inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáte řemeslníka?

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Provádím širokou škálu odborných řemeslných,stavebních a montážních prací.Zrealizuji vám malování bytu,domu,vyklízení půd, sklepů,rekonstrukci, sádrokartonářské, obkladačské i montážní práce v bytě,domě či na vaší zahradě.Individuální nabídka buď hodinové sazby nebo cenové nabídky dle rozsahu vaší poptávky. Seriózní jednání a poctivě odvedená práce. V případě potřeby můžeme být dva.
Hledáte řemeslníka?
Podobné inzeráty
Nabídka práce
Malá stavební firma přijme zedníka nebo šikovného řemeslníka na stavební práce. Na žl.
Montáž hliníkových oken
Dobrý den, sháníme řemeslníka/y na montáž hliníkových oken na stavbě v okrese Ústí nad Orlicí. Dodávka oken zajištěna. Termín montáže: březen 2023. Cena: dohodou.
Hledam
Rekonstrukce? Sádrokartony? Dřevěné stavby? Podlahy?Hledáte kdo vám to udělá? Volejte, úkol,ŽL,Zlínský kraj. Možné i spolupráce s firmou.
HODINOVÝ MANŽEL s dlouholetou praxí
Milé dámy, paní, slečny ale i pánové. Hledáte šikovného pomocníka pro údržbu a práce okolo domu, chaty i třeba řešení poruch v domácnosti? Upřednostňuji především dlouhodobou spolupráci. Jako profesionální hodinový manžel nabízím odbornost, spolehlivost a rychlé jednání. Několik řemesel v jedné osobě a při jedné návštěvě: Hodinový manžel služby Práce a údržba zeleně s možností poradenství /Sekání trávy, štípání dřeva, vertikutace trávníku, ořezání keřů, čištění a údržba zahradních jezírek, práce s kamenem, štěrkem a úprava zahrad pro bezúdržbové užívání/ Drobné opravy v domácnosti Drobné instalatérské práce (výměna vodovodní baterie, dotažení kohoutku...) Drobné elektrikářské práce (výměna žárovky, vypínačů a krytů zásuvek) Vrtání do zdiva a betonu (přidělání poliček, garnýže, světla...) Lehké zednické práce Malování, natírání Truhlářské práce Stěhování Montáž/demontáž a opravy nábytku, seřízení, úpravy a opravy kuchyňských linek Pokládka koberců, linolea a plovoucích podlah Úklid domácnosti, vyklízení půd a garáží, likvidace odpadu Zadejte zdarma poptávku s popisem práce, kterou potřebujete provést.
TANTRICKE MASÁŽE
Tím to Vás zveme do nového tantrického salónu v Poděbradech. KOUZELNÁ MASÁŽ VĚDOMÉHO DOTEKU PRO ŽENY I MUŽE. DOPORUČENÁ DÉLKA MASÁŽE JE 90minut . Hledáte-li hlubší prožitek, dopřejte si 120 minutovou masáž. Naše masáže vychází z tantrického učení. Proto jsou vedeny v tantrickém duchu vědomého doteku. Pro mnoho lidí v naší zrychlené společnosti může být tantrická masáž velice efektivní cestou, jak získat novou životní energii. Tantra není jen pro úzkou skupinu vyvolených. Může jí praktikovat úplně každý, kdo je připraven poznávat nové prožitky. V příjemném prostředí Vás přivítá pohledná masérka, která se stane Vaší milou průvodkyní. Při masáži se používají teplé ručníky,kožešiny, lávové kameny, éterické oleje a jiné pomůcky.. To vše umocní intenzivněji vnímat naše doteky. Pomůže zesílit sexuální prožitky, což Vás přivede do krásného slastného pocitu. Při tomto smyslném rituálu s intimní masáží, si můžete dovolit naplno přijímat láskyplnou péči a pozornost, být sami sebou a užít si pocitů radosti, extáze, vnitřního uvolnění a proudící energie. S radostí, empatií a úctou budeme probouzet všechny Vaše smysly a hýčkat celé Vaše tělo i duši. Přijdťe se zrelaxovat a vypnout hlavu. Nechat stresy a starosti za dveřmi. Nic nedělat, nechat čas plynout a jen si užívat, vzrušující dotek od krásných masérek. Vynikáme pečlivě vyškoleným personálem a vysokou kvalitou poskytovaných služeb tzn.provedení tantrické masáže i osobní přístup. K ceně každé masáže je 30 minut zdarma, na úvodní rozhovor, sprchu a relaxaci po masáži. Věříme, že po návštěvě našeho studia již nebudete hledat žádný jiný, naopak se rádi budete ràdi vracet. MAGICKÝ DOTEK TANTRY TELEFON
MASÁŽE POHLAZENÍ PO TĚLE I DUŠI
TÁBOR TANTRICKÉ MASÁŽE. KOUZELNÁ MASÁŽ VĚDOMÉHO DOTEKU PRO ŽENY I MUŽE. DOPORUČENÁ DÉLKA MASÁŽE JE 90minut . Hledáte-li hlubší prožitek, dopřejte si 120 minutovou masáž. Naše masáže vychází z tantrického učení. Proto jsou vedeny v tantrickém duchu vědomého doteku. Pro mnoho lidí v naší zrychlené společnosti může být tantrická masáž velice efektivní cestou, jak získat novou životní energii. Tantra není jen pro úzkou skupinu vyvolených. Může jí praktikovat úplně každý, kdo je připraven poznávat nové prožitky. V příjemném prostředí Vás přivítá pohledná masérka, která se stane Vaší milou průvodkyní. Při masáži se používají teplé ručníky,kožešiny, lávové kameny, éterické oleje a jiné pomůcky.. To vše umocní intenzivněji vnímat naše doteky. Pomůže zesílit sexuální prožitky, což Vás přivede do krásného slastného pocitu. Při tomto smyslném rituálu s intimní masáží, si můžete dovolit naplno přijímat láskyplnou péči a pozornost, být sami sebou a užít si pocitů radosti, extáze, vnitřního uvolnění a proudící energie. S radostí, empatií a úctou budeme probouzet všechny Vaše smysly a hýčkat celé Vaše tělo i duši. Přijdťe se zrelaxovat a vypnout hlavu. Nechat stresy a starosti za dveřmi. Nic nedělat, nechat čas plynout a jen si užívat, vzrušující dotek od krásných masérek. Vynikáme pečlivě vyškoleným personálem a vysokou kvalitou poskytovaných služeb tzn.provedení tantrické masáže,osobní přístup,celkový dotek K ceně každé masáže je 30 minut zdarma, na úvodní rozhovor, sprchu a relaxaci po masáži. Věříme, že po návštěvě našeho studia již nebudete hledat žádný jiný, naopak se rádi budete vracet.:-) MAGICKÝ DOTEK TANTRY TELEFON