš to také někam dotáhnout, hledáme právě Tebe. Co požadujeme? - věk ideální rozmezí 20-30 let - zkušenosti s fungováním v kapele a vystupováním na koncertech výhodou - dovednost ovládat svůj nástroj (bicí/baskytara) minimálně na pokročilé úrovni - spolehlivost, aktivita a komunikativnost - mít vlastní nástroj a aparaturu, in-ear monitoring výhodou - zpěv/scream/growl pro doprovodné vokály výhodou Co nabízíme? - nabízíme fungování v rozjeté kapele, pravidelné koncertování na klubových i open-air akcích, společná tour se spřátelenými kapelami po ČR - nahrávání skladeb v profesionálních studiích (zatím v ČR, v budoucnu je v plánu i spolupráce se zahraničními producenty) - natáčení klipů - možnost podílet se na budoucí tvorbě a chodu kapely, dobré nápady jsou vítány Ukázka tvorby: Kontakt přes email: dargs@ Další ukázky, ať už z nového alba nebo připravovaných materiálů, je možné v případě zájmu poslat přes mail.